Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Honda CR-V Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

1996 yılından günümüze kadar karayolu trafiğinin gözde araçlarından biri olmayı başaran Honda CR-V, üstün Japon teknolojisinden faydalanılarak tasarlanmıştır. 1996 yılından itibaren her geçen gün kendini daha da geliştiren ve kullanıcılarına eşsiz bir sürüş deneyimi sunan Honda CR-V, sınıfının önde gelen araçları içerisinde yer alır. Honda CR-V hem Kompakt SUV tasarımıyla hem de çarpıcı görünümüyle dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

Benzersiz SUV Tasarımı: Honda CR-V

Şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerinizi güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyan Honda CR-V, üstün teknolojik detaylarıyla ihtiyaçlarınıza eksiksiz bir şekilde yanıt verir. Geniş iç hacmi ile kalabalık aile ve arkadaş grupları için oldukça rahat bir kullanım sunan Honda CR-V 2022, modern iç tasarımı ile otomobil severleri kendine hayran bırakır. İçinde kendinizi özel hissetmenizi sağlayan detaylara yer veren Honda CR-V 2021 model araç, farklı zevklere ve tarzlara yanıt vermek üzere çeşitli modeller sunar. 

Elegance, Executive, Executive+, Executive+Hybrid modelleriyle zengin bir çeşitlilik sunan Honda CR-V, modern görünümünden taviz vermez. Konfor arayanlar için cazip fırsatlar sunan Honda CR-V, aile aracı olarak öncelikli tercihler arasında yer alır. Sınıfının önde gelen otomobillerinden biri olan Honda CR-V 2015, güçlü performansıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarır. Geniş iç hacmi ve bagaj alanıyla eşya taşıma noktasında da rahat bir hareket alanı sunan Honda CR-V, ihtiyaçlarınıza maksimum performansla yanıt verir. Kaliteden, konfordan, şıklıktan ve performanstan taviz verilmeden tasarlanan Honda CR-V ikinci el araçlarıyla sizler de benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Honda CR-V ile Üstün Konforun ve Sürüş Özelliklerinin Keyfini Çıkarın!

Crossover SUV arayışında olan bireyler için cazip fırsatlar sunan Honda CR-V, güçlü motor performansıyla beklentilerin üzerinde bir kullanım sunar. VTEC teknolojisine sahip 1.5L motor, benzin ve hava bileşiğinin ideal düzeyde kalmasını sağlar. 2.0 Hybrid modellerde ise düşük yakıt tüketim performansı ortaya koyan Honda CR-V, ekonomik bir kullanım sunar. 4X4 çekiş özelliği ile güçlü bir teker performansı sergileyen Honda CR-V, otomatik vites CVT şanzıman ile sürüş esnasında zahmetsiz bir deneyim elde etmenize olanak tanır.

Isıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu detaylarıyla zenginleştirilen Honda CR-V, akıllı bagaj kapağı ve elektrikli park freni ile de zahmetsiz bir kullanım sunar. Dokunmatik multimedya ekranı üzerinden navigasyon, geri görüş kamerası, rehber, müzik çalar, radyo gibi uygulamalara ulaşmanızı mümkün kılan Honda CR-V, HD kalitedeki ses sistemiyle müzik keyfini doruklarda yaşamanıza olanak tanır. Head-Up Display özelliğine sahip olan Honda CR-V 2023 model araçlar, gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmadan hız bilgisini ön cam üzerinden takip etmenizi mümkün kılar.

Çarpıcı Tasarımları ve Göz Alıcı Şıklığıyla Honda CR-V OtoSOR’da! 

Çarpıcı renklerin ve göz alıcı SUV tasarımın öne çıktığı Honda CR-V; konfor, estetik, performans ve güvenlik kriterlerinize başarılı bir şekilde yanıt verir. Kaliteli üretim materyalleriyle trafikteki endişelerinizi minimuma indirmeyi başaran Honda CR-V, estetik ve özgün tasarımlarıyla farkınızı ortaya koymanıza yardımcı olur. Honda CR-V modelleri için OtoSOR ilanlarını inceleyerek beklentilerinize hitap eden ilanları belirleyebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz Honda CR-V modeline kolay ve güvenilir şekilde ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR, müşterilerine çeşitli ve cazip ödeme seçenekleri sunar. Honda CR-V ilanları üzerinden kapsamlı bir inceleme yaparak sizler de bütçenize ve ihtiyacınıza yanıt veren modele karar verebilirsiniz. Göz alıcı tasarımların ve üstün performansın öne çıktığı Honda CR-V ikinci el araçlarına OtoSOR güvencesi ve kalitesiyle sahip olabilirsiniz.