Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai tarafından üretilen Bayon, B segmenti içinde yer alan kullanışlı bir mini SUV modelidir. Crossover SUV özelliğine sahip Hyundai Bayon, yerden yüksek karoseri, güçlü süspansiyonları ve yeni nesil donanımları sayesinde şehir yollarında ve engebeli alanlarda konforlu ve esnek bir sürüş vadeder.

Üstün Teknoloji Ürünü Hyundai Bayon’u Yakından Tanıyın!

İlk olarak 2021 yılında üretime başlanan Hyundai Bayon, kısa sürede küçük sınıf Crossover SUV araçlar arasında adından söz ettirmeyi başarır. Hyundai i20 Active'in yerini alan Bayon, şehir içi kullanım düşünülerek üretilmiş bir araçtır. Kompakt B sınıfı otomobillerin pratikliğini yüksek ayarlanmış sürüş konumuyla birleştirir. Aracın yüksek konumu sayesinde şerit değiştirmek, ara sokaklardan çıkmak ve dar noktalara park etmek oldukça kolaydır. Geri görüş kamerası ve arka park sensörleri iki araç arasına park etmeyi kolaylaştırır.

İnce gündüz farı ve üçgen far kombinasyonu ile bakışları üzerine çeken Hyundai Bayon, geniş ön panjuru ve keskin hatlarıyla oldukça sportif bir tasarıma sahiptir. Aracın arka bölümünde bulunan parlak siyah panel ve bumerangı andıran stop lambaları da Bayon’un yenilikçi çizgisiyle uyum içindedir. Standart olarak sunulan 16 inçlik elmas kesim alaşım jantlar ise isteğe bağlı olarak 17 inç boyutunda tercih edilebilir.

Kullanışlı Hyundai Bayon Modellerinin Yeni Nesil Özellikleri

Adını Fransa'nın Bayonne kentinden alan araç, Jump, Style ve Elite olmak üzere 3 temel donanım seviyesi ile satışa sunulur. Elite donanımına ek olarak Bose ses sistemi ile sunulan Elite Bose adında premium bir paketi de mevcuttur. Hyundai Bayon 2021, Hyundai Bayon 2022 ve Hyundai Bayon 2023 modelleri üzerinde yer alan yeni nesil donanımlar güvenli sürüş için gerekli desteği başarıyla karşılar. Şeritte tutma asistanı, aracı iki şerit arasına sabitleyerek sürüş güvenliğini en üst noktaya taşır. Hız sınırlayıcısı ve otonom acil durum freni de dikkatsizlik anında yaşanabilecek kazaların önüne geçmeye yardımcı olur.

Hyundai Bayon gücünü 1.0 T-GDI turbo benzinli motordan ve 1.4 MPI benzinli motordan alır. Bayon modellerinin 1.0 T-GDI turbo motoru 100 beygir güç ve 172 Nm tork değerlerine, 1.4 MPI benzinli motor seçeneği de 100 beygir güç ve 134 Nm tork değerlerine sahiptir. Bayon’un 6 ileri manuel şanzımanı fazla çaba gerektirmeyen debriyaj pedalı sayesinde kolayca kullanılabilir. Yeni nesil 7 ileri otomatik şanzıman da sessiz ve hızlı çalışma aralığı ile konforlu sürüşü destekler.

Hayalinizdeki Hyundai Bayon Modeline OtoSOR Kolaylığıyla Sahip Olun!

Yeni nesil donanımları ile öne çıkan Hyundai Bayon fiyat anlamında da son derece rekabetçidir. Montajı İzmit (Hyundai Assan) tesislerinde gerçekleştirilen Bayon, yedek parça, bakım ve servis açısından oldukça avantajlıdır. Aracın fiyat seviyesi ise belli durumlara göre değişebilir. Örneğin, aracın yılı, modeli, kilometresi, rengi, aksesuarları, donanımları ve teknolojik özelliklerine bağlı olarak fiyatlarda farklılıklar oluşabilir. Hyundai Bayon sahibinden satın alınabileceği gibi, OtoSOR avantajları ile de satın alınabilir. OtoSOR ile istediğiniz aracın modelini, yılını, yakıt ve vites türü gibi özelliklerini seçebilir, beklentilerinize en uygun araç modelini kolayca inceleyebilirsiniz. OtoSOR güvencesiyle sahibinden Hyundai Bayon almak oldukça güvenli ve rahattır. Siz de OtoSOR ile minimum,%30 peşinat ve 48 aya varan vade olanaklarıyla araç sahibi olabilirsiniz. Hayalinizdeki 2.el Hyundai Bayon modeline kavuşmak için ilanları inceleyebilir, dilediğiniz araç üzerinden hızlıca başvuru oluşturabilirsiniz.