Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Hyundai Accent Era Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

Hyundai Accent Era, 1947 yılında Güney Kore’de kurulan Hyundai Motor firmasının piyasaya sürdüğü bir modeldir. İlk kez 1994’de üretimine başlanan Hyundai Accent Era modeli, 2018 yılına kadar satışa sunulmuştur. Farklı donanım paketleri ile öne çıkan model küçük sınıf otomobil serisi arasında yer alır. Beş kapılı araba şehir içi ve şehir dışında tasarruflu kullanımıyla öne çıkar. Hyundai Accent otomobiller ülkemizin dışında İran, Rusya, Hindistan ve Güney Kore’de üretilmektedir. Önden motorlu ve önden çekişli düzene sahip olan model isimleri LS, LX, GLS, GT, GL gibi uzantılarla adlandırılır.

Otomatik ve Dizel Alternatiflerinden Dilediğinizi Seçin!


Hyundai Accent Era modelleri 4 farklı nesilde üretilir. 1. nesil olarak üretilen modeller 3 ve 4 kapılıdır. 1.3 70 HP, 1.5 92 HP, 1.5 105 HP hacimli motor seçenekleriyle alternatif sunar. 2. nesil Hyundai Accent Era modellerinin 2000 yılında üretimine başlanır. Bu modellerin tasarımında hatlar daha yuvarlak hale getirilir. Kasa ismi Admira olarak adlandırılır ve motor seçenekleri arasında; 1.3 86 HP, 1.6 104 HP, 1.5 crdi 88 HP ve dizel motor 3 silindir sayılabilir. 2006/2012 yıllarında üretilen Hyundai Accent Era otomatik, benzinli ve dizel model alternatiflerine sahiptir. Hyundai Accent Era Avrupa NCAP 4 yıldız ve Amerika NHTSA NCAP 5 yıldızına sahip güvenilir ve dayanıklı bir araçtır.

Hyundai Accent Era 1.5 crdi; dizel ve Sedan bir modeldir. Motor gücü 126/150 HP ve önden çekişlidir. 5 kapılı model manuel ve otomatik vites seçenekleriyle kullanışlı bir arabadır. Dijital klima, yol bilgisayarı, airbag, elektrikli aynalar, kol dayama, çocuk kilidi ve krom aksesuarlarıyla dikkat çeker. Hyundai Accent Era 1.4 team; benzinli ve LPG’li olarak kullanılabilen bir modeldir. Otomatik camları, sis farı, ABS, 4 silindir, 5 koltuk ve 390 Lt bagaj kapasitesi ile aileniz için ideal bir arabadır. Hyundai Accent Era 1.5 dizel yuvarlak hatları, güvenlik sistemi ve teknik donanımlarıyla tercih edilir. İmmobilizer, isofix, hidrolik direksiyon, soğutmalı torpido ve multimedya sistemi ile öne çıkar. Hyundai Accent Era ikinci el modellerini detaylı olarak inceleyerek aradığınız seçeneği bulabilirsiniz. Hyundai Accent Era fiyatları; model yılı, teknik donanımı, manuel ve otomatik olmasına göre değişir.

Hayallerinizdeki İkinci El Hyundai Accent Era Modellerini OtoSOR’dan Satın Alın!


2. el Hyundai modelleri arasında popüler olan Accent Era ve alternatiflerini OtoSOR’da bir arada değerlendirebilirsiniz. Araba sahibi olmanın bir ihtiyaç olduğu günümüzde hayallerinizdeki ikinci el Hyundai Accent Era modellerini avantajlı seçeneklerle satın alabilirsiniz. Azami 182 km hız yapan otomobilin 0/100 km arası hızlanma süresi 12.7 saniyedir. Standart paketlere ek olarak istenirse; iç aydınlatma, alarm sistemi, direksiyondan multimedya kontrol sistemi ve gövde rengi gibi ekstra seçim yapılabilir. İkinci el Hyundai Accent Era modelleri yolculuk sırasında konfor ve rahatlık sunan avantajlı yapısıyla tercih edilir.

Accent Era ve Hyundai Accent Blue gibi alternatif modelleri OtoSOR’un üstün hizmet anlayışıyla satın almanın ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz. En çok satılan Hyundai Accent Era modelleri olan Select, Start, Team ve Style alternatifleri arasından birini kolaylıkla seçebilirsiniz. Hem şehir içi hem de şehir dışında ailenizle seyahat etmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ödeme seçenekleri arasında yer alan %30 peşinat, 48 aya varan vade imkanı ile aracınızı alırken avantajlı seçeneklerden yararlanmanız kolaylaşır. İkinci el piyasasında en kaliteli ve bakımlı Hyundai Accent Era modellerine OtoSOR’dan ulaşabilirsiniz.