Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
İkinci el piyasasında önemli bir yere sahip olan ve pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen ikinci el Fiat Bravo modelleri OtoSOR’da da kendine yer buluyor. Konforlu kullanımı, performansı ve stiliyle kullanıcılarını memnun eden Fiat Bravo modellerini şimdi inceleyebilir, düşlediğiniz 2. el Fiat Bravo modellerini taksitle satın alabilir ve ayrıca aşağıdaki başlıkları inceleyerek oldukça beğenilen Fiat Bravo modeli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Fiat Bravo’yu Yakından Tanıyın


Fiat Bravo, İtalyan üretici firması olan Fiat tarafından 2007 ve 2014 yılları arasında üretilen küçük bir aile otomobilidir. Bravo, Fiat markasının Ekim 2006'da tanıtılan ve krom çerçeve içinde kırmızı bir arka plan içeren yeni logosunu taşıyan ilk otomobil olma özelliğine sahiptir.

Fiat Bravo, ilk olarak 2007 yılının ocak ayında Roma'da tanıtıldıktan 3 ay sonra piyasaya sürülür. Ardından ise 2008 yılında, Avustralya'da Fiat Ritmo adı ile satılmaya başlanır. 2010 yılından itibaren ön ızgarada, kapı kollarında ve yan aynalarda değişiklikler, farklı renk seçenekleri ve ayrıca iç mekan tasarımındaki yenilikler ile aracın tasarımı güncellenir.

İlk nesil Bravolar, 1.6 103 Beygirlik Enjeksiyonlu 16 Subaplı SX ve 2.0 litrelik 154 beygir gücünde benzinli motorları ile öne çıkar. Ön kısımda başlayan sportif çizgilere sahip Bravo, göz dolduran donanımlarıyla da dikkat çeker. Ayrıca, Bravo Euroncap testinden 5 Yıldız alarak güvenlik konusunda da sınıfı geçer. İkinci nesil Bravolar ise 2014 model yılı ile Avrupa'da satıştan kaldırıldıktan sonra yerlerine yeni üretim yapılmamıştır.

Fiat Bravo Araç Serisini Tercih Etmeniz için Nedenler


Fiat Bravo araç serilerinin arasında yer alan araç modelleri üstün yol tutuşuyla dikkat çeker. Tasarım özellikleri bakımından inceleyecek olursanız Fiat Bravo serisi, ilk bakışta göze çarpan Hatchback bagaj yapısı ve 3 kapılı spor araba modelleri ile öne çıkar. Özellikle yol tutuş ve manevra yapma konusunda Fiat Bravo araç serisi Sedan otomobillere kıyasla fark yaratır. Aynı zamanda, Hatchback gövde tipindeki araçlar arasında 2. el Fiat Bravo ve serileri otomobil piyasasının en çok tercih edilenleri arasında yer alır.

Fiat'ın Bravo'su sürüş konforunu artıran bazı özelliklere sahiptir. Örneğin; her iki ön koltuk da en uygun yükseklik için manuel kontroller sayesinde döner düğmeler ile ayarlanabilir. Ayrıca, 2.0 litrelik Sport versiyonunda standart olarak sunulan bel desteği gibi koltuk seçeneği de mevcuttur. Bununla birlikte, altı ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiş Euro 5 uyumlu Fiat Bravo 1.6 Multijet kaputun altında yer alan sportif görünümü ile dikkat çeker.

Teknik açıdan bakıldığında, bazı araç sahipleri özellikle daha düşük yakıt tüketimi için küçük hacimli, yani 1300 cc altında olan bir motor seçme eğilimindedirler. Bu durumda, sanılanın aksine daha fazla yakıt harcamaya neden olur. Fiat Bravo araç serilerinin yakıt deposu geniş hacimli olduğundan yakıt tasarrufu sağlamanıza da yardımcı olur. Örneğin; Fiat Bravo 1.6 sx otomatik aracın motor hacmi yaklaşık olarak 1600 cc civarındadır.

Hayalini Kurduğunuz İkinci El Fiat Bravo Araç Modellerine OtoSOR Farkıyla Sahip Olun!


Sağladığı pek çok avantaj ve sunduğu teknik özellikler bakımından Fiat Bravo oldukça ideal bir otomobil olmasının yanı sıra ikinci el Fiat modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Eğer ikinci el Fiat Bravo araba satın almayı düşünüyorsanız OtoSOR’un geniş bayi ağı sayesinde hayalinizdeki araca bir günde sahip olabilirsiniz. Üstelik OtoSOR minimum %30 peşinat ve 48 aya kadar varan vade fırsatı sunarak avantajlı ödeme seçenekleriyle araç sahibi olmanızı sağlar.

OtoSOR satın alma işlemlerinde her ne kadar özel olarak ekspertiz hizmeti sunmasa da müşterileri için avantajlı çözümler üretir. OtoSOR’dan ikinci el araç satın almak isteyenler, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu ekspertiz firmaları aracılığı ile iletişime geçerek normalden çok daha makul fiyatlara ekspertiz hizmeti alabilme imkanına sahip olur.

Fiat Bravo ikinci el araç modellerini detaylı bir şekilde inceleyerek bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun olan modeli kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Fiat Bravo, farklı modelleri olduğu için fiyat etiketleri araç özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle, hayal ettiğiniz ikinci el araca hemen sahip olmak için Fiat Bravo fiyatları ve ilanlarına göz atabilirsiniz. OtoSOR’un taksitle ikinci el araba sisteminden yararlanmak için şimdi modelinizi seçin ve başvurunuzu gerçekleştirin!