Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Jeep Compass Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Kompakt Crossover sınıfında yer alan Jeep Compass, markanın en ikonik modellerinden biridir. Yerden yüksek karoseri ve konforlu sürüşü ile öne çıkan Jeep Compass modelleri her koşulda esnek kullanım sağlar. Geleneksel Jeep sürüş yapısı, güçlü motor seçenekleri, ferah kokpit ve özgün şasi tasarımı aracı ilgi çekici hale getiren detaylar arasında yer alır.

2007 yılından günümüze yollarda olan Jeep Compass, çeşitli motor ve karoser seçenekleri içinden tercih edilebilir. İki farklı jenerasyon ve farklı güncelleme ile sunulan Jeep Compass modelleri her keyfe uygun bir sürüş vadeder. 2007-2011 yılları arasında üretilen birinci nesil araçlar, yuvarlak farları, uzun retro ızgarası ve geniş çamurluklar üzerine eklenen sinyal lambaları ile dikkatleri üzerine çeker. 2011 yılında aynı karoser üzerinde gerçekleştirilen güncellemeler, aracı daha sportif ve modern bir yapıya kavuşturur. İlk nesil Jeep Compassler günümüzde dahi sıklıkla tercih edilen ikinci el SUV çeşitleri içinde bulunur.

2016 yılında tamamen yenilenen Jeep Compass, ikinci nesil karoseri ile farklı bir çehreye kavuşur. Compass modellerinin hem dış tasarımında hem de kokpitinde önemli değişikliklere gidilir. Aracın C sütunu daralırken genel tasarım çizgileri de daha dinamik hale gelir. Kare petek ızgara ve LED farların boyutları küçülürken tamponun genişliği artar. Büyük stop lambaları da aracın heybetli görünümüne katkıda bulunur. Jeep Compass 2020 yılı ile gelen güncellemenin ardından günümüzdeki son halini alır. Yeni jenerasyonda yer verilen dijital gösterge paneli ve geniş multimedya ekranları sürüş detaylarını pratik bir şekilde takip etmeyi kolaylaştırır.

Arazide ve Şehirde Yüksek Konforu Aynı Anda Sunan Jeep Compass Modelleri

Dizel, benzinli ve hibrit olmak üzere farklı motor seçenekleri içinden tercih edilebilen Jeep Compass modelleri manuel veya otomatik olarak satın alınabilir. S Limited, Limited, Limited Sport ve Longitude gibi modeller ile gelen Compassler arazi koşullarına kolayca uyum sağlar. Ön ve arka tekerlerden çeker 4X4 modeller, bağımsız süspansiyonun da desteğiyle ağır arazi koşullarının üstesinden gelebilir. Anti patinaj sistemi, diferansiyel kilidi ve çekiş kontrol desteği gibi özellikler de arazideki performansı destekler. Karoserin yerden yüksek yapısı ve geniş görüşe olanak tanıyan A sütunu da aracın çevresini rahatlıkla görebilmenizi sağlar.

Benzinli Jeep Compass modelleri 1.3, 1.4, 2.0 ve 2.4 litre motor hacimlerine sahiptir. Elektrik motor destekli 1.5 hybrid modeller de son yılların popüler seçeneklerinden biridir. Jeep Compass’i dizel olarak satın almak isteyen kullanıcılar ise 1.6 veya 2.0 litrelik multijet dizel motorlardan yararlanabilir. EURO 6 standartlarına uygun olarak üretilen 1.6 multijet dizel motor 120 beygir güç ve 320 Nm tork değerleri ile gelirken, 2.0 multijet dizel motor da 170 beygir güç ve 380 Nm tork değerlerine sahiptir. Güncel Jeep Compass modellerinde yer alan şerit takip ve çarpışma önleme sistemi gibi güvenlik donanımları ise sürüş güvenliğini bir üst noktaya taşır. Yeni nesil Jeep Compass 2022 ve Jeep Compass 2023 modellerinde bulunan LED aydınlatma sistemi de gece sürüşlerinde ekstra aydınlatma sağlar.

Bütçenize En Uygun İkinci El Jeep Compass’e OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun

İkinci el Jeep Compass modelleri her bütçeye ve keyfe uygun motor ve donanım seçeneklerine sahiptir. Jeep Compass fiyat listesi de bu özelliklere göre belirlenir. Aracın yılı, kilometresi, jenerasyonu, motor hacmi, vites türü ve genel kondisyonu ise ikinci el Jeep Compass fiyat durumu üzerinde etkilidir. Siz de hayalinizdeki Jeep Compass modeline OtoSOR fırsatları ile ulaşabilir, OtoSOR anlaşmalı ve TSE onaylı ekspertiz firmalarının ekspertiz hizmetlerinden uygun fiyatlara yararlanabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vadelerle araç sahibi olabilirsiniz.