Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Japon otomobil firması Honda’nın tasarımı olan Honda City, ilk kez 2002 yılında üretilir. Honda City 4 kapı Sedan olarak piyasaya sürülen bir otomobildir. 2005 yılında Türkiye’de üretilmeye başlayan otomobil sadece 142 gr CO2 salınımı yapması sayesinde çevre dostu bir araçtır. 1.2, 1.3, 1.4 ve 1.5 gibi farklı motor alternatiflerine sahiptir. Honda City otomatik, yarı otomatik ve manuel vites seçenekleri ile sürücülere tercih şansı sunar. B segmentinde bulunan Honda City yeni nesil 2022 modeli göz doldurur. İkinci el Honda City fiyatları ve modellerini inceleyerek aradığınız otomobile kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Honda City Tasarımı ve Stiliyle Öne Çıkan Bir Model


Honda City Executive modeli yarı otomatik seçeneğiyle öne çıkar. ABS, ASR,ESP, yokuş kalkış desteği, hava yastıkları, merkezi kilit sistemi gibi özellikleri vardır. Güvenlik önlemleri arasında çocuk kilidi, merkezi kilit sistemi, isofix koltuk ve lastik arıza göstergesi gibi avantajlı kullanımları bulunur. Deri direksiyonu ve yol bilgisayarıyla sürüş keyfinizi artırır. Yakıt kullanımı sayesinde ekonomik bir otomobildir. Honda City 2022 modeli ise alüminyum alaşım jantlar, LED farlar, 4 silindirli benzinli motor ve CVT şanzıman ile şehir içi ve şehirlerarası yollarda konforlu bir yolculuk sağlar. Honda City teknik özellikleri ve estetik görünümüyle sürücülerini etkiler.

Geniş İç Mekanı ve Teknik Donanımıyla Konforu Yaşayın!


İkinci el Honda City geniş iç mekanıyla arabanızda konfor yaşamanızı sağlar. Ailenizin üyeleri için yeterli koltuk ve eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz bir bagaj bulunur. Elektrikli ayarlanabilir yan aynalar ve ışığa duyarlı otomatik yanan farlar sayesinde yolculuklarınızda rahat edersiniz.

Honda City Hatchback ile arka koltukları gerektiğinde yatırarak ekstra alan yaratabilirsiniz. Bagaj kapısını tamamen açarak eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

40 L benzin deposu bulunan otomobilinizi uzun yolda ekonomik olarak kullanabilirsiniz. Geri görüş kamerası, aracınızı park ederken size yardımcı olur. Bluetooth bağlantısı ve multimedyaları kullanarak yolculuğunuzu daha keyifli hale getirebilirsiniz. 2. el Honda City modellerini detaylı olarak değerlendirebilirsiniz. Honda City Comfort 1.4 şehir içi 7.1 L ve şehir dışı 4.8 L yakıt tüketimiyle sürücüleri memnun eden bir modeldir. 5 koltuğa sahip olan araç, manuel ve benzinlidir. Honda City 1.4 Elite ise sedan yapısı ve klasik Honda görüntüsüyle öne çıkar. Manuel ve yarı otomatik seçenekleriyle sürücülere seçenek sunar. İkinci el Honda City fiyatları aracın model yılı, donanımları ve özelliklerine göre belirlenir.

Honda City Modellerini OtoSOR’un Avantajlarıyla Satın Alın!


Honda City ikinci el modelleri arasından hem ihtiyaçlarınızı karşılayan hem de bütçenize uygun olan seçenekleri bulabilirsiniz. Özel tasarımıyla ve son teknoloji kullanımıyla dikkat çeken Honda City modelleri yenilenen görüntüsüyle sürücülere maksimum konfor vaat eder. 0’dan 100 km kadar olan hızlanmasını 10,5 saniyede yapabilen arabanızla güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Her türlü ince detayı mühendisler tarafından düşünülerek üretilen modelleri güvenle seçebilirsiniz.

İkinci el Honda modelleri arasında popüler olan Honda City fiyatları ve modellerini OtoSOR avantajlarıyla kolayca satın alabilirsiniz. Üst düzey hizmet anlayışını prensip edinmiş olan OtoSOR, %30 peşinat ve 48 aya varan taksitlerle sizlere ödeme açısından faydalı seçenekler sunar. 2. el Honda City modellerinin arasından dilediğinizi tercih etme şansına sahip olursunuz. İkinci el piyasasında en çok talep gören arabalardan olan Honda City’i OtoSOR’un geniş hizmet ağı aracılığıyla elde edebilirsiniz. Hayallerinizi süsleyen bakımlı ve son model ikinci el araç satışı yapan OtoSOR sayesinde istediğiniz Honda City’i hemen satın alabilirsiniz.