Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
İnsan hayatının vazgeçilmezi haline gelen arabalar, ilerleyen teknolojiyle birlikte birçok farklı model, tasarım ve özelliğe sahip hale geldi. Araba almayı düşünen kullanıcıların en çok önemsediği kriterlerden biri olan performans ve şıklık, Hyundai’nin ix35 modelinde tek bir çatı altında toplandı. Hyundai ix35, kullanıcılara geniş iç mekan tasarımı sayesinde rahatlığı; son teknolojiyle ürettiği araba parçalarıyla da konforlu bir sürüş imkanı sunar. Modern ve dinamik tasarımıyla ilk görüşte dikkat çeken Hyundai ix35, özellikleri dışında motor seçenekleri sayesinde de kullanıcıların birden fazla alternatifi bulunur. Özellikle yakıt ekonomisi ve motor performansını tek bir arabada isteyen kullanıcılar için geniş bir yelpaze sunarak farklı sürüş beklentilerine hizmet eder.

Hyundai ix35’in Teknik Özellikleri

İkinci el Hyundai ix35 almayı düşünen kullanıcıların en çok merak ettiği şeylerden biri, Hyundai ix35 modelinin teknik özellikleridir. Hyundai ix35’in modelleri arasında sunduğu özellikler farklılık gösterse de, temel özellikleri aynıdır. Kullanıcıya 6 manuel, 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunar. Bu özellikler sayesinde Hyundai ix35, farklı sürüş tercihlerine ve şartlarına uygunluk sağlar. Şanzıman seçeneklerinin dışında Hyundai ix35 modelinin birçok motor seçeneği de mevcuttur. Benzinli ve dizel olarak sunulan motor türleri, farklı silindir hacimlerine ve güç çıkışlarına sahiptir. 2015 yılında üretilen Hyundai ix35 modelinin benzinli motorları arasında 1.6 GDI ve 2.0 MPI bulunurken; dizel motor seçenekleri arasında 1.7 CRDİ ve 2.0 CRDİ motorlar yer almaktadır.

Üstün performansının dışında akıllı sistemleri de bünyesinde barındıran Hyundai ix35, kullanıcılara birçok yenilikçi özellik sunmaktadır. Bu özellikler şoförün güvenliğinin yanı sıra konforlu bir sürüş keyfi yaşamasını da sağlar. Hyundai ix35, uyumlu olduğu Apple CarPlay ya da Android Auto sistemiyle sürücünün arabaya telefon bağlantısı yapabilmesini sağlar. Bu uygulamalar sayesinde kullanıcılar telefonlarındaki uygulamalara erişebilirler. Ayrıca Bluetooth sistemi sayesinde rahatlıkla telefon konuşması yapılabildiği gibi telefondan müzik aktarımı da yapılabilir. Bütün bunların yanında kullanıcıların istediği opsiyonel özellikler de Hyundai ix35 modellerine eklenebilir.

Üstün Güvenlik Özellikleriyle Hyundai ix35

Hyundai ix35 2023 yılında çok sık tercih edilen otomobil çeşitlerinden bir tanesidir. Bunun sebeplerinden biri de şüphesiz, aracın sağladığı güvenlik özellikleridir.

● Sürücü ve ön yolcu için çift hava yastığı bulunan Hyundai ix35 modelinde ayrıca yan taraflarda ve tavan boyunca da hava yastığı bulunmaktadır.
● İleri hava yastığı teknolojisinin yanı sıra, ani fren durumunda tekerleklerin kilitlenmesini önleyen anti blokaj fren sistemine de sahiptir.
● Elektronik stabilite programı (ESP) sayesinde arabanın savrulmasını önler. Bu sayede sürücü için arabanın kontrolünü sağlamak kolaylaşır.
● Arabanın arkasında yer alan görüş kamerası ve park sensörleri sayesinde, şoför geri giderken aracın arkasında bulunan engelleri görebilir ve sesle uyaran sensörler sayesinde kameranın görmediği yerlerdeki engelleri de algılayabilir.

Hyundai ix35 fiyat listesi, birçok etkene göre değişiklik gösterebilmektedir. Üretim yılı, model ve özellikleri bu etkenler arasında yer almaktadır. Hyundai ix35 modelleri arasından beğendiğinizi satın almak için web sitesinde yer alan ilanlara göz atabilirsiniz. Ayrıca OtoSOR müşterilerine özel anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından avantajlı fiyatlarla aracınızın ekspertizini yaptırabilir ve dilediğiniz aracı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.