Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Jeep Grand Cherokee Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Jeep Grand Cherokee, Chrysler Group LLC. tarafından üretilen bir modeldir. 1993 yılında ZJ kasa olarak lansman yapan otomobil, Jeep ailesinin amiral gemisi olarak tanımlanır. Jeep Grand Cherokee 4 farklı kasa tipiyle sürücülerin beğenisine sunulan bir model olarak ilgi görmüştür. 1993-1998 yılları arasında ZJ kasa, 1999-2004 yılları arasında WJ, 2005-2010 yıllarında ise WH ve WK2 olarak bilinir. Özel tasarımları ve sağladığı sürüş konforuyla beklentileri karşılayan model, yeni maceralara adım atmak isteyenlerin beklentilerini karşılar. Hayalinizi gerçekleştirmek için ikinci el Jeep Grand Cherokee modelini inceleyebilirsiniz.

Outdoor Aktivitelerin Vazgeçilmezi Jeep Grand Cherokee 

Outdoor aktivitelerini sevenlerin vazgeçilmez modeli Jeep Grand Cherokee 5.2, 4.0, 3.7 ve Jeep Grand Cherokee 3.0 crd gibi farklı seçenekleriyle herkesin beklentilerine cevap verecek özelliklere sahiptir. Dört mevsim yollarda güvenle sürüş keyfi yaşamanız için her türlü detayı düşünülerek tasarım tamamlanmıştır. Sevdiklerinizle hafta sonu kaçamakları yapmak veya doğada kendinizle baş başa kalmak istediğinizde tercih edebileceğiniz avantajlı bir modeldir. Yol tutuşuyla engebeli arazilerden otoyollara kadar geniş bir yelpazede kullanabileceğiniz eşsiz bir SUV’dir.

Tasarımda Öne Çıkan İnce Detaylar 

Jeep Grand Cherokee, tasarımında kullanılan detaylarla hem sürücü hem de misafirlerin konforlu hissetmesine yardımcı olur. Hoparlör, ses sistemi, iletişim ve araç teknolojisiyle yol boyunca eğlenceli anlar yaşamanızı sağlar. Geniş iç hacmiyle rahat bir dinlenme alanı sunan model aynı zamanda sunroof detayıyla doğanın keyfini çıkarmanız için idealdir. Sürücülerin kendini iyi hissetmesi amacıyla tasarlanan koltuk yapısı, direksiyon simidi ve göstergeler kullanım kolaylığıyla öne çıkar. Bagaj hacmi sayesinde eşyalarınızı güvenle depolayabilirsiniz. Geri görüş kamerasıyla avantaj sağlayan model, hız sabitleyici, anahtarsız çalışma, özel farlar, ısıtmalı koltuk ve elektrikli katlanır yan aynalarıyla üst düzey performans deneyimi yaşatır.

Teknik Özellikleriyle Jeep Grand Cherokee 

Jeep markasının ikonik modeli olan Grand Cherokee teknik özellikleriyle öne çıkar. SUV arazi aracı olarak da bilinen model, Pickup ve Crossover kasa tipleriyle de üretilir. Motor gücü, 51 hp’den 171 hp’ye kadar çıkar. Motor hacmi ise 1300-3000 m3 arasındadır. Arazi aracının çekiş özellikleri de modele göre değişir ve 4 x 2 arkadan itişli, 4 x 2 önden çekişli, 4 x 4 alternatifleriyle seçim şansı sunar. İki kapılı cip modellerinden 5 kapılılara kadar farklı özelliklere sahip seçenekleri inceleyebilirsiniz. İkon aracın küçük makyaj değişiklikleriyle üretilen yeni modeli Jeep Grand Cherokee Trackhawk daha yuvarlak hatlarıyla ilgi görür. Jeep Grand Cherokee 2023 yılında çıkarılan 5. nesil model, çarpıcı dokunuşlarla farkını ortaya koyar. Krom kaplama, büyük tampon, yedi dilimli ızgara, LED farlar ve alçak cam tavan bunlardan sadece birkaçı olarak sayılabilir.

Jeep Grand Cherokee Uygun Fiyat Seçenekleri OtoSOR’da 

Jeep Grand Cherokee fiyat belirlenirken pek çok değişken dikkate alınır. Aracın model yılı, kullanım durumu ve motor hacmi bunların başında sayılabilir. 1996 model aracın fiyatı, Jeep Grand Cherokee 2022 modeline kıyasla daha uygun olabilir. Ciplerin manuel veya otomatik olması da fiyatını değiştiren bir özelliktir. Aileniz veya kendiniz için konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşatan ikonik modeli tercih edebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan hayalini kurduğunuz aracı satın alabilmek için ikinci el Jeep Grand Cherokee modellerini inceleyebilirsiniz.

İkinci el Jeep Grand Cherokee modeli satın almak için OtoSOR’da yer alan ilanlara göz atabilirsiniz. Aynı zamanda OtoSOR müşterilerine özel, anlaşmalı ekspertiz firmalarından avantajlı fiyatlarla aracınızın ekspertizini yaptırma imkanını da değerlendirebilirsiniz.