Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Hyundai Elantra Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

İlk olarak 1990 yılında piyasaya sürülen Hyundai Elantra, modern ve lüks tasarımıyla orta sınıf araç kategorisinin önde gelenleri içerisinde yer alır. Dünya pazarında önemli bir yere sahip olan Hyundai Elantra, sıkça tercih edilen Sedan araçlardandır. İşlevsel tasarımı, güçlü performansı ve göz dolduran lüks tasarımıyla kullanıcılarından tam puan almayı başaran Hyundai Elantra ile siz de özgürlüğü hissedebilirsiniz.

Alışılmışın Dışındaki Tasarımıyla Hyundai Elantra

Geniş ve ferah tasarımıyla yeni bir araç arayışında olan kişilerin dikkatini çeken Hyundai Elantra, döneminin en iyileri arasında yer almayı başarır. Teknolojik gelişmelere bağlı olarak üretilen Hyundai Elantra modelleri, farklı tarihler arasında tasarlanan modellerle çeşitli nesillere ayrılır. 1990-1995 yılları arasında üretilen araçlara 1. nesil, 1995-2000 yılları arasında üretilen araçlara 2. nesil, 2000-2006 yılları arasında üretilenlere 3. nesil, 2006-2010 yılları arasındaki modellere 4. nesil, 2010-2015 5. nesil ve 2015’den günümüze kadar olan süreçteki araçlar ise 6. nesil olarak değerlendirilir.

Style, Style Plus, Elite ve Elite Plus olmak üzere dört farklı donanım paketine sahip olan Hyundai Elantra, farklı ihtiyaçlara ve beğenilere yanıt vermeyi hedefler. Teknolojik detaylarla zenginleştirilen Hyundai Elantra 2022 model araçlar, yolculuklarınız sırasında son derece konforlu ve eğlenceli deneyimler yaşamanıza olanak tanır. Özgün iç ve dış tasarımlarıyla tarzınızı ortaya koymanıza olanak tanıyan Hyundai Elantra 2021 ile siz de tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Dinamik tasarımı ve üstün yol tutuşuyla adından övgüyle söz ettiren Hyundai Elantra tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanıza olanak sağlar.

Hyundai Elantra ile Gücü ve Özgürlüğü Hissedin!

Özgün ve dinamik tasarımlarıyla hafızalara kazınan Hyundai Elantra 2005 ve diğer tüm modellerinde üstün konfor, güvenlik ve yüksek performans hedeflerine ulaşmayı amaçlar. Daha sonraki yıllarda geliştirilen Hyundai Elantra 2012 modeliyle birlikte tüm serilerde gözlenen minimum düzeydeki yakıt tüketimi, kullanıcılarına ekonomik bir deneyim sunar. Şehir içi ortalama 8.5 lt, şehir dışı ortalama 5.2 lt yakıt tüketimi ile benzerlerine oranla daha ekonomik bir kullanım sunar. 100 km/s hıza 10.7 saniyede ulaşan Hyundai Elantra hız beklentilerine de yanıt vermeyi başarır. 2012 modellerle aynı olarak Hyundai Elantra 2013 modelinde de bulunan maksimum 200 km/s hız ve 100 km/s’ye 10.7 saniyede ulaşma özellikleri sürücülerin beklentilerine yanıt vermeyi başarır. 

Güçlü motoruyla sürüş esnasında yüksek performans sunan Hyundai Elantra 2017 ise otomatik ve manuel şanzıman seçeneğiyle tasarlanır. Zengin multimedya ekranı, dijital gösterge paneli, geniş iç hacmi ile beklentilerin üzerinde bir kullanım sunan Hyundai Elantra 2023, sürüş sırasında maksimum kontrol elde etmenize imkan sunar. Kaliteli materyaller kullanılarak tasarlanan Hyundai Elantra otomatik ve manuel şanzımanlı araçlarla sizler de güvenli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

Dinamik ve Sportif Sedan Hyundai Elantra OtoSOR’da!

Aklınızdaki Hyundai Elantra için OtoSOR ile ihtiyacınıza yönelik araçlara sahip olmanız mümkündür. Zengin bir çeşitlilik sunan Hyundai Elantra modelleri, bireylerin farklı beklentilerine ve ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefler. Hyundai Elantra modelleri arasında seçim yaparken ise dikkat edilmesi önerilen birtakım noktalar yer alır. Hyundai Elantra modellerinin üretim yılı, kilometre bilgisi, donanım paketi, şanzıman özelliği, motor gücü, yakıt tipi gibi faktörler uzun ömürlü bir kullanım için belirleyici olduğundan seçim yaparken tüm bu kriterleri incelemeniz önerilir. Araca dair tüm detaylara ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR; güvenli, uygun fiyatlı ve memnuniyet duyacağınız alışveriş için ihtiyacınız olan desteği sunar. Anlaşmalı ekspertiz noktaları sayesinde uygun fiyatlarla, satın alma öncesindeki işlemler konusunda da destek sunar. %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanından faydalanmanıza yardımcı olan OtoSOR ile sizler de hayallerinizin başrolü olan dinamik ve enerjik Hyundai Elantra’ya kolayca ulaşabilirsiniz.