Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Köklü otomobil markalarından biri olan Fiat’ın doğuşu 1899 yılına dayanır. İtalyan otomobil markası Fiat, üretime Torino kentinde başlamıştır. Tarih boyunca otomobil sektörüne pek çok katkı sunarak bugünlere gelen Fiat, sıklıkla tercih edilen markalardan biridir. Küçük otomobil modellerinde uzmanlığı ortaya koyan Fiat, dar İtalya sokaklarına uyum sağlarken dünyaya da tasarımlarıyla ilham verir.

İtalyan markasının ikonik modellerinden Fiat 500, 1957 yılında üretilmeye başladı. Ortaya çıktığı dönemde diğer Fiat 500 modelleri ile farklı özelliklere sahip bir arabaydı. 3 metreden kısa boyu, 2 silindirli hava soğutmalı motora sahipti. Fiat 500’ün kapıları, alışılanın aksine geriye doğru açılıyordu. O yıl, eklenen yeni özellikleri ile birlikte açılıp kapatılabilen camlara, süngerli arka koltuklara, kilitlenebilir kelebek camına ve 15 HP’lik motora sahip bir otomobil haline gelmişti. Yıllar içinde sevenlerinin artmasıyla Fiat 500 ailesi, firmanın imza modellerinden biri oldu.

İkonik Model Fiat 500


Fiat’ın imza modellerinden olan Fiat 500, yıllar boyunca tasarımın ana hatlarına sadık kalınarak bulunduğu çağın gerekliliklerini yerine getirecek özelliklerle donatıldı. 1957 üretime başlanılan bu modelin 50’nci yılına özel hazırlanan Fiat 500, sevenlerini hem tasarım olarak hem de motor olarak memnun etti. 2017 yılının temmuz ayında tanıtımı yapılan bu modelde 1,3 dizel seçeneğinin yanı sıra 1,2 ve 1,4 benzinli motor seçenekleri de sunuldu. Bu motorlar, 2009’da yürürlüğe girecek Euro 5 standartlarına da uygundu. Fiat 500, 50’nci yılında 3,55 metre uzunluğu ile dikkat çekti.

Fiat, yıllar içinde değişen talepler ile birlikte 500 serisi severleri farklı kasa tipleri ile buluşturmaya devam etti. 2008’de çıkan 500C hem boyutu ile hem de açılabilen kumaş tavanı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Geniş hacimli otomobil sevenler düşünülerek tasarlanan Fiat 500L modelinin boyu 4,14 metreydi. Yeterli bulmayanlar için 7 kişi kapasiteli 500L Wagon seçeneği de piyasaya sunuldu. SUV ve binek aracı bir arada bulmak isteyenler için de 2015 yılında Fiat, 500X modelini piyasa sundu.

2016 yılında tüm modeller, yapılan değişimle zamana ayak uydurarak yeni nesil multimedya sistemleri ile donatıldı. Bunun yanı sıra güvenlik sistemlerinde de iyileştirmeler yapıldı.

2021 yılında gelişen otomobil sektörü ile farklı yakıt seçenekleri, sürücülerle buluşturuldu. Fiat 500 ailesi de bu gelişmelerin gerisi kalmadı, tarzından ve kalitesinden ödün vermeden tasarlanan yeni modellerini sevenleriyle bir araya getirdi. Daha ekonomik ve çevre dostu olan hibrit motor, Fiat 500 modelleri ile bir araya geldi. 12V lityum iyon bataryası ile diğer motor seçenekleri ile kıyaslandığında yaklaşık %20 oranında yakıt tasarrufu sağlayabilir. Yeni Fiat 500 Hybrid modeli, tasarım ve teknolojisi ile tam not almayı başarır.

Gücünü ve eşsiz tasarımını tarihinden alan Fiat 500 modelleri, kullanım kolaylığı, boyutları, iç hacmi ve ödeme kolaylığı ile kadın sürücülerin ve geniş ailelerin tercihi konumundadır. Özellikle trafik sorunu yaşanan şehirlerde manevra kabiliyeti ve kullanım kolaylığı ile sizlere konforlu bir sürüş sağlar. Zamana ayak uyduran teknolojileri ve güvenlik sistemleri, kendinizi güvende hissettirir. Aynı zamanda geniş renk seçenekleriyle tarzınızı otomobiliniz ile yansıtma imkanı sunar.

Fiat 500 Ailesine Avantajlı OtoSOR Seçenekleri ile Katılın!


Siz de ikonik Fiat 500 model otomobile sahip olmayı hayal ediyorsanız, bu hayalinizi gerçekleştirmek OtoSOR ile artık çok kolay. Konforlu sürüş ve şık tasarım isteyenlerin tercihi ikinci el Fiat 500 modellerine OtoSOR’un cazip teklifleri ile sahip olabilirsiniz.

İkinci el Fiat 500 modellerini inceleyebilir, beğendiğiniz ilan için kefilsiz, kuralsız ve avantajlı seçenekler ile başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz hızlıca değerlendirildikten sonra çağrı merkezi üzerinden sizinle iletişime geçilir. Başvuru onayınızın ardından %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleri ile siz de ikinci el Fiat 500 modeline sahip olabilirsiniz.

Size özel hazırlanan ödeme planı ile hayalinizdeki otomobile avantajlı şekilde ulaşmak ve vadeyle otomobil satın almak için, OtoSOR’u tercih edin.