Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra ileri derecede çevik olan Ford Transit Connect, klasmanındaki diğer araçlara göre daha düşük fiyatlarla yedek parça maliyetlerine ve yakıt tüketimine sahip olarak öne çıkıyor. İlk piyasaya çıktığı tarihten beri hafif ticari araç takipçilerinin gözdeleri arasında yer alıyor. Üst düzey çeviklik karakteristiğine sahip Yeni Transit Connect trafikte ve dar sürüş ortamlarında iyi iş çıkaran bir panelvan olarak dikkat çekiyor.

Ford Avrupa tarafından ilk defa 2002 yılında birinci jenerasyonu tanıtılan Ford Transit Connect serisinin daha eski bir seri olan Ford Escort ve Fiesta Courier araçlarının yerine üretimi yapıldı. Transit Connect eski model Ford araçlarıyla çok fazla bir benzerlik taşımıyor. Ford Transit Connect’e en çok 1997’de üretimi durdurulan Ford Aerostar’ın özellikleri ve dış görünüşü benzerlik gösteriyor. Birinci jenerasyon Ford Transit Connect serisinin 2002 ve 2012 yılları arasında üretimi yapıldı. İkinci jenerasyon Ford Transit araçlar 6 Eylül 2012’de tanıtıldı. Günümüzde de hala ikinci jenerasyon Ford Transit araçların üretimi yapılıyor. Özellikle ticaretle uğraşanların ilk tercihleri arasında yer alan seri, çevikliği, çok farklı konfigürasyon seçenekleri ve çok amaçlı kullanım sunan iç dizaynıyla öne çıkıyor.

Üstelik Ford Transit Connect fiyatları piyasada sınıfındaki diğer araçlara göre daha uygun olmasıyla ticari araç kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Siz de kompakt yapıda işlevsel ve bütçe dostu bir panelvan arıyorsanız, OtoSOR farkıyla ikinci el Ford Transit Connect modellerini inceleyebilirsiniz.

Ford Transit Connect: Kendi Sınıfında En Çok Tercih Edilen Seri

Üst düzey Alman mühendisliği ve Ford adı ile güven veren araç serisi Ford Transit Connect kendi klasmanındaki farklı panelvan modellerinin eksikliklerini tamamlamak adına iyi iş çıkarıyor. Ford Transit Connect dış görünüşün aksine trafikteki sıkışıklıklarda ve dar şehir sokaklarında kullanıcılarına takdir toplayan bir performans sunabiliyor. Serideki araçlara özgü dayanıklılığı ve işlevselliği dahice tasarlanmış olan panelvan, geniş yük alanıyla ve esnek ön koltuğuyla kendini gösteriyor. Yük hacmi 3.6 metreküpe kadar ulaşan panelvanın yük kapasitesi 900 kilograma kadar çıkıyor. Taşımacılıkta kullanılan standart palet ve panellerin yük alanına uyumlu olduğu Transit Connect sürüşlerde ihtiyaç duyulan her an en iyi kavrama gücü ve yol tutuşunu sağlıyor. Çekiş sistemiyle gereksiz patinaj yapmayı engelleyen serideki modeller harika bir dengeye sahip olarak ticari araçlar arasında kendini gösteriyor. Düşük emisyon değerleriyle ve kullanım maliyetleriyle bütçe dostu seride kullanılan teknoloji ile yakıt tasarrufu en üst noktaya çıkıyor.

Gelişmiş güç sağlayan motoru bütçenizi zorlamadan ekonomik bir kullanım fırsatı tanırken aracı ister şehir içinde ister otoyolda sürün. Uzun yolculuklarda bile motorun problemsiz tork gücü, sollama esnasında ve rampalarda geçiş yaparken deneyiminize keyif katıyor. Gücü, dayanıklılığı ve verimliliği aynı anda sunan araç sağlam ve güçlü bir sürüş deneyimi sunuyor ve ticaretle uğraşan kullanıcılar için mükemmel bir ortak oluyor. Gücünü dizel motorundan alan araçla sürüş yaparken etkileyici gövde kontrolü yakalayabiliyorsunuz. Bu özelliğinin yanı sıra güçlü ve harika direksiyon tutuşu sunması Transit Connect’in sınıfındaki en iyilerden olmasını sağlıyor.

Ticaret Ortağı Olarak Düşlediğiniz İkinci El Ford Transit Connect Modeline OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

OtoSOR müşteri ihtiyacına göre esnek ve uygun vade seçenekleriyle çok sayıda kişiyi araç sahibi yapmış güvenli bir marka olarak öne çıkıyor. Müşterilerini avantajlarla çekilişsiz kurasız istediği aracın sahibi yapan ve onlara sigorta paketleri ve anlaşmalı ekspertiz ortaklarından avantajlı hizmet seçenekleri sunan OtoSOR 2. el araç alımında güvenilir bir alışveriş ortamı sağlıyor. Müşterilerini odağına alan OtoSOR kişiye özel çözümleriyle koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefleniyor.

İkinci el Ford Transit Connect ticaretle ilgilenen kullanıcıların en sık tercih ettiği araçlardan biri olarak OtoSOR’da avantajlı bir şekilde satın alınabiliyor. Piyasada ticari araç olarak çok tercih edilen 2. el Ford Transit Connect modellerini OtoSOR’da minimum %30 peşinatla ve 48 aya kadar kişiye özel vade seçenekleriyle tercih edebilirsiniz. Başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde aracı teslim fırsatı ve geniş bayi ağı sunan OtoSOR ile ikinci el araçları inceleyebilirsiniz. Anlaşmalı iş ortakları sayesinde çok daha avantajlı fiyatlarla ekspertiz hizmeti de sunan OtoSOR ile ikinci el Ford Transit Connect modellerine sahip olabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz ikinci el Ford Transit Connect modeline sahip olabilmek için ilanları inceleyebilir ve OtoSOR'un vadeli otomobil satın alım sistemiyle tanışabilirsiniz.