Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Ford Puma Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Ford Europe tarafından üretilen Ford Puma, modern görünüme sahip, sürüşü eğlenceli, pratik bir araçtır. Sportif Coupe görünümüyle dikkat çeken yeni nesil Puma, yerden yüksek karoseri ve keskin hatları ile öne çıkar. B sınıfı SUV almak isteyenler için ideal bir model olan Ford Puma, bozuk yollarda ve hafif arazide konforlu bir sürüş sağlar. OtoSOR web sitesinde yer alan filtreleme alanını kullanarak dilediğiniz modelin yılını, vites seçeneğini, kilometresini ve motor gücünü belirleyebilir, bütçenize ve isteklerinize en uygun ikinci el Ford Puma modeline kolayca sahip olabilirsiniz.


Çok Yönlü Ford Puma’yı Yakından Tanıyın!

1997 yılında tanıtılan ve 2002 yılına kadar üretimi devam eden ilk nesil Ford Puma, sportif sürüş özellikleri ve kendine özgü tasarımıyla büyük beğeni toplamıştır. 2019 yılında tanıtılan ve 2020’de yollarda olan yeni nesil Ford Puma ise çok daha sıra dışı ve yenilikçi bir yapıya sahiptir. Ford Fiesta ile aynı platformda üretilen Puma, yenilenmiş gövde yapısı, bombeli farları, eğimli tavan çizgisi, kısa arka güvertesi ve aerodinamik tasarımıyla hem görsellik hem de sürüş açısından birçok avantajı üzerinde taşır.

Ford Puma'nın en dikkat çekici özellikleri arasında yer alan sportif süspansiyon ve alçak ağırlık merkezi, yol tutuşunu yükselterek dinamik ve çevik bir sürüş sağlar. Aracın aerodinamik tasarımı, otoban hızlarında da dengeli ve konforlu yolculuk yapmayı kolaylaştırır. B segment bir SUV olan Ford Puma, şehir içi kullanımlarında son derece esnek ve pratiktir. Manevra kabiliyeti dar sokaklardan ve ufak aralardan pratik bir şekilde geçmeye olanak tanıdığı gibi park asistanı ve geri görüş sistemi de park etmeyi zahmetsiz bir iş haline getirir.

Ford Puma Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri 

Ford Puma, 1.0 EcoBoost ve 1.0 EcoBoost Hybrid olmak üzere iki temel modele sahiptir. Style ve ST Line alt model seçenekleri ise aracın donanımını belirleyen temel versiyonlardır. Ford Puma ST ve Style modelleri 125 beygir ve 200 Nm tork değerleri ile gelirken Ford Puma Hybrid ST-Line de 155 beygir ve 240 Nm tork değerlerine sahiptir. Performans değerlerine ek olarak Ford Puma ST Line modelleri üzerinde bazı tasarımsal farklılıklar da mevcuttur. Kırmızı dikişli koltuklar, Bang & Olufsen ses sistemi, park asistanı ve kör nokta uyarı asistanı gibi donanımlar aracın konforunu ve görünümünü bir üst noktaya taşır. 

Ford Puma özellikleri arasında bulunan şerit takip sistemi hem adaptif olarak aracı şeritte tutar hem de sürücüyü uyararak güvenli sürüşü destekler. Çarpışma önleme, yaya algılama, acil fren yardımı ve çapraz trafik uyarı asistanı gibi özellikler de aracın diğer temel güvenlik donanımları içinde bulunur. ABS, ESP, ASR, klima, multimedya sistemi, hız sabitleyici ve otomatik vites benzeri fonksiyonlar ise tüm modellerde ortak olarak sunulan özelliklerdir.

Hayalinizdeki İkinci El Ford Puma Modeline OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

Marka, Ford Puma 2022 ve Ford Puma 2023 modelleri ile üretime devam etmektedir. Ayrıca Ford Puma ikinci el piyasası oldukça hareketli araç modellerinden biridir. Ford Puma fiyatları ise aracın modeli, yılı, kilometresi, rengi ve hasarsızlık durumu gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterir. Genel donanım seviyesi de Ford Puma fiyat durumu üzerinde etkilidir. Ford Puma sahibinden alınabileceği gibi OtoSOR güvencesi ve ayrıcalıkları ile de satın alınabilir. İkinci elin güvenli adresi olan OtoSOR ile siz de başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde dilediğiniz Ford Puma’ya sahip olabilirsiniz. Taksitli alışveriş sistemini kullanabilir, %30 peşinat ve 48 aya varan vadelerle hayalinizdeki araca anında sahip olabilirsiniz.