Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
2012 yılında Cenevre Otomobil Fuarı'nda resmi lansmanı yapılan Fiat 500L, aynı yıl yollarda yerini almıştır. Göz alıcı tasarımı ve çok yönlü sürüş özellikleri ile öne çıkan Fiat 500L, mini MPV segmentinin önemli temsilcileri arasındadır. Fiat 500 ailesinin bir üyesi olan 500L, Large (L) karoseri ile geniş bir kullanım alanı ve ferah bir sürüş vadeder. Le Corbusier imzalı ikonik ev, Villa Savoye'den ilham alınarak tasarlanan Fiat 500L benzersiz çizgileri ile geleneksel İtalyan otomobillerinin ruhunu modern tasarım detayları ile buluşturur.

Tüm Özellikleri ile Fiat 500L’i Yakından Tanıyın!

Fiat 500L modelleri kendine özgü tasarımı ve yerden yüksek karoseri sayesinde hem şehir içinde hem de uzun seyahatlerde kullanılabilecek konforlu bir araçtır. Geniş görüş açısı ve pratik sürüş özellikleri yoğun şehir trafiğinde sürücülerin işini kolaylaştırır. Yuvarlak hatlı çift simetrik farlar, dış bükey stop lambalar ve ince ön ızgara ise Fiat 500 modellerinin karakteristik tasarım özellikleri içinde gösterilebilir. Aracın minimalist ve retro tasarım dili kokpitte de devam eder. Yuvarlak hız göstergesi, retro butonlar ve gövde rengi ile uyumlu kokpit detayları araca sıra dışı bir görünüm kazandırır.
Pratik kullanıma uygun olarak tasarlanan Fiat 500L modelleri sürüş destek donanımları ile kullanım konforunu bir üst noktaya taşır. City sürüş modu direksiyonu hafifleterek park ve manevra kabiliyetini artırır ve şehir içi trafiğinde daha pratik bir şekilde ilerlemenizi sağlar. Viraj aydınlatma, F1 vites, dijital klima, start/stop ve kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler de sürüş sırasında yola daha iyi odaklanabilmenize yardımcı olur.

Kullanımı Pratik ve Çok Yönlü Fiat 500L Modelleri

Fiat ve GM (General Motors) iş birliği ile geliştirilen 500 serisi araçlar, oldukça geniş model yelpazesi ile sunulur. Beats Edition, Lounge, Cross Plus, Panoramic Edition, Opening Edition, PopStar, RockStar ve Pop model alternatifleri sayesinde her tasarım ve donanım seçeneğine kolayca ulaşabilmek mümkün olur. Fiat 500L 1.3 Mjet ve 1.6 Mjet olmak üzere iki farklı dizel motor ile gelir. 500L 1.4 atmosferik ve 1.4 turbo benzinli motor seçeneğine ek olarak 0.9 turbo benzinli motor alternatifi ile de satın alınabilir. 1.6 Multijet turbo dizel motor 120 beygir güç ve 320 Nm tork değerleri ile öne çıkarken 1.4 Turbo benzinli motor da 120 beygir güç ve 215 Nm tork değerleri ile güçlü bir performans sunar.
Fiat 500L modelleri ABS, ESP, ASR ve 8 hava yastığı gibi güvenlik donanımlarına ek olarak yokuş kalkış desteği, elektrikli kilitli diferansiyel ve yağmur sensörü benzeri sürüş konforunu yükselten ek donanımlara da sahiptir. Fiat 500L ikinci el piyasası oldukça hareketli araç modelleri arasında yer alır ve manuel ya da otomatik vites seçenekleri içinden tercih edilebilir. Fiat 500L otomatik popüler bir seçim olmakla birlikte aracın kullanımı da oldukça rahattır.

Hayalinizdeki İkinci El Fiat 500L’ye OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun

Kendine özgü tasarım detayları ve kullanım özellikleri ile beğeni toplayan Fiat 500L, geniş iç hacmi sayesinde hem kokpit çevresinde hem de arka koltuk ve bagaj bölgesinde yeterli kullanım alanı sağlar. Şehir içi kullanımları için son derece ideal olan Fiat 500L fiyat anlamında da oldukça uygun seçeneklere sahiptir. Fiat 500L fiyat listesi ise aracın modeline ve donanımlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Siz de bütçenize en uygun Fiat 500L modeline OtoSOR ayrıcalıkları ile ulaşabilir, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmalarından, müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla araç ekspertiz hizmeti alabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade olanaklarıyla hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz.