Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Dacia Lodgy Modelleri

Filtreler

8 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

8 adet ilan gösteriliyor.

Çok amaçlı araçlar kategorisinde bir yenilik yaratmak için üretilen Dacia Lodgy’nin geçmişi 2012 yılına dayanır. İlk olarak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan araç, Renault’un teknolojik donanımları ile üretilmiştir. Konforlu bir yolculuk için ön plana çıkan araç, geliştirilen motor hacmi ve silindir sayısıyla daima yüksek performansı hedefler. Rahatlığı ve tasarımıyla gücünü gösteren Dacia Lodgy Stepway, zorlu koşulların üstesinden başarıyla gelir. Her kesime hitap eden özellikleriyle yollarda kendini gösteren bu araç, Avrupa’da da en çok tercih edilenler arasındadır. Sunduğu yakıt tasarrufu ve geniş iç hacmi ile birlikte seyahat açısından sınırsız özgürlük sunar. Birçok avantajının yanı sıra Dacia Lodgy fiyat seçenekleriyle kullanıcısını memnun etmeyi başarır. Renk, model yılı ve yenilikçi tarzıyla ne istediğini bilenlerin tercihi olan araç ile yolculukların tadını çıkarabilirsiniz. Pratik bir kullanımı amaçlayan tasarımı ile cazip hale gelen model, günlük yaşamda kalitesini daima gösterir. Kullanım özellikleri ile birlikte güvenliği en üst düzeye çıkararak konforlu bir sürüşe imkan verir. İlgi çeken tasarımı ve ihtiyaçlara cevap veren geniş alanı sayesinde iyi bir çıkış yakalayan araç ile bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Cazip Dacia Lodgy 2. el fiyatları da yeni nesil teknolojilerle donatılmış bir araca sahip olmanızı kolaylaştırır.

Dacia Lodgy ile Benzersiz Bir Sürüş

Kullanışlı yapısı ve ergonomik tasarımıyla geniş ailelerin tercihi olan Dacia Lodgy, yüksek koltuk sayısı sayesinde keyifli yolculukların ilk adımı atmanızı sağlar. Büyük farları ve iddialı tasarımıyla iddialı bir görünüm sergileyen araç, ideal motor hacmiyle yeni yerler keşfetmenize olanak verir. Geliştirilmiş iç konforuyla saatler süren yolculuklarda rahatlık sağlayan model, kullanıcılarının isteklerine göre tasarlanmıştır. Araç, ister gündelik kullanımlarda isterseniz de uzun seyahatlerde kişi sayısına göre özelleştirilebilen koltuk sayısıyla dikkat çeker. 5, 6 ve 7 koltuk yapılandırılmasının yanı sıra ihtiyaçlara göre bu koltukları yatırabilir, katlayabilir ve çıkartabilirsiniz. Böylelikle ihtiyacınız olan iç hacmi daha da genişletebilirsiniz. Güvenli bir sürüş için güçlendirilen emniyet sistemleri sayesinde daima yola odaklanabilirsiniz. Hız sınırlama, sürüş destek ve hava yastıklarıyla sizi düşünen bir araca kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Özel koltuk döşemeleri ile iç tasarıma da önem veren araç, sürüş deneyimini artırır. İdeal diz mesafesi ve tavan yükseliği de hem şoförün hem de diğer yolcuların konforunu katlar. Siz de birbirinden farklı Dacia Lodgy özellikleri ile seyahatlerinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

İkinci El Dacia Lodgy’nin Büyüleyici Konforunu OtoSOR Ayrıcalıkları ile Hissedin!

Hayallerinizi süsleyen bir araca sahip olmak OtoSOR ile çok kolay. Farklı model yıllarıyla karşınıza çıkan 2. el Dacia Lodgy ile ihtiyaçlarınızı karşılayan güçlü özelliklere, başvurunuzun onaylandığı gün içinde sahip olabilirsiniz. Konforu etkileyen her detayıyla ön plana çıkan marka, ideal yakıt tüketimiyle de sıkça tercih edilir. İş amaçlı veya günlük kullanım fark etmeksizin zevkinize göre kullanabileceğiniz bu araca, OtoSOR’un 48 aya varan vade ve sadece yüzde 30 peşinat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz. OtoSOR’un kullanımı kolay web sitesi ile beğendiğiniz aracı kolaylıkla inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz. OtoSOR’un geniş araç yelpazesi sayesinde zevkinize ve bütçenize uygun olan seçeneği araştırarak, taksitle Dacia Lodgy’e sahip olma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Siz de hayatınızı kolaylaştıracak teknolojilere sahip bu aracı satın almak için OtoSOR’un cazip vade seçenekleriyle tanışabilirsiniz. OtoSOR’un Anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından birini seçip web sitesi üzerinden randevu alabilir, OtoSOR müşterilerine özel avantajlı ekspertiz paketi hizmetinden yararlanarak, aracınızı güvenli ve sorunsuz bir şekilde teslim alabilirsiniz.