Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Fiat Palio Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

1996 yılından itibaren yollarda olan Fiat Palio uygun fiyatı, pratik sürüş özellikleri ve kompakt tasarımı ile öne çıkar. İtalyan otomobil markası Fiat tarafından üretilen Palio, üç farklı jenerasyonuyla dikkatleri üzerine çeker. Süper mini model; aerodinamik yapısı, hafif şasisi ve yüksek manevra kabiliyeti sayesinde B segment araçlar içinde özel bir konumdadır. Yeterli iç hacme ve depolama alanına sahip olan ikinci el Fiat Palio modelleri hem şehir içi kullanımları hem de kısa mesafeli yolculuklar için tercih edilebilir.

Hatchback Sevenlerin Favorisi: Fiat Palio

İlk jenerasyonu 1996-2002 yılları arasında üretilen Fiat Palio, üç kapı Hatchback, beş kapı Hatchback ve Station Wagon seçenekleri ile gelir. Fiat Palio'nun benzinli, dizel ve LPG’li olmak üzere farklı özelliklere sahip motor seçenekleri mevcuttur. Manuel veya otomatik vites olarak alınabilen Palio modelleri, güç ve yakıt verimliliği sayesinde farklı sürüş ihtiyaçlarını başarıyla karşılar. 2002-2006 arasında üretilen ikinci nesil Palio’lar değişen ön konsol ve güvenlik donanımları ile çok yönlü bir araç haline gelir.

Fiat Palio 2005 yılından itibaren ise üçüncü jenerasyonu ile oldukça sportif bir görünüme kavuşur. Farlar, ön ızgara, stop lambaları ve konsol üzerinde yapılan değişiklikler aracın modern görünümünü tamamlar. Hidrolik direksiyon, hava yastıkları, klima ve elektrikli camlar, çoğu Palio modelinin temel donanımları arasında yer alır. ABS, ESP, ses sistemi, yokuş kalkış desteği ve elektrikli ayna gibi üst donanımlar ise yeni nesil modellerde opsiyonel olarak sunulur.

Kullanışlı ve Pratik Fiat Palio Modelleri

İkinci el Fiat Palio modelleri; Active, Dynamic, Premio Sole, EL, HL, Weekend, S, SL, Feel ve Go gibi zengin model yelpazesi sayesinde her ihtiyaca uygun kullanım sunar. Benzinli Fiat Palio modelleri 1.2, 1.4 ve 1.6 hacimli motor alternatiflerine sahiptir. Fiat Palio 1.2 16v 80 beygir güç ve 114 Nm tork değerleri, Fiat Palio 1.4 de 77 beygir güç ve 115 Nm tork değerleri ile dengeli bir sürüş sağlar. Özel seri bir araç olan Fiat Palio 1.6 Sporting ise güçlü motoru ve Sparco sürüş donanımları ile sportif Hatchback severler için iyi bir alternatiftir.

2004 ile 2012 yılları arasında üretilen ikinci ve üçüncü nesil Palio modellerinde dizel motor seçeneği de bulunur. Fiat Palio 1.3 multijet 70 beygir güç ve 180 Nm tork değerleri sayesinde alt devirlerden itibaren oldukça konforlu bir sürüş sunar. Sürücüler, koltuk ve direksiyon altında bulunan yükseklik ayar kolunu kullanarak aracı ideal sürüş pozisyonuna göre kolayca ayarlayabilir. Yeni nesil Palio araçlarda bulunan yol bilgisayarı ve multimedya sistemi sayesinde müzik deneyimini bir üst noktaya taşımak ve araç bilgilerini ekran üzerinden takip etmek de mümkündür.


Dilediğiniz Fiat Palio Modeline OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Hafif gövdesi, ufak boyutları ve pratik sürüş donanımları ile öne çıkan Fiat Palio modelleri şehir trafiğinde ilerlerken sürücülere çok sayıda avantaj sağlar. Hidrolik direksiyonun ve geniş görüş açısının avantajıyla dar sokaklarda yol almak ve iki araç arasına park etmek kolaylaşır. Ekonomi odaklı bir yapıya sahip olan Palio’lar yakıt verimliliği ile de bütçe dostudur. Fiat Palio fiyatları ise aracın modeline, yılına, rengine, kilometresine, donanımlarına ve kondisyonuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. 

İkinci el araç satın almak isteyenlere birçok seçenek sunan OtoSOR sayesinde siz de aklınızdaki Fiat Palio modeline sahip olabilirsiniz. OtoSOR’u tercih edenlere özel, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından uygun fiyatlarla ekspertiz hizmeti alabilir, dilediğiniz araca başvurunuzun onaylandığı gün kavuşabilirsiniz.