Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Dacia Logan Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

1966 yılından başlayarak günümüze kadar varlığını sürdüren Dacia, Romanya’nın en büyük şirketleri arasında yer alır. Kompakt tasarımıyla tam bir aile aracı olan Dacia Logan modelleri, Fransız şirketlerinden Renault ve Romanya’nın yan kuruluşlarından olan Dacia aracılığıyla 2004 yılının ortalarından itibaren üretilir. 1999 yılında Renault tarafından duyurulan bir projenin geliştirilmesi sonucu ortaya çıkan Logan model araçlar, hem güçlü performansı hem de avantajlı fiyat seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Uygun bakım ve servis maliyetleri sayesinde adından sıklıkla söz ettiren modeller sürücülerin beğenisini kazanır. Uluslararası platformda öne çıkan Dacia, birinci ve ikinci nesil tasarımları ile beklentileri büyük ölçüde karşılar. İhtiyaçlarınıza hitap eden birçok donanımla tasarlanan araçlar, zorlu koşullarda bile yüksek performans sergiler.

Modern Tasarımlı ve Yüksek Konforlu Dacia Logan


Kişilerin ulaşım ihtiyacını karşılayan modern tasarımlı Dacia Logan, birinci nesil ve ikinci nesil araç modelleriyle ön plana çıkar. 2005 yılında Euro NCAP testlerinden üç yıldız derecesi alarak geçen birinci nesil araçlar, özellikle gösterişten uzak bir model arayışında olanlar için ideal seçenekler arasında yer alır. Aktif güvenlik gerekçesiyle tüm versiyonlarda elektronik fren gücü dağıtımı ile acil fren desteği içeren yeni nesil ABS bulunur. 2015 senesinde Paris’teki otomobil fuarında tanıtılan ikinci nesil Dacia Logan ise değişik modelleri ile her zevke hitap etmeyi başarır. Dört kapılı Sedan, beş kapılı Station Wagon, beş kapılı panelvan ve iki kapılı Pick-up araçlar, Logan’ın en dikkat çeken seçenekleri arasındadır. Model seçenekleri arasından istediğinizi seçerek kusursuz bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

İlk çıkan modellerdeki köşeli tasarım anlayışından sıyrılarak üretilen Dacia Logan MCV, oval hatlarıyla güçlü bir imaj çizer. Verimlilik ve sadelik üzerine kurulan MCV, far kısmından uzanan kaput çizgileriyle görünümünü daha da güçlendirir. Geniş iç hacme sahip olan model özellikle kalabalık ailelere hitap eder. Vites değişim göstergesi, ışık imzalı farları, siyah tavan barları ve çocuk koltuklarının araca sabitlenmesini sağlayan ISOFIX bağlantı noktaları sayesinde beğeni toplayan model, farklı frenleme sistemlerine sahiptir. Acil fren destek sistemi, anti blokaj ve elektronik denge fren sistemlerini Dacia Logan serisinde görebilirsiniz. Kasa tipi ile öne çıkan Dacia Logan Sedan beş kişilik yolcu taşıma kapasitesi ile konforlu bir şekilde seyahat etmenize yardımcı olur. 700 litreyi bulan bagaj hacmi ve 50 litrelik yakıt deposu sunan araçla, isterseniz uzun süreli yolculuklara çıkabilirsiniz.

İkinci El Dacia Logan Modelini OtoSOR Avantajları ile Satın Alın!


Modern görünümü ve yüksek donanımıyla iyi sürüş performansı gösteren Dacia Logan fiyatları ile de her bütçeye uyum sağlar. Otomobilin kilometresi, aracın fiyatının belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Dacia Logan ikinci el araçları konusunda üst düzey hizmet anlayışına sahip olan OtoSOR ile hayalini kurduğunuz araca çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran teknik ve tasarım özelliklerine sahip olan ikinci el Dacia Logan modelleri arasında zevkinize ve ihtiyaçlarınıza hitap eden modeli bulabilirsiniz. OtoSOR’da yer alan cazip satın alma seçenekleri ve avantajlı ikinci el Dacia Logan fiyatları sayesinde aracınıza sahip olabilirsiniz. OtoSOR’un sunduğu %30 peşinat ile 48 aya kadar varan vade fırsatı, ödemelerde size büyük kolaylık sağlar. Son derece şık görünüme sahip olan ikinci el araçları bulabileceğiniz OtoSOR ile iletişime geçerek, Dacia Logan serisinden beğendiğiniz modele karar verebilirsiniz. Dilerseniz OtoSOR’un anlaşmalı ekspertiz avantajından da yararlanabilir, ekspertiz raporunu kolaylıkla alabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun ikinci el Dacia Logan modeline sahip olmak için siz de vakit kaybetmeden ilanları inceleyin ve OtoSOR vadeyle araç satın alım sistemi ile tanışın.