Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
SUV araç sevenlerin gözdesi olan Hyundai Kona, zarif tasarımı ve güncellemeleri ile öne çıkar. Hem iç yapısı hem motor özellikleri hem de işlevselliği ile sürüş konusunda size güvenlik sunar. Şehir içinde hemen fark edilmenizi sağlayacak dış tasarıma sahiptir. Hem şehir içi seyahatlerde hem de macera dolu yolculuklarda her zaman yanınızda olur. Sizi yarı yolda bırakmayacak özellikleri ile hem konforlu hem de keyifli bir sürüş olanağı tanır.

Gelişmiş Sürücü Destekleri ile Hyundai Kona

Seyahatlerinizin çok daha güvenli olması için Hyundai Kona, gelişmiş sürücü destekleri ile donatılmıştır. Son teknolojiler kullanılarak geliştirilen aktif güvenlik özellikleri sayesinde yol boyunca kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Hyundai Kona 2023, sahip olduğu FCA sistemi sayesinde yolu radar ve kamerayla algılayabilir. Öndeki araç ani fren yaptığı zaman ön çarpışmayı önlemek için sizi uyarır ve otomatik olarak fren yapar. Böylece olası kaza risklerinin önüne geçebilir.

Hyundai SmartSense kullanılarak geliştirilen güvenlik sistemlerinden bir diğeri de LFA yani şerit takip sistemidir. 0 – 180 km/s arası hızlarda giderken aracı kendi şeridinde ortalar ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlar. Böylece şeritten dışarı çıkma, kaza yapma gibi olası riskleri minimuma indirgeyebilir. Tüm bu güvenlik özellikleri Hyundai Kona 2022 model araçlarda da bulunur ve seriler geliştikçe güvenlik de gelişir.

Hyundai Kona ile Yüksek Performanslı ve Konforlu Sürüş Deneyimi 

Hyundai Kona’nın performansı ve gücü sayesinde sürüş konusunda üstün bir deneyim elde edebilirsiniz. 48V hafif hibrit sistemi, dizel motorlarla geliştirilmiş olup yakıt tüketimi konusunda tasarruf sağlar. Aynı zamanda düşük emisyon değerleri sunar. Bu sayede hem güçlü hem de çevre dostudur. Yumuşak geçişe sahip çift kavramalı şanzımanı ise en iyi performansı elde edebilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

Rahatlık söz konusu olduğunda Hyundai Kona, tüm yolcuları düşünür. Yalnızca ön koltuklarda değil, arka koltuklarda da maksimum konforu düşünmüştür. Böylece seyahat boyunca araç içindeki herkesin rahat olmasını sağlar. Hyundai Kona 2020 ve sonrası modellerde bulunan elektronik park freni, orta konsolda yer aldığı için daha rahat bir kullanım sağlar ve iç mekan daha ferahtır. Direksiyondan kumandalı vites kulakçıkları ise tüm kontrolün parmaklarınızın ucunda olmasını sağlar. 7 ileri çift kavramalı şanzımanı sayesinde üstün bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz.

Dış tasarımı ile sıradanlığa meydan okuyan Hyundai Kona, her zaman cesur görünür. Kendinden emin bir tarza sahiptir ve SUV’lar arasında ön plana çıkar. Bu yenilikçi tasarımı sayesinde daha modern ve atletik görünür. Alt hava girişini çevreleyen koruma plakası, aerodinamik girişi sayesinde hava akışını kolaylaştırır. Aynı zamanda parlak yüzeyi ile güçlü bir görsellik sağlar.

Keskin gövde çizgileri ve plastik çamurluk üstü koruyucular, uyumlu bir görünüm oluşturur. Ayrıca yükselen omuz çizgisi sayesinde daha sportif ve dinamik görünür. İkonik far detaylarının yanı sıra 16” veya 18” alaşım jant alternatifleri de estetik bir tasarım sunar. 


Hayalinizdeki Hyundai Kona için En Doğru Adres: OtoSOR 

OtoSOR ayrıcalıkları ile Hyundai Kona ikinci el modellerini inceleme imkanı elde edebilirsiniz. Bu üstün özelliklere sahip SUV aracı ikinci el olarak OtoSOR’da bulabilir ve güvenli bir şekilde bu aracı satın alabilirsiniz. Taksitle satın alma avantajı sunduğu için bütçenizi sarsmadan hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz. Ayrıca OtoSOR’un geniş bayi ağı ve başvurunuzun onaylandığı gün içinde teslim avantajı da bu üstün özellikli SUV aracı hemen alabilmenizi sağlar.