Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
2014 yılında Paris otomobil fuarında çıkış yapan yarı kompakt bir SUV olan Fiat 500X, retro tasarımı ile dikkat çekmiştir. Akıllı İtalyan tasarımı ikonik Fiat 500X, pratik bir şehir otomobili olarak öne çıkmıştır. Kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeni görünüm ve teknolojiyle güncellenen Fiat 500X, daha işlevsel ve modern hale gelmeyi başarmıştır. 500X’in modülerliği, verimliliği ve esnekliği gelecekteki gelişmelere uyumluluğunu garanti etmiştir. Öncü ve yeni teknolojilerin kullanıldığı model yüksek sürüş performansına ve konforuna katkıda bulunur. Fiat 500X’in kaliteli kaplamaları ve kullanışlı saklama bölmeleri konforlu bir iç mekân yaratmıştır. Kolay okunabilen grafiklere sahip gösterge paneli klasik görünümü modern teknolojiyle harmanlar. Stil odaklı model, dinamikleri ve keskin yol tutuşu ile iyi bir performans ve verimlilik dengesi sunar.

Etkili ve Güvenli Sürüş Keyfi için Fiat 500X 

Fiat 500X, son teknolojiyi güvenlik donanımları ve yumuşak sürüş ile tamamlar. Model, tümseklerden gelen darbeleri iyi bir şekilde emen, sarsılmalara direnen ve yüksek hızlarda bile oldukça iyi bir kontrol hissi veren rahat bir sürüş deneyimine sahiptir. Fiat 500X uyumlu direksiyonu ile kendisinden bekleneni fazlasıyla vereceğinden virajlara güvenle girebilmeye ve virajlarda kolaylıkla manevra yapmaya olanak tanır. Ayrıca tasarımı sayesinde park etmesi son derece kolaydır. Süspansiyonu özellikle otoyolda kullanımda son derece rahattır. Akıllı teknolojiye sahip sürücüyü bilgilendirme sistemleri bütün modellerde standart olarak bulunur. Yine gündüz farları ve LED arka far grupları da tüm serilerde mevcuttur. Fiat 500X’in LED farlar, tasarıma benzersiz ve cesur bir görünüm eklemesinin yanında sürücüye daha net bir yol görüşü ve ekstra sürüş güvenliği sağlar. Yol tutuşunu arttıran yapısı, Fiat 500X’e çeviklik hissi verir. Ayrıca sessiz olması modeli uzun yolculuklar için ideal kılar. Modelin yükseltilmiş sürüş konumu iyi bir görüş açısı sağlar.

Estetik Tasarım ve İşlevsel İç Mekânı ile Fiat 500X

Fiat 500X, yükseltilmiş koltukları ve şık tasarımı ile sportif bir his uyandırır. Uzun boylu insanların bile rahatça sığabileceği ön bölümünde çok geniş alan bulunur. Parlak ve renkli 7,0 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi Fiat 500X’de standarttır. Modelde aynı şekilde Apple CarPlay ve Android Auto da standart olarak sunulur. Bu sayede akıllı telefonunuzun uygulamalarını otomobilin 7,0 inç ekranında kullanmak çok kolaylaşır. Navigasyon ve ses sistemleri ise isteğe bağlı olarak sunulur. Farklı paket seçenekleri sunan Fiat 500X tercih edilen pakete göre araca gelişmiş sürücü destek sistemlerini eklemeye olanak tanır. Ön koltukların arkasında iki adet torpido gözü, bardak tutucu ve arkada daha küçük kapı cepleri bulunur. Geniş bagaj açıklığı, bagaj bölümüne yükleme yapmayı kolaylaştırır. Ayrıca arka koltuklar katlanarak düz bir zemin yaratarak ekstra alan yaratır. Bu da daha fazla eşya taşımaya imkân tanır. Çift dairesel farlar ve kavisli paneller gibi retro özellikleri havalandırma çerçevelerindeki krom sıçramalarıyla devam eder. Farklı modelleri arasında en çok tercih edilen Fiat 500X Cross, daha kalın tamponlar, görünür alt gövde koruması ve üst tavanda bulunan rayları sayesinde daha sağlam bir görünüme sahiptir.

Fiat 500X’in Güçlü Performans Özellikleri 

Fiat 500X, yüksek sürüş performansı ile ekonomi arasında doğru dengeyi sağlamak üzere tasarlanır. Yenilikçi turbo motorları aynı zamanda makul bir yakıt ekonomisi sağlar. 1.0, 1.3 litre ve 1.6 litre kapasiteli üç benzinli motor seçeneğiyle sunulan Fiat 500X’in tüm modelleri ihtiyacınız olan güce sahiptir. Akıllı ve şık 2023 Fiat 500X otomatik ile sorunsuz sürüş deneyimini keyifle yaşayabilirsiniz. Güçlü ama hafif motorlar 500X’in üstün özelliklerini tamamlar. Ayrıca yeni nesil üç ve dört silindirli turbo benzinli motorları yakıt tasarrufu sağlar ve performansı artırır. Modelin beş koltuklu ve beş kapılı Fiat 500X’in önden ve dört tekerlekten çekişli versiyonları mevcuttur. Fiat 500X, ayarlanabilir güçlü performans özellikleri sayesinde farklı kullanıcıların sürüş pozisyonlarına uygunluk sağlar.

Fiat 500X’e OtoSOR Avantajları ile Sahip Olun! 

Fiat 500X’in ikonik retro tasarımı, geleneksel tarza sahip diğer SUV modelleri arasında öne çıkmasını sağlar. Geniş renk yelpazesine sahip ikinci el Fiat 500X, şık stili ve yenilikçi sürücü destek teknolojileri ile eğer iyi performansa sahip bir aile arabası arıyorsanız tam size göre. Fiat 500X fiyat listesi aracın donanım seviyesi, yılı gibi farklı özelliklerine göre değiştiğinden almayı düşündüğünüz modele karar verirken detaylı bir şekilde incelemeniz önerilir. OtoSOR’un anlaşmalı olduğu güvenilir ekspertiz firmalarından size özel avantajlarla arabanızın ekspertizini yaptırabilirsiniz. Ayrıca 48 aya varan taksit seçenekleri ve avantajlı OtoSOR fiyatları ile hayalinizdeki Fiat 500X modeline kavuşabilirsiniz.