Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

Ford C-Max 2003 yılında üretilmeye başlanan bir modeldir. Ford Motor Company Almanya Saarlouis fabrikasında ve Kuzey Amerika’da üretilir. Kompakt MPV sınıfında tasarlanan araç 5 kapılıdır. Geniş bagajı ve beş adet koltuğuyla konforu ön planda tutar. Bagaja ek olarak aracın koltukları katlanır hale getirilerek ekstra taşıma alanı yaratılabilir. Ferah ve büyük iç kapasitesiyle kalabalık ailelerin en çok tercih ettiği otomobil modelleri arasında ilk sıralarda yer alır. Ford C-Max 2011 yılında ilk Hybrit modelini tanıtmış ve bir yıl sonra bu ürünü satışa sunmuştur. Ford C-Max üretimi 2019 yılında sonlandırılmıştır. Ama araba sahip olduğu teknik ve avantajlı özellikler sebebiyle halen ilgi çeken ve ikinci el piyasasında tercih edilen bir modeldir.

Hayalinizdeki ikinci el Ford C-Max modelini OtoSOR’da bulabilir, OtoSOR’un avantajlı satın alma seçenekleri ile dilediğiniz modele sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki başlıkları inceleyerek Ford C-Max modeli hakkında bilgi edinebilir, satın almak istediğiniz aracı daha yakından tanıyabilirsiniz.

Ford C-Max Sayesinde Yolculuklarınız Daha Güvenli


Ford C-Max’i ile şehir içi veya şehir dışı seyahatlerinizde rahat ve konforlu bir yolculuk için tercih edebilirsiniz. Ford C-Max sayesinde arabanızı park etmek artık sorun olmaktan çıkar. Şehir içinde en büyük sorunlardan biri de park bulmaktır. Otomatik park sistemi özelliği bu amaçla tasarlanan pratik bir uygulama sağlar. Size sadece dikey veya yatay park seçeneğini belirlemek kalır. Sürücü Dikkat Takip Sistemi uzun yolculuklarda uyarı yaparak size destek olur. Bazı modellerde bulunan panoramik tavan gökyüzünü arabanızın içinde hissetmenizi sağlar. Ayrıca anahtarsız çalıştırma sistemi sayesinde daha kullanışlı olur. Isofix bağlantı noktalarıyla bebek ve çocuklarınızın güvenliğini ön planda tutabilirsiniz. Isıtmalı camlar ve aynalar sayesinde araba kullanırken görüş açınız hep geniş olur. Ford C-Max son teknolojiye sahip olarak üretilen özellikleriyle Euro Ncap Advanced ödülünün sahibidir. Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı ve Kör Nokta Uyarı Sistemi ile her yönden avantaj sunar.

Ford C-Max ile Yüksek Performans


Ford C-Max dört silindir motor gücüne sahiptir. 1.6 L Duratec Ford C-Max baz motor olarak bilinir. 1.8/2.0 L Duratec HE serisi benzinli modelinde tercih edilir. 1.6/2.0 L Duratorq Ford/PSA dizel modellerde kullanılır. Çıkarıldığı ilk günden itibaren genel görünümü korunsa da birkaç küçük değişiklikle araç teknik özelliklerine eklemeler yapılmıştır. Motor performansı ve verimliliği ile ön plana çıkan kullanışlı bir otomobildir. Elektrikli motor desteğine sahip arka bagaj kapağı, arka kamera, çift bölgeli klima sistemi, navigasyon ve farklı donanımlara sahip opsiyonlarla satışa sunulur. Teknolojinin gelişmesiyle beraber üretimi hızlanan hibrit arabalar arasına Ford C-Max modeli de eklenir. Beş koltuklu hibrit modelinde daha iyi yakıt tüketimi ve enerji verimliliği esas alınarak özel olarak tasarım yapılır. İkinci el Ford modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de Ford C-Max’tir. Hem görüntüsü hem de özellikleriyle ailelerin severek kullandığı bir modeldir.

Hayalinizdeki İkinci El Ford C-Max Modelini OtoSOR Avantajları ile Satın Alın!


Araba sahibi olmanın ihtiyaç haline geldiği günümüzde ikinci el araçlara olan talepler de artmıştır. Teknik özelikleri ile ihtiyaçlarınızı karşılayan ve estetik tasarımıyla göz dolduran Ford C-Max’in fiyat ve özelliklerini inceleyerek, size uygun olan bir modelini tercih edebilirsiniz. 1.6 Tdci ve diğer modelleri görsellerine bakarak seçme şansınız bulunur. İkinci el araç satışı ile ilgili üst düzey bir hizmet anlayışına sahip olan OtoSOR ile hayallerinizdeki arabaya daha kolay ulaşma şansınız olur. Satın alma öncesi OtoSOR’un anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından ekspertiz randevusu alarak aracınızın kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz. 

OtoSOR’da 2. el Ford C-Max Titanium ve diğer alternatifler araçlar için minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade imkanı ile hayalinizdeki araca kavuşabilirsiniz. Bu sayede ödemelerinizi bütçenize göre ve daha rahat yapabilirsiniz. İkinci el Ford C-Max fiyatları ve araç serisini incelemek ve vadeyle otomobil satın almak için geniş bayi ağıyla hizmet veren OtoSOR ile iletişime geçebilirsiniz.