Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Dacia Dokker, şık ızgarası ve heyecan verici, iddialı tasarımıyla aileler için uygun bir minivandır. Keskin çizgilere sahip model, dayanıklı ve şık görünümü ile dikkat çeker. Oldukça kullanışlı donanım ve güvenlik özellikleri ile kullanıcıları tarafından popüler bir otomobildir. Dacia Dokker son model teknolojilerle donatılmış bir araç olarak karşınıza çıkar. Tüm etkili özellikleri, modüler iç yapısı ve yüksek taşıma kapasitesi ile Dokker modelleri, satın alınabilir iyi bir seçenektir.

Dacia Dokker'ı Tanıyın

Renault grubuna ait Dacia Dokker, üst düzey teknolojisiyle avantajlı kullanım imkânı sağlar. Dacia markası, 44 ülkede faaliyet göstererek 7 milyonun üzerinde müşteriye hizmet verir. 2012 yılında satışa sunulan Dacia Dokker, güçlü stili ve kullanışlı özellikleri konfor ve güvenilirliğin uyumlu birleşimini sunar. Pratik tasarımı ve işlevsel kullanımı ile Dacia Dokker modelleri, ailelerin popüler bir seçimi olmaya devam eder.

Güçlü Donanım Özellikleri, Geniş İç Hacim Dacia Dokker Modellerinde

Model, sürüşü eğlenceli ve benzersiz hale getiren gece ve gündüz net bir şekilde aydınlatma sağlayan LED gündüz farlarına sahiptir. Otomatik açma ve kapanma özelliklerine sahip çift ön LED sis lambaları, ön ve arka cam buz çözücü sistemi pratik ve konforlu kullanım imkânı verir. Elektrikli ön camlar, sürücü ve yolcular için ekstra konfor sağlar. Dizel, benzinli ve LPG'li motor seçenekleri ile her sürücünün gereksinimlerine cevap verir. Çok sayıda saklama alanı sunan otomobil, uygun tavan yüksekliği ve diz mesafesi ile tüm yolcuları rahat hissettirir. Sürgülü kapı sistemi yolcu ve taşıma için rahatlık sunar. Hidrolik direksiyon, yolda sürüş keyfini arttırır. Yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu, direksiyon ve emniyet kemeri sayesinde rahat bir kullanım yaratır. Opsiyonel olarak bilgi-eğlence sistemi için 7" dokunmatik ekran, klima ünitesi ve iyi bir ses sistemi bulunur. Araç içi klima ve ısıtma sistemleri, ısının uygun şekilde dağılmasını sağlayarak konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlar.

Kısa kaputu ve dikey bagaj kapağı ile başarılı tasarım, geniş iç hacmi ile arka koltuklar açıkken 800 litre bagaj hacmine sahiptir. Koltuklar kapalı duruma getirildiğinde ise, bagaj hacmi yaklaşık 3000 litreye çıkar. Bagaj bölümünde kapının geniş bir şekilde açılması rahat yükleme yapmaya izin verir. İç kabini yolculuklarınıza uyumlu şekilde yatırarak ya da çıkararak düzenleyebilirsiniz. Ek olarak Dacia Dokker, tavanında bulunan barlar sayesinde gezgin ve maceraperest kişilerin favorisi olmaya devam eder.
Dokker, emniyet özellikleri ile seyahatlerinizin keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlar. Acil fren destek sistemi, dinamik sürüş kontrolü ve çekiş kontrol sistemi gibi sürüş destek sistemlerine sahiptir. Bu özellikler, güvenli kullanım, etkin frenleme ve denge sağlar. Hız ayarı ve sınırlayıcısı ile hızınızı sabitlemeye olanak tanır. Arka koltukta bulunan Isofix sistemi, çocuk koltuklarının kolayca takılmasına imkân verir.

Düşlediğiniz Dacia Dokker'a OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olabilirsiniz

Dacia Dokker 2. el fiyatları, uygun ve avantajlı seçenekler ile gelir. Geniş ve çok yönlü Dacia Dokker, aile gereksinimlerini karşılar. Gereksinimlere cevap veren ikinci el Dacia Dokker, otomobil piyasasında son derece güçlü bir konumdadır. Satılık Dacia Dokker ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, beğendiğiniz modele minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleri ile avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Modern görünüme sahip model, farklı yaşamayı seven aileler için son derece ideal bir seçenektir.

Hayal ettiğiniz 2. el Dacia Dokker'a sahip olmak, güvenli ve mükemmel sürüş keyfini yaşamak için sitede yer alan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.