Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Honda Accord Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.


Honda Accord 1972 yılında üretimine başlanan ve sürekli yenilenen modelleriyle tüm dünyada satışa sunulan bir arabadır. Amerika’da en çok satılan Japon arabası olma özelliğine sahip bir otomobildir. Satışa çıktığı ilk günden itibaren ilgiyle karşılanan bir modeldir. Genel hatlarını koruyan klasik model, son teknoloji ve ufak tasarım dokunuşlarıyla yeni kasa Honda Accord görünümüne kavuşur. Sedan kasası ve geniş iç hacmiyle dikkat çeker. Honda Accord, tasarımı ve avantajlı özellikleriyle aile arabası olarak tercih edilir. Benzin ve LPG’li seçenekleriyle yakıt tüketimi konusunda ekonomiktir. İkinci el Honda Accord modellerini yakından inceleyerek size en uygun olanı kısa sürede bulabilirsiniz.

Kusursuz Ayrıntılarla Sade Tasarımın Buluşması


Honda Accord 2.0 Executive modeli, 4 kapılı ve 5 koltuklu geniş yapısıyla kullanışlıdır. Honda Accord otomatik ve 5 vites olan otomobili, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarınızda güvenle tercih edebilirsiniz. Yakıt tüketimi şehir içi 10.2 L ve şehir dışı 5.7 L olarak hesaplanır. Azami sürat 212 km ve yakıt deposu 65 L’dir. ABS, EBD, alarm sistemi, isofix çocuk koltuğu, hava yastıkları, deri kaplı döşemesiyle avantajlı bir kullanım imkanı sunar. Honda Accord 2.4 modeli; Executive modele ek olarak ön kol dayama bölümü, yol bilgisayarı ve ısıtmalı koltuklarla öne çıkar. Honda Accord 1.6 dizel ve benzinli seçenekleriyle orijinal görüntüsünü koruyan bir modeldir. Elektrikli sunroof, hidrolik direksiyon, arka kol dayama bölümü ve orijinal jantlarla kullanıma hazır bir arabadır.

Honda Accord Coupe modeli ise seriye daha sportif bir hava katar. Tasarım detayları daha yumuşatılarak yuvarlak hatlara sahip bir görünüm kazanmıştır. İki kapılı olarak üretilen model, ön kapıların daha uzun bir hale getirilmesiyle Honda Accord’un klasik özelliklerini de korumaya devam eder. Honda Accord 2022 fiyat ve modeli ile beklenen ilgiyi gören bir araba olarak öne çıkar. Honda Accord yeni kasa geniş gövdesi ve alçak tavan tasarımıyla dikkat çeker. Ayrıca far görüntüsü ve havalandırma ızgaraları ile daha modern bir duruşa sahiptir. 18 inç alüminyum alaşım jantlar ve led arka farları ile eşsiz bir dokunuş yapılmıştır. Açılabilir cam tavan sayesinde iç mekan daha aydınlık ve ferah bir ortama dönüşür. Ön konsolda kullanılan kaliteli malzeme ve soft touch vites kumandası detayıyla sürücülere konfor ve şıklığı bir arada sunar.

Hayalinizdeki İkinci El Honda Accord Modelini OtoSOR Avantajlarıyla Satın Alın!


Honda Accord özellikleri ve tasarımlarıyla ön plana çıkan farklı modellere sahip bir arabadır. Yeni kasa modeliyle sürücüler tarafından tercih edilir. Ayrıca 2. el Honda Accord modelleri geniş iç hacmi ve sedan yapısıyla ailelerin en çok satın aldıkları otomobiller arasında yer alır. Honda Accord fiyat seçeneklerini bütçenize uygun olanlar arasından belirleyebilirsiniz. Hem sürücü hem de yolcular için rahatlık ve konfor sağlayan bu modelle ekonomik bir yolculuk da mümkün olur. Güvenli tasarımı ve kaliteli malzemeleriyle her türlü zeminde uygun bir sürüş yapmanıza destek olur.

OtoSOR’un ikinci el araç satışındaki üst düzey hizmet anlayışı ile araba satın almayı kolay bir hale getirebilirsiniz. 2.el Honda Accord modellerini hem bütçenize uygun hem de sevdiğiniz seçenekler arasından belirleyebilirsiniz. OtoSOR’da yalnızca Accord serisi değil; pek çok ikinci el Honda araç serisi mevcuttur. OtoSOR’un cazip satış alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanlarıyla ödeme konusunda büyük bir avantaja sahip olursunuz. Geniş bayi ağı ve gün içerisinde dahi aracınızı teslim alabilme imkanıyla size büyük kolaylık sağlar. İkinci el piyasasında en çok tercih edilen araçlardan biri olan Honda Accord ikinci el otomobil modellerini OtoSOR yetkilileriyle görüşerek hemen satın almanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.