Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
2001 yılından günümüze dört nesildir yollarda olan Honda Jazz, süper mini otomobiller arasında özel bir yere sahiptir. Beş kapılı bir B segment Hatchback olan Jazz modelleri; ferah kabin yapısı, kullanışlı donanımları ve geniş bagaj hacmi ile öne çıkar. Farklı motor ve donanım seviyeleri ile gelen Honda Jazz, panoramik cam seçeneği ve yüksek oturma konumu sayesinde konforlu bir sürüş vadeder.

Honda Jazz’ı Yakından Keşfedin!

Haziran 2001 tarihinde Japonya’da küçük aile aracı olarak lanse edilen Honda Jazz, başta Avrupa olmak üzere dünya pazarına hızlı bir giriş yapmıştır. Honda Jazz 2004 ve Honda Jazz 2005 modelleri kısa süre içinde yüksek satış rakamlarına ulaşır. 2006 Honda Jazz modelinin ardından ise ikinci nesle geçiş yapılır. 2007'de Tokyo Otomobil Fuarında tanıtılan ikinci nesil Honda Jazz, yenilenmiş karoseri ile oldukça ilgi çekicidir. Bir önceki nesle göre daha uzun dingil mesafesine ve daha geniş iç hacme sahip olan ikinci jenerasyon, küçük ailelerin en çok tercih ettiği otomobil modellerinden biri olmayı başarır. 2012 yılı sonrası gelen üçüncü jenerasyon araçlar da çoklu konfigürasyona sahip iç mekân konsepti ile göz doldurur. Yenilenen Honda Jazz 2012 hem tasarım hem de donanım olarak oldukça iddialıdır.

Honda Jazz 2020 yılı itibarıyla en güncel görünümü olan dördüncü jenerasyonu ile sunulur. Honda Jazz 2022 ve Honda Jazz 2023, dördüncü jenerasyonun en donanımlı araçları arasında gösterilebilir. Crosstar Executive donanım seviyesi ile satın alınabilen yeni nesil Jazz modelleri, hibrit motor teknolojisinin de katkısıyla üst düzey yakıt verimliliği sunar. Şerit takip sistemi, adaptif hız sabitleme, direksiyon ısıtma, koltuk ısıtma, dijital klima ve geri görüş kamerası gibi güncel teknolojilerle donatılan yeni model Honda Jazz ile keyifli ve güvenli bir sürüş sağlanır. Aracın geniş ön konsoluna dahil edilen 9 inç büyüklüğündeki dokunmatik multimedya ekranı da Android Auto ve Apple CarPlay desteği ile mobil etkileşimi güçlendirir.

Çok Yönlü ve Ergonomik Honda Jazz Modelleri

İkinci el Honda Jazz sahibinden ilanları donanım seviyesine uygun olarak sıralanabilir. Honda Jazz fiyat listesi aracın donanım seviyesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Geniş bir model yelpazesine sahip olan Honda Jazz, ihtiyaca en uygun donanım paketi ile satın alınabilir. Elite, Fun, ES, Joy, LS, Sport, Dream, Elegance ve Premium, başlıca donanım seçenekleri içinde yer alır. Dört cam otomatik, yokuş kalkış desteği, çoklu hava yastıkları, park asistanı, panoramik cam tavan, navigasyon, ses sistemi ve koltuk ısıtma gibi özellikler de aracın konfor ve güvenlik seviyesini bir üst noktaya taşır. Tüm Jazz modellerinin ortak noktası olan kelebek camlı geniş A sütunu ise görüş açısını iyileştirerek daha pratik bir sürüş sağlar.

Hayallerinizi Süsleyen Honda Jazz’a OtoSOR Güvencesi ile Sahip Olun!

Honda Jazz otomatik vites ve manuel vites seçenekleri içinden tercih edilebilir. Jazz, motor seçenekleri konusunda da esnektir. Benzinli 1.3, 1.4 ve 1.5 motor seçenekleri, günlük kullanım ve seyahatler için yeterli performansa sahiptir. Yoğun şehir trafiği için tasarlanan 1.5 Hybrid modeli de hem yakıt verimliliği hem de kullanım kolaylığı ile dikkat çeker. Jazz Sport donanımlar ise daha sportif bir sürüş isteyenler için oldukça idealdir. Honda Jazz ikinci el piyasası oldukça hareketli olan araçlardan biridir. OtoSOR’da taksitle Honda Jazz satın alma seçeneği bulunur. Beklentilerinize en uygun araca OtoSOR güvencesiyle ulaşabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanıyla hayalinizdeki Honda Jazz modeline kolayca sahip olabilirsiniz.