Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
En uygun fiyatlı çok amaçlı MPV (Multi Purpose Vehicle) araçlar arasında popüler olan Fiat Doblo Panorama güçlü yol tutuşu özelliğiyle Türkiye’de sık tercih edilen modellerdendir. Dizel özelliği sayesinde verimliliği ile de öne çıkan Doblo Panorama geniş iç hacmiyle de kullanışlı bir araçtır.

İlk Fiat Doblo 2000 yılında piyasaya sürülmüştür. Kullanışlılığı ve sağladığı avantajlarla kendini kanıtlayan modelin birinci nesli İtalyan araba üreticisi tarafından 2000 yılından 2010’a kadar üretilmiştir. İkinci nesil Doblo modelleri 2010 yılında üretilmeye başlanmış olup günümüzde de hala bu jenerasyonun üretimi yapılır. 2020 yılında aracın üretimini İtalyan markası Fiat durdurmuştur. Model 2021 yılında sınırlı motor seçenekleriyle üretime yeniden başlamıştır.

Sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça uygun fiyatlı olan Fiat Doblo Panorama kullanıcılarının yüzünü güldüren bir taşıt olarak dikkat çeker. İşlevselliği ve bütçe dostu olmasıyla öne çıkan 2. el satılık Doblo Panorama modellerini OtoSOR farkıyla inceleyebilirsiniz.

Boyutlarının Aksine Doblo Panorama Yoğun Trafikte Yüksek Manevra Kabiliyeti Sergiler

Fiat Doblo Panorama Lounge hafif bir direksiyona sahiptir ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar. Bu özellik sayesinde park etmede ve manevra yapmada çok fazla sorun yaşamazsınız. Güçlü bir yol tutuşuna sahip Doblo Panorama Lounge ile sürüş esnasında aracın gövdesine tamamen hakim bir şekilde yol alabilirsiniz. Bu boyutta ve şekilde bir araca göre oldukça yüksek manevra kabiliyetine sahip model aile kullanımı için idealdir. Üstelik ticari amaçlı olarak da kullanıma uygun olarak tasarlanmış araç oldukça pratik olup bütçe dostu bir modeldir.

Sınıfındaki araçlara göre daha geniş bir iç kapasitesi bulunan ve uygun Fiat Doblo Panorama fiyatları ile satışa sunulan otomobil oldukça iyi bir sürüş keyfi sağlar. Otomatik vites ve manuel seçenekleri de bulunan Fiat Doblo Panorama, çok daha fazla yük ve insan taşımak için tasarlanmıştır. Fiat Doblo Panorama çok amaçlı araç olarak oldukça işlevsel olup dayanıklı ve sağlam yapıya sahip bir modeldir. Motor gücüyle de güven veren Doblo Panorama piyasada yer alan en iyi panelvan temelli çok amaçlı araçlar arasında dikkat çekicidir.

Ticari Amaçlı Veya Aileniz İçin Düşlediğiniz İkinci El Fiat Doblo Panorama Modeline OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

OtoSOR, ihtiyaçlarınıza uygun olarak esnek ve uygun vadeli seçeneklerle ikinci el araç satın almanızı sağlar. Beklentilerinize uygun avantajlarla, çekiliş kurasız istediğiniz aracı satın alabileceğiniz ve sigorta paketlerinden hizmet alabileceğiniz OtoSOR, 2. el araç alımı için size güvenli bir alışveriş ortamı sunar. Müşteri odaklı bir firma olan OtoSOR size özel çözümler sunarak koşulsuz memnuniyetiniz için çalışmaktadır.

Hem ticari amaçlı hem de aile için otomobil arayanlar ikinci el Fiat Doblo Panorama modeline OtoSOR avantajlarıyla sahip olabilir. Piyasada çok amaçlı olarak sık tercih edilen ve görünümünün aksine oldukça iyi manevra kabiliyetine sahip bir araç olan 2. el Doblo Panorama modelini OtoSOR farkıyla minimum %30 peşinatla ve 48 aya kadar vadeli seçeneklerle tercih edebilirsiniz. Üstelik satın alım işleminin hemen ardından gün içerisinde arabayı teslim avantajı da sağlayan ve geniş bayi ağına sahip OtoSOR ile farklı modelleri kolaylıkla inceleyebilirsiniz. OtoSOR firmasının internet adresi üzerindeki basit bir şekilde yönetilebilen paneli ile 2. el araçların tüm detaylarını inceleyebilir ve dilediğiniz modele hızlı ve pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Anlaşmalı iş ortaklarından uygun ve avantajlı seçeneklerle güvenilir ekspertiz hizmeti de alabileceğiniz OtoSOR ile ikinci el Fiat Doblo Panorama 1.6 Multijet Premio araç sahibi olabilirsiniz.

Hayallerinizi süsleyen ikinci el Fiat Doblo Panorama 1.6 Multijet aracına sahip olabilmek için ilanları inceleyin ve OtoSOR’un esnek vadelerle otomobil satın alım sistemi ile tanışın!