Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai tarafından ilk olarak 2007 yılında üretilen i10 serisi Style ve Elite paketleriyle satışa sunulmuştur. Hyundai i10, şehir içi kullanıma uygun olarak üretilmiş A segmenti bir araçtır. Zaman içerisinde seriye yeni özelliklerin eklenmesiyle küçük segment araçlar içerisinde daha rekabetçi bir model haline gelmiştir. İkinci nesli 2010’da, üçüncü nesli 2013’de kullanıcıların beğenisine sunulan Hyundai i10 serisinin üretimine hala devam edilmektedir. Zamanla daha sportif ve güncel bir tasarıma kavuşan serinin modern görünümü, kullanımda sağladığı esneklik ve kolaylık sayesinde Hyundai i10, ikinci el piyasasında oldukça tercih edilen modellerden biridir.

Şehir Hayatına Uyumlu Şık, Pratik ve Ekonomik Hyundai i10 Serisi

Üretime başlandığı ilk günden itibaren kompakt boyutları, geniş iç hacmi ve modern tasarımıyla kullanıcılarının beğenisini toplayan Hyundai i10 serisi, hem satın alma hem de kullanım maliyetleri açısından ekonomik bir model seçeneği sunmaktadır. Şehir içinde park etme ve manevra yapma konusunda kullanıcısına avantaj sağlayan Hyundai i10 ile dar sokaklarda hareket etmek çok kolaydır. Dıştan küçük görünen Hyundai i10, içten geniş bir hacme sahiptir. Hem ön hem de arka koltuklarda yeterli baş ve bacak mesafesi bulunur. Geniş bagaj hacmi, düşük yakıt tüketimi ve ekonomik bakım maliyetleriyle kullanıcı dostu bir araç olan Hyundai i10, güvenilirliğinden de taviz vermez.

Hyundai i10 serisi dahil tüm araçlarında yüksek kalite ve güvenilirlik standartlarına sahiptir. Serinin yüksek çekiş gücü ile klimalarının ısıtma ve soğutma özelliklerinin güçlü olması bu modelin bir başka dikkat çeken özelliklerinden ve tercih edilme sebeplerindendir. Hyundai i10 serisinin 1.0, 1,1 ve 1.2 motor hacmine sahip, otomatik vites ve manuel vites seçenekleri bulunmaktadır. İkinci el araç alım ve satımın güvenilir adresi OtoSOR’da hayalinizdeki ikinci el Hyundai i10 modelini kolayca bulabilmeniz mümkündür.

OtoSOR Avantajları ile Hayalinizdeki İkinci El Hyundai i10 Artık Sizin!

İkinci el araç pazarının en çok tercih edilen modellerinden Hyundai i10’a OtoSOR avantajlarıyla sahip olmak artık çok kolay. Vadeli satış, takas ve değerinde nakit alım imkanları sağlayan OtoSOR, ikinci el pazarında size pek çok renk ve model seçeneği sunuyor.

OtoSOR ile hayalinizdeki ikinci el aracı %30 peşinatla 48 aya varan vade fırsatıyla, üstelik başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde satın alabiliyorsunuz. Garajınızdaki aracı, beğendiğiniz OtoSOR araçlarıyla takas imkanı da sağlıyor. Üstelik ikinci el araç alımında avantajlı kasko paketlerinden yararlanabiliyor ve ekspertiz ihtiyaçlarınızda da OtoSOR’un anlaşmalı olduğu firmalardan hizmet alabiliyorsunuz.

İkinci el araç alımında özel güvence paketiyle geçmişi detaylı sorgulanmış ve temizliği özenle yapılmış araçlar sunan OtoSOR, müşteri memnuniyetini ve güvenini ön planda tutuyor.