Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Fiat Albea Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Fiat Albea; Fiat otomobil markası tarafından 2002 yılında satışa sunulmuş olan bir modeldir. Ülkemizde üretilen araba, Tofaş Fiat Palio modelinin sedan versiyonu olarak tasarlanmıştır. Satışı yapıldığı dönemde Romanya, Polonya, Rusya ve Macaristan’a ihracatı yapılan bir otomobildir. Güney Amerika’da Fiat Siena adı altında satışa sunulur. Fiat Albea modelleri arasında şunlar sayılabilir: Active, Dynamic, Premio ve Sole. Fiat Albea taksi olarak en çok tercih edilen modeller arasında yer alsa da üretimi 2012 yılında sonlandırılmıştır.

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayan Özel Tasarım


Fiat Albea 4 kapılı Sedan modeliyle küçük aileler için uygun bir arabadır. Motor seçenekleri 1.2, 1.3, Fiat Albea 1.4 ve 1.6 olarak benzinli, dizel ve LPG’li şekilde üretilir. 5 vitesli manuel arabanın ortalama yakıt tüketimi de ekonomiktir. Fiat Albea 4 kapılı ve 5 koltuklu modeliyle ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan özel bir tasarıma sahiptir. Sürücü airbag, klima, yol bilgisayarı ve elektrikli yan aynalar sayesinde kullanışlıdır. ASR, ABS,ESP ve merkezi kilit sistemi gibi teknik donanımları ile konfor ve güvenlik sunar. Koltuklar ve arabanın iç bölümü özel kaplamalı olarak tasarlanır. Multimedya fonksiyonları ile uzun yolda ailenizle keyifli bir yolculuk yapmanıza destek olur.

Fiat Albea 1.3 Multijet Dynamic modeli motor hacmi 1300 ve altı olarak üretilen bir arabadır. Klasik düz vites tarzını devam ettirir. 1.2 Fiat Albea B segmentinde ve maksimum hızı 150 km olan bir otomobildir. Önden çekişli ve çok noktalı enjeksiyon yakıt sistemiyle tasarlanır. 1.3 multijet Fiat Albea modeli ise; maksimum 160 km hız kapasitesine sahiptir. 0’dan 100’e 14.5 saniyede ulaşır. Sedan kasa ve 5 ileri düz vitesli olarak kullanılır. Bir diğer seçenek olan Fiat Albea 1.6 modeli 16 adet valf ve 103 HP/5750 rpm beygir gücüyle üretilir. Bu modelin hızı 180 km’ dir ve 0-100 km arası hızlanma süresi 10.8 saniyedir. Albea Fiat modelleri benzinli ve LPG’li olarak kullanılan arabalar arasında yer alır. Bu sebeple daha ekonomik olan otomobillerdir. Bazı modellerde arka cam buz çözücü ve yağmur sensörü gibi avantajlı özellikler de bulunur. Genelde ticari amaçla daha çok kullanılan Fiat Albea araba modellerini, teknik özellikleri ve kullanışlı olmaları sebebiyle özel kullanımlarınız için de tercih edebilirsiniz. 2. el Fiat Albea modelleri ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz ve almak istediğiniz modeli kolayca bulabilirsiniz.

İstediğiniz Fiat Albea Modeline OtoSOR ile Sahip Olun!


İkinci el Fiat Albea otomatik ve düz vites seçenekleri arasından tercihinize göre bir model belirleyebilirsiniz. Fiat Albea elektrikli ön camlar, otomatik kararan dikiz aynası, halojen farları ve park sensörlü olan modeliyle şehir içinde hayatınızı kolaylaştırır. 1.4 Fiat Albea fiyatları ve diğer modellerin fiyatlarını OtoSOR’da detaylı olarak inceleyebilirsiniz. İkinci el Fiat Albea modellerini cazip satın alma alternatifleriyle bütçenize göre belirleyerek avantajlı olabilirsiniz. %30 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunan ödeme kolaylıkları ile satın alabilirsiniz. Fiat Albea modelleri ise ticari olarak çok tutulan araçlar arasında olduğu için ikinci el piyasasında çok talep görür.

OtoSOR markası ikinci el araba satışıyla ilgili olarak üst düzey bir hizmet anlayışını benimser. Bu sayede ikinci el araçları güvenle satın alma şansınız bulunur. Fiat Albea modellerini OtoSOR’un geniş hizmet ağı ile kısa sürede alabilirsiniz. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için gereken tüm işlemler OtoSOR yetkilileri tarafından titizlikle yapılır. Siz de hayalinizi süsleyen Fiat Albea modellerini kategorimizdeki ilanları inceleyerek bulabilirsiniz.