Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Güney Kore’nin en ünlü otomobil markalarından biri olan Hyundai Motor Company tarafından üretilen Hyundai Getz pratik, ekonomik ve kullanışlı bir küçük aile otomobilidir. Mini Hatchback araç çeşitleri arasında özel bir yere sahip olan Getz, ufak boyutları, pratik sürüş özellikleri sayesinde yoğun şehir trafiğinde ve dar sokaklarda rahatlıkla kullanılabilir. 

Kompakt Hyundai Getz’i Yakından Tanıyın! 

Hyundai Accent'in Mini Hatchback versiyonu olarak tasarlanan Hyundai Getz, 2002 ile 2011 yılları arasında üretilen yarı kompakt bir otomobildir. Güvenilir, bütçe dostu ve kullanışlı araç arayışı içinde olanların ilk tercihleri arasında yer alan Getz hem ülkemizde hem de dünyanın birçok yerinde yüksek satış rakamlarına ulaşmıştır. Yuvarlak hatlar, simetrik farlar ve şehirli karoser detayları aracın karakteristik tasarımının bir parçasıdır. Geniş görüş açısı, kısa kaput yapısı ve yerden yüksek şasisi sayesinde araçla yoğun şehir trafiğinde ilerlemek ve aracı dar alanlara park etmek oldukça pratiktir.

Far, stop lambaları, yarı açılır cam tavan ve donanımsal çeşitlilik haricinde Hyundai Getz modelleri arasında çok önemli tasarımsal farklılıklar bulunmaz. Bu sebeple, Hyundai Getz 2005 ve Hyundai Getz 2010 model bir aracı dışarıdan ayırt etmek çok kolay değildir. Cam tavanlı modellerde tavan camı otomatik olarak açılıp kapatılabilir. Dört cam otomatik ve elektrikli dikiz aynası seçeneğine sahip olan araç modelleri de kullanım konforunu artırır. Koltuk ve direksiyon altında yer alan ayar mekanizması sayesinde kullanıcıların ideal sürüş pozisyonuna göre ayarlama yapabilmeleri de mümkündür.

Hyundai Getz Modellerinin En Önemli Özellikleri 

ABS, ESR, otomatik cam, klima, hidrolik direksiyon ve ses sistemi Hyundai Getz modellerinin başlıca özellikleri arasında yer alır. Farklı kuruluşlar tarafından düzenlenen güvenlik testlerinden yüksek notlar alan Hyundai Getz, sınıf standartlarına göre oldukça güvenli ve sağlam bir araçtır. Yolcu ve sürücü hava yastığı, ABS ve elektronik denge kontrol sistemi aracın standart güvenlik donanımları içinde yer alır. Ayrıca Hyundai Getz otomatik vites seçeneğiyle tercih edilebileceği gibi manuel vites seçeneği ile de satın alınabilir.

Hyundai Getz ile sunulan 1.3, 1.4 DOHC ve 1.6 benzinli motor seçenekleri, farklı güç ihtiyaçlarına başarıyla karşılık verir. Hyundai Getz 1.3 gls, 82 hp güç ve 117 Nm tork değerlerine sahiptir. Markanın popüler motorlarından biri olan 1.4 DOHC de 97 hp güç ve 125 Nm tork değerleri ile gelir. Hyundai Getz 1.5 dizel motor seçeneği de bu modelin en güçlü ve popüler alternatiflerden biridir. Getz 1.5 CRDi dizel motorun 88 hp güç, 216 Nm tork ve 110 hp güç, 235 Nm tork üreten iki farklı versiyonu mevcuttur.

İhtiyacınıza En Uygun İkinci El Hyundai Getz Modeline OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

Hyundai Getz ikinci el piyasasında değerini korumayı başaran mini kompakt araçlardan biridir. İkinci el piyasasının gelişmiş olmasından dolayı Hyundai Getz ilanları oldukça fazladır. Servis ağının geniş olması, yedek parçalarının ucuz olması ve dayanıklı bir araç olması Getz’i daha cazip hale getirir. Özellikle trafikte deneyim kazanmak isteyen sürücüler, dizel veya benzinli motor seçenekleri ile gelen Hyundai Getz modellerini tercih edebilir. İkinci el Hyundai Getz fiyatları ise aracın yılına ve kilometresine bağlı olarak değişebilir. Model, renk, hasarsızlık durumu ve motor çeşitleri de araç fiyatlarının değişmesine yol açabilir. Siz de bütçenize en uygun Hyundai Getz modeline sahip olmak için OtoSOR ayrıcalıklarından yararlanabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanlarıyla yeni aracınıza sahip olabilirsiniz.