Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Ford Mondeo Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

ABD merkezli dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Ford'un en eski modelleri biri olan Ford Mondeo, Sedan tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında en üst sıralarda kendisine yer buluyor. B segmenti olarak sınıflandırılmasına karşın sürücülerine sunduğu konfor ve sürüş kalitesiyle üst segment araçları aratmayan Ford Mondeo, her yenilenen modelinde eklenen özellikleriyle beğeni topladı. 2022 yılından itibaren sadece Çin ve Orta Asya pazarında satışa sunulan Ford Mondeo, Türkiye'de ve dünyada ikinci el olarak hayranlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Bir Dünya Arabası: Ford Mondeo

Üretildiği ilk yılda 'Dünya Arabası' olarak lanse edilen Ford Mondeo modelleri 1993 yılından itibaren hayatımızda yer alıyor. Ford Mondeo için duyurulan 'Dünya Arabası' unvanı modelin isminden kaynaklanıyor. Mondeo, Latince dünya anlamına gelen 'Mundus' kelime kökeninden türetilmiştir. Dünya anlamına gelen 'Mundus' ifadesi birçok dilde (Fransızca ve İngilizce’de 'monde', İspanyolcada 'mundo gibi), benzer şekillerde karşınıza çıkıyor. Değişen küresel trendler ve SUV modellerin ağır basması nedeniyle Mart 2021 tarihinden itibaren Ford, Mondeo modelinin Avrupa'da ve Amerika kıtasında üretimine son verdi.

Ford Mondeo tarihine bakıldığında aracın 5 farklı nesilde üretildiğini görmek mümkün. 1992 yılının Kasım ayında tanıtılan 1993 model olarak otomotiv endüstrisindeki yerini alan Ford Mondeo'nun ikinci nesli ise 2000 yılında geldi. Ford Mondeo 2006 yılında 3. neslini duyurdu. Ford Mondeo 2012 yılındaki Kuzey Amerika Otomobil Fuarı'nda dördüncü nesli duyururken Kuzey Amerika kıtasında ve Avrupa ülkelerinde Ford Fusion ismiyle satışa sunuldu. Ford Mondeo 2023 modeli ise 5. nesil olarak Çin ve Orta Asya pazarı için Ford Taurus ismiyle tanıtıldı.

Her İhtiyaca Göre Ford Mondeo: Dizel, Benzinli, Manuel ya da Otomatik Şanzıman

Sedan modeller arasında efsaneleşen Ford Mondeo, üretim hayatı boyunca birçok motor ve paket seçeneği ile sürücülerin keyifle kullandığı modeller arasında gösteriliyor. 1,5 litrelik Ecoboost benzinli motoru ve yine 1,5 litrelik benzinli TDCI motor bulunan paketleri yakıt tasarrufu sağlayan modeller olarak ön plana çıkıyor. Yine aracında performans arayanlar için benzinli Ford Mondeo 2.0 TDCI ve 2.5 TDCI ile aynı hacimlerdeki benzinli motor seçenekleri de bulunuyor. Tüm modeller için otomatik ve manuel şanzıman opsiyonları da bulunuyor. 2019 yılında güncellenen yeni Ford Mondeo'da benzinli ve dizelden sonra hibrit motor da seçenekleri arasına dahil oluyor. Geniş iç mekan tasarımı, malzeme ve işçilik bakımından yüksek kalitesi ile Ford Mondeo, makam aracı olarak da yıllarca tercih edildi.

Ford Mondeo Estate paketi ise daha geniş bagaj hacmi tercih edenler için iddialı bir alternatif oluşturuyor. Ford Mondeo Estate modeli, 5 koltuklu haliyle 525 litre bagaj alanı sunarken arka koltuk arkalıkları katlandığında bagaj hacmini 1.630 litreye çıkarak segmentine göre oldukça geniş bir bagaj hacmine ulaşıyor.

Ford Mondeo, Türkiye’de 2020 yılına kadar satışa devam ederken aracın üretimin durdurulmasının ardından segmentinde ikinci el piyasasının aranan modelleri arasında yer alıyor. Özellikle Ford Mondeo 2008 ve Ford Mondeo 2015 modelleri ikinci el Ford Mondeo piyasasında aranan modeller olarak karşınıza çıkıyor. Siz de Ford Mondeo’nun unutulmaz modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız, Ford Mondeo 2023 fiyat seçeneklerine göz atabilirsiniz.

İkinci El Ford Mondeo Modelleri İçin Güvenilir Adres OtoSOR

Türkiye’nin önde gelen araç alım satım platformu OtoSOR ayrıcalığıyla aradığınız Ford Mondeo’ya hemen ulaşabilirsiniz. OtoSOR güvencesiyle Ford Mondeo ilanları arasından bütçenize en uygun modeli minimum yüzde 30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Aracınızı takas yaparak Ford Mondeo modeliyle değiştirmek için de yine en güvenilir adres olan OtoSOR’un, geniş bayi ağı ile istediğiniz araca başvurunuzun onaylandığı gün sahip olabilirsiniz. Bu sayede siz de hayal ettiğiniz Ford Mondeo konforuna sahip olabilirsiniz.