Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Ford Tourneo Connect Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

Ford Tourneo Connect, geniş alana sahip son derece pratik bir aile arabasıdır. Ticari görünümünü saklamaya yardımcı olan hoş dokunuşlar araca şık bir görünüm verir. Çok amaçlı olan bu araç, hem iş hem de sosyalleşmeye uzanan geniş bir alanda gereksinimleri ustaca karşılamayı başarır.

Standart ve opsiyonel olarak sunulan çok sayıda özellik içerir. İçi ve dışı oldukça sağlam olan Tourneo Connect, transit destekleri ile son derece dayanıklı bir yapı sunar.

Ford Tourneo Connect'i Tanıyın

Hem insan taşıyan hem de ticari araç olarak kullanılabilen araçlara duyulan ihtiyaç zaman içerisinde artmıştır. Böylece Ford, 2018 yılında Chicago Otomobil Fuarı'nda 7 koltuklu Transit Connect'i piyasaya sürer ve Turneo Connect'i 2003 yılında MPV serisindeki genişlemesinin bir parçası olarak tanıtır.

Sağlam ve güvenilir ticari araçlar üretme konusunda itibar sahibi olan Ford, şık MPV yelpazesinde başarısını kanıtlar. Yeni Ford Tourneo Connect,  konforu ve inceliği artırmayı amaçlayan birçok iyileştirme içerir. Aileler ve küçük işletmeler için oldukça iyi özellikler sunan model, yenilenen dış tasarımı, artan verimliliği ile yolculuklarınızı ideal hale getirmeye devam eder.

Geniş İç Hacim ve Çok Amaçlı Kullanım Ford Tourneo Connect Modellerinde

Kapsamlı yol tutuşu ile Ford'u sürmek eğlencelidir. Ayrıca kısa motor kaputu ve uzun ön cam Tourneo'ya şık bir görünüm kazandırır. Cömert dış boyutları, Ford Tourneo Connect'in yüksek puan aldığı başka bir alan olan iç alanı optimize etme avantajına sahiptir.

Ön ve arka kısımlar geniş yapısı ile yeterli baş ve diz mesafesi yaratır. Arka koltuklarının en iyi yanlarından biri, erişimlerinin kolay olmasıdır. Kayan kapılar, yüksek tavan ve gövdesi, eğilmek zorunda kalmadan içeri girmenize fırsat verir. Sürücü koltuğunda bulunan yastıklama rahat hissettirir.

Bagaj alanı, Ford Tourneo Connect'in üstün olduğu başka bir alandır. Arka koltuklar yerindeyken 520 litre bagajı ve katlanmış haldeyken çok daha yüksek hacim sunması bagaja neredeyse her şeyi sığdırabilmeye fırsat verir. Yükleme alanı, iyi aydınlatma sağlayan ışıklandırmaya sahiptir. Sürgülü kapıları yolcuların binmesini kolaylaştırır.

Ford Tourneo Connect motor yelpazesi iki dizel ve iki benzin içerir. Tourneo, beklenen tüm güvenlik donanımlarına sahip olduğundan alıcılarına güven sunar. Arkada altı hava yastığı, denge kontrolü ve Isofix çocuk koltuğu bağlantıları bulunur. Araç, standart olarak çarpışmaları önlemeye yardımcı olmak için şeritte kalma yardımı ve yaya algılamalı otomatik acil frenleme ile birlikte gelir. Düşük hızlı çarpışma uyarısı Ford Tourneo Connect Titanium için standarttır. Style ve Zetec modellerinde ise tercihe bağlı olarak sunulur. Ayrıca Tourneo Connect, 2012-3 yılında test edildiğinde Euro NCAP test kuruluşu tarafından beş yıldızlı bir güvenlik derecesi kazanır.

Büyük pencereleri özellikle park ederken iyi bir görüş sunar ve iç mekânın havadar olmasını sağlar. Hafif direksiyon, park etmeye yardımcı olur ve manevra yapmayı kolaylaştırır. Hassas yapısı virajlarda yeterli ağırlığı sağlar.

Size Hitap Eden 2. El Ford Tourneo Connect Modelleri OtoSOR’da!

İkinci el Ford Tourneo Connect fiyatları, seçilen model ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre değişiklik gösterir. 2. el Tourneo Connect, araç piyasasında oldukça sık tercih edilir ve her ihtiyaca uygun farklı özelliklerde sunulur. İşlevsel ve çok amaçlı kullanımı beklentilere cevap verir. 2. el araç piyasasında güçlü bir yere sahip olan Ford Tourneo Connect ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Pratik bir MPV araç arıyor, bagaj ve yolcu alanlarına önem veriyorsanız Ford Tourneo Connect'i dikkate almalısınız. Fonksiyonel Connect'e sahip olmak için OtoSOR’un web sitesinde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.