Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Isuzu D-Max Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

2002 yılından günümüze kadar üç farklı jenerasyonu ile yollarda olan Isuzu D-Max, modern ve çok yönlü bir kamyonettir. Isuzu Motors tarafından üretilen D-Max serisi Pick-up ticari, günlük ve arazi kullanımlarına olanak tanıyan gelişmiş özelliklere sahiptir. Isuzu D-Max modellerinin yerden yüksek karoseri, güçlü motor seçenekleri, farklı sürüş modları ve dört tekerden çekiş özellikleri en zor koşullarda bile üst düzey performans sağlar.

Maceraperest Isuzu D-Max'ı Yakından Tanıyın!

2002-2012 yılları arasında üretilen birinci jenerasyon Isuzu D-Max, geniş kabin ve çok yönlü sürüş özellikleri ile dikkat çeker. Aynı jenerasyonda yer alan Isuzu D-Max 2008, modern dört kişilik kabini ve makyajlanan ön panjuru ile daha modern bir görünüme kavuşur. 2012-2019 yılları arasında üretilen ikinci nesil Isuzu D-Max’lar da farklı motor seçenekleri ve yenilenmiş tasarımı sayesinde verimliliği bir üst seviyeye çıkarır. Cesur tasarım dili ve aerodinamik tasarımıyla dikkat çeken üçüncü nesil Isuzu D-Max 2023 modelleri ise otonom sürüş özellikleri ve gelişmiş süspansiyon sistemi ile her koşulda konforlu bir sürüş vadeder.

V-Cross, V-Go, V-Joy, V-Life ve 4x4 LTD gibi donanım seviyeleri içinden tercih edilebilen Isuzu D-Max Pick-up modelleri yeni nesil sürüş donanımları ile kullanım konforunu yükseltir. Hız sabitleme, navigasyon, ses sistemi, elektrikli deri koltuklar, şerit takip sistemi ve geri görüş kameralı park asistanı gibi donanımlar ile sunulan D-Max modelleri, sürüşe güvenlik ve eğlence katar. Aracın yerden yüksek yapısı ve geniş görüş açısına olanak tanıyan uzun A sütunu ise şehir içinde kullanımı kolaylaştırır.

Çok Yönlü ve Güçlü Isuzu D-Max Modelleri

Son yılların en popüler dört kapılı kamyonetlerden biri olan D-Max, geniş kabini sayesinde SUV modellere yakın bir iç alan sunar. Yeni nesil D-Max modellerinde genişleyen arka koltuklar ideal diz ve baş mesafesi ile arkada seyahat eden yolculara ekstra konfor sağlar. Bardaklık, otomatik cam, USB portu ve havalandırma kanalları gibi ekstra donanımlar da ön bölümde yer alan konfor seviyesinin kabinin arka bölümünde de yaşanmasını mümkün kılar. Portatif bagaj ile kapanabilen arka bölüm ise oldukça geniş bir yükleme alanı sunar. Açık veya kapalı şekilde kullanılabilen kamyonet bagajı, farklı boy ve uzunluktaki eşyaların pratik bir şekilde taşınabilmesine olanak tanır.

Isuzu D-Max 4X4 çekiş özelliği sayesinde zorlu doğa koşullarında güvenli sürüş yapabilmeyi kolaylaştırır. Alt devirlerde yüksek tork üreten 1.9 D, 2.5 D ve 3.0 D dizel motor seçenekleri bozuk zeminde veya engebeli alanlarda ilerlerken dört tekere birden dengeli güç aktarımı sağlar. Aynı modellerin ticari ve günlük kullanım için tasarlanan 4X2 versiyonu da mevcuttur. Isuzu D-Max 1.9 D, 163 beygir güç ve 360 Nm tork değerleri ile üst düzey bir performansa sahiptir. Diferansiyel kilidi, yokuş iniş asistanı, vinç ve anti patinaj sistemi gibi donanımlar da arazi şartları için ekstra sürüş desteği sunar.

Hayallerinizdeki Isuzu D-Max Modeline OtoSOR Güvencesi ile Sahip Olun!

Konfor ve sürüş olarak modern otomobilleri aratmayan Isuzu D-Max, ikinci el piyasasında ilgiyle karşılanan araçlardan biridir. Sahibinden Isuzu D-Max modelleri ekstra donanım ve konfigürasyon seçenekleri sayesinde kişiye özel olarak da tasarlanabilir. Isuzu D-Max fiyat listesi ise aracın donanım seviyesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. OtoSOR’da senetle Isuzu D-Max ve taksitle ikinci el Isuzu D-Max seçeneği bulunur. Siz de hayalinizdeki aracı OtoSOR sayesinde minimum %30 peşinat seçeneği ve 48 aya varan taksit olanakları ile satın alabilir, kendinize en uygun Isuzu D-Max modeline kolayca sahip olabilirsiniz.