Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
2003 yılından günümüze üretimi devam eden Ford EcoSport, en güncel jenerasyonu ile Türkiye’de satışa sunulmaktadır. B sınıfı bir SUV olan EcoSport, yarı kompakt Crossover özellikleri sayesinde hem hafif arazide hem de şehirde rahat bir sürüş sağlar. Yeni nesil motor teknolojileri ve çok yönlü kullanım özellikleri ile öne çıkan ikinci el Ford EcoSport, günlük kullanımda rahat sürüş beklentisi içinde olanlar için en ideal araç modellerinden biridir.

Yeni Nesil Ford EcoSport'u Yakından Tanıyın!

İkonik tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile bakışları üzerine toplayan Ford EcoSport, modern görünümü gelişmiş performansla birleştirir. 2017 yılında makyajlanan yeni jenerasyon EcoSport’lar kullanıcı dostu özellikleri ile sürüş keyfini bir üst noktaya taşır. Aracın aerodinamik olarak geliştirilmiş karoseri ve yenilenen aydınlatma sistemi de daha sessiz bir sürüş ve daha net bir görüş sağlar. Ford EcoSport’un tasarımını keskin hatlar ile bütünleştiren yeni nesil LED farlar ve stop lambaları, büyük ön ızgara ile birlikte araca sportif bir stil katar. Otomatik aydınlatma sistemi tünel gibi karanlık alanlara girildiğinde aktif hale gelir ve yolu kendiliğinden aydınlatır.

Yeni nesil Ford EcoSport 2022 modelleri benzinli veya dizel motor seçenekleri içinden tercih edilebilir. Ford EcoSport EcoBoost 1.0 turbo motor ile üst düzey sürüş performansı sağlayan yenilikçi modeller, ST Line veya Style donanım seviyesi içinden seçilebilir. Benzinli EcoBoost 1.0 motor, 125 beygir güç ve 170 Nm tork değerleri sayesinde güçlü ve stabil bir sürüş sağlar. Çift kavramalı otomatik vites de motor gücünü tork değerine uygun olarak ayarlayarak her koşulda kesintisiz sürüş deneyimi sunar. 1.5 TDCI ST Line donanımlı dizel motor alternatifi ise 100 beygir güç ve 215 Nm tork değerleri ile güçlü ve dengeli bir performans vadeder.

Şehirli Ford EcoSport’un Dikkat Çeken Özellikleri

En güncel teknolojilerle donatılan yeni model Ford EcoSport’lar, sürüş deneyimini geliştiren bir dizi fonksiyonla sunulur. Bu özelliklerden biri olan uyarlanabilir hız sabitleyici, öndeki aracın hızına uygun olarak adaptif bir şekilde hız ayarlaması yapar. Güvenli sürüşün en önemli özellikleri arasında yer alan otomatik acil frenleme fonksiyonu da öndeki araca fazla yaklaşıldığında aracı durdurmak için otomatik frenleme yapar. Şerit takip asistanı ise aracı iki şerit arasında tutarak güvenli ve yarı otonom bir sürüş deneyimi sağlar.

Ford EcoSport modellerinin yeni nesil sürüş donanımlarına ek olarak oldukça kullanışlı ve ergonomik iç donanım özellikleri de vardır. Otomatik çok bölgeli havalandırma sistemi farklı alanlara farklı sıcaklıkta hava yönlendirebilir. Geniş multimedya ekranı ve kaliteli müzik sistemi de iç mekân keyfini yükselten bir diğer eğlenceli donanımdır. Ford EcoSport modellerinin yana doğru açılan bagaj kapağı ise alçak yükleme eşiği sayesinde araca eşya yerleştirirken büyük kolaylık sağlar.

Tercih Ettiğiniz Ford EcoSport Modeline OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

Ford EcoSport 2023 fiyat listesi aracın donanım seviyesine uygun olarak belirlenir. Sahibinden Ford EcoSport fiyat durumu da aracın modeli, yılı, kilometresi, özellikleri ve kondisyonu gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. İkinci el piyasası oldukça hareketli olan EcoSport, talep gören modellerden biri olduğu için ikinci el satış işlemleri de oldukça pratiktir. 

Siz de beklentilerinize hitap eden Ford EcoSport modelini, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmalarından birinde OtoSOR müşterilerine özel avantajlarla ekspertiz hizmetiyle alarak kontrol ettirebilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksitle hayalinizdeki araca kolayca ulaşabilirsiniz.