Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Ford Transit Courier Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Fort Transit serisi her ihtiyaca uygun modelleri ile dikkatleri çeker. Serinin göz bebeği olan Transit Courier donanımı, kabin tasarımı ve sürüş konforu ile ön plana çıkar. Araç, tatmin edici sürüş dinamiğini düşük karbondioksit emisyonları ve yakıt ekonomisi ile birleştirir. Ödüllü 1.0 Ford EcoBoost ve 1.5 Duratorq TDCi dizel motor seçenekleriyle sorunsuz ve hızlı tepki veren performans için 6 vitesli manuel şanzıman ile sizlere sunulur.

Geçmişten Bugüne Transit Courier

1990’lı yıllarda Ford, Transit serisindeki tüm araçları satışa sunmadan önce Fiesta’yı temel alan ve markanın serisinde Ford Escort Van’dan ilham alan Ford Courier oldukça popülerdi. Ardından bu modellerinin yerini Ford Transit Connect aldı. Artan yakıt fiyatları ve doğa bilinci, verimliliğe odaklanma ihtiyacını doğurdu. Bu bağlamda daha küçük minibüsler popüler hale geldi. İhtiyaçlar doğrultusunda Transit Courier modelleri tasarlandı. 2013 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan bu araçlar, Transit ailesinin en küçüğü olma özelliği taşır. Küçük olmasına rağmen alan açısından son derece verimlidir. 1,8 ton ağırlığa sahip olan Courier, 595 kg’a kadar yük taşıma avantajı sunar. Ford Transit Courier fiyatları, segmentine özel rakamlarla satışa sunulur.

Ford Transit Courier Modellerinin Özellikleri

Transit Courier serisi, 6 vitesli manuel şanzımanı ile araç yüksek hıza ulaştığında yakıttan tasarruf etmenizi sağlar. Düşük hızlarda ise aktif ızgara deklanşör sistemi, motoru soğutmak için ızgara havalandırmasını açık tutar. Hız kademe kademe arttığında havalandırma otomatik olarak optimize olur. Bu, aracın aerodinamiğini iyileştirir ve yakıtı daha verimli hale getirir. Aracın verimlilik sağlayan özellikleri bunlarla da sınırlı değildir. Siz trafikte beklerken, özel donanım farlara, klimaya, radyoya ve Ford SYNC sistemine güç sağlamaya devam ederken motoru kapatır. Motoru yeniden devreye almak için debriyaja basmanız yeterli olur. Auto-Start-Stop adı verilen bu özellik, yakıt tüketimini yüzde 10’a kadar düşürür. Ayrıca araç, daha büyük minibüslerin aksine yalnızca 10,5 metrelik dar dönüş çapına sahiptir. Bu sayede yoğun caddelerde U dönüşlerini ve dar alanlarda park etmeyi daha pratik hale getirir. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra araç serisi aşağıdaki ortak donanımlara sahiptir:

  • Hız Sabitleyici: İstediğiniz hızı belirlemenize yardımcı olur. Ardından siz fren yapana veya hızlanana kadar bu hız korunur. Bu özellik yakıt verimliliğine yardımcı olmasının yanı sıra hız sınırını aşma olasılığını da minimuma düşürür.
  • Arka Dönüş Kamerası: Orta konsola yerleştirilmiş ekran, arkada yer alan tüm öğeleri size gösterir. Sistem, gözünüzden kaçanları takip etmenizi kolaylaştırmasıyla birlikte çizgiler sayesinde küçük alanlara park etmenizi kolaylaştırır.
  • Yokuş Kalkış Desteği: Yokuşta kalkış yaparken geriye veya ileriye doğru kaymanızı engeller. Özel donanım, 2-3 saniye süreyle fren sistemine baskı uygulayarak çalışır. Ayağınızı fren pedalından gaza geçirirken size daha fazla zaman ve kontrol sunar.
  • Park Sensörleri: Aracınız ile etraftaki engeller arasındaki mesafeyi kontrol altında tutmanıza katkıda bulunur. Sensörler nesneleri hızla algılar. Siz nesnelere yaklaştıkça hızlanan sesle sizi haberdar eder.
  • Ford SYNC: Acil yardım gerektiren durumlarda gerekli yerlerle iletişime geçmenizi kolay hale getiren markaya özel donanımdır. Ayrıca, sesli komut sistemiyle istediğiniz şarkıları seçebilmenize yardımcı olur. Bu özellikleriyle sürüş deneyiminizin daha keyifli ve güvenli olmasına katkıda bulunur.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Transit Courier Van modelleri; 6 kişiye kadar yolcu taşımanıza olanak tanır. Bu sayede hem iş yerleri hem de kalabalık aileler için ideal seçenekler arasındadır. Birbirinden farklı seçenekleri ve tüm bu avantajları sizlere sunan 2. el Ford Transit Courier araçları hesaplı fiyatlarla OtoSOR’da bulabilirsiniz.

Avantajlı İkinci El Transit Courier Modelleri OtoSOR’da

Transit Courier yük ve yolcu taşıma kapasitesi ve avantajlı donanımları sebebiyle ikinci el araç piyasasının en çok tercih edilenler modelleri arasında yer alır. OtoSOR bu aracı, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanıyla sizlere sunar. Beğendiğiniz araç geniş bayi ağı sayesinde başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde size teslim edilir. Arzu ederseniz, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu firmalar sayesinde OtoSOR’a özel fiyatlarla ekspertiz işlemini de çok kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Tüm bu avantajlardan faydalanmak için ilanları inceleyebilir ve OtoSOR’un vadeyle otomobil satın alma fırsatlarıyla hemen şimdi tanışabilirsiniz.