Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen C5 AirCross Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Citroen C5 Aircross, gelişmiş teknolojiyi şık ve konforlu bir pakette toplar. SUV araçlarda olması gerektiği gibi önceliği konforduxr. Tam bir aile arabası olan model, iç rahatlığı ve pratikliği beraberinde getirir. Sürüş konforu ve farklı tasarımıyla Citroen C5'in kalitesi görünür ve hissedilir.

Citroen C5 Aircross'u Keşfedin

Tanıtımını ilk olarak 2017 yılında Shanghay Otomobil Fuarı'nda yapan model, günümüzde de segmentindeki en orijinal otomobillerden biri olmaya devam eder.  2018 yılında Fransa fabrikasında üretime giren C5 Aircross SUV, tasarım gücü ve güvenilirliği ile markayı güçlendirir. Ekstra sürüş konforu, işlevselliği ve ferah iç kabini ile göze çarpar. Sağlam görünümü, pürüzsüz çizgileri, tanımlanabilir stil işaretleri ve parlak renkleriyle sınıfının önde gelen araçları arasında yer alır. İç ve dış tasarımında ayırt edici stile sahip olan bu araç, yeni model ve teknolojilerle ile her geçen gün gelişmeye ve kendini yükseltmeye devam eder.

Sürüş Konforu ve Ayırt Edici Özellikler Citroen C5 Modellerinde

Citroen C5 Aircross; etkileyici, dinamik görünümü ve daha birçok özelliği ile kullanıcılar tarafından tercih edilen modeller arasında yer alır. Keskin ve zıt yüzeyleriyle kendine has bir kişilik kazanır. Model, iç tasarımda geniş ve konforlu bir kabine sahiptir. Aynı zamanda fonksiyonel yapısıyla ön plana çıkan kabin; zarif ve şık detaylarla, kaliteli bir görünüm sergiler. İç tasarımında kişiselleştirilebilir, donanım seviyelerine göre farklılık gösteren çeşitli ambiyanslar da sunar.

Citroen C5, ilk olarak sürüş konforu ile dikkatleri üzerine çeker. Advanced Comfort felsefesiyle tasarlanan modelde koltuk rahatlığı ön plana çıkar. Ayrıca rahatça katlanan, genişlikleri aynı, bağımsız 3 arka koltuğa sahiptir. Koltukların, sırt eğimi ayar pozisyonu ve ileri geri hareket etme yeteneği, pratik ve rahat bir oturma alanı yaratır. Citroen C5, kısa yolculuklarda olduğu kadar uzun yolculuklarda da üstün destek ve konforu vadeder. Tam katlanabilen arka koltukları sayesinde C5, 580 ile 720 litre arasında değişen bir bagaj hacmi sunar.

Yalıtım ve çift tabakası olan ön camlar ile çevre gürültüsü en aza iner. Kabin için hava temizleme sistemi (AQS), hava kirliliğini otomatik filtreler ve hava kalitesinin artmasını sağlar. Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi ile büyük tümsekleri ve küçük yüzey bozukluklarını yumuşatarak Citroën C5 Aircross SUV'a uçan halı etkisi kazandırır. Çift renge sahip tavan barları SUV segmentine yeni bir stil katar. Açılabilen panoramik cam tavan bölmesi ile çekiciliği artar. Sahip olduğu tüm özellikler ile konfor, yol tutuşu ve sürüş dinamiğinde de kendinden emin bir duruş sergiler.

Güvenli Sürüş ve Gelişmiş Teknoloji Citroen C5 Modellerinde

Euro NCAP çarpışma testinde 4 yıldız derecesine sahip model, güvenlik söz konusu olduğunda birçok özelliği beraberinde getirir. 360° görüş sistemi ve Park asistanı, sistemin algıladığı park alanına sadece manevra yaparak, kolay ve güvenli şekilde park etmeye imkân tanır. 2 saat ve 65 km/s üzerinde olan kullanımlarda sürücü yorgunluk uyarı sistemi devreye girer. Otomatik-uyarlanabilir hız sabitleme sistemi ile öndeki araçla aradaki güvenli mesafeyi korur. Güvenli fren sistemi, çarpışma riskini en aza indirir. Sürücüyü gerekli durumlarda uyararak, sürücünün tepki vermemesi halinde aracın otomatik bir şekilde fren yapmasına olanak tanır. Şerit takip sistemi ile şerit dışına çıkmayı önler ve güvenli sürüş sağlar.

Citroën C5 Aircross tüm bu özelliklerine ek olarak; aktif kör nokta uyarı sistemi, yokuş kalkış desteği, akıllı far asistanı, trafik işareti ve hız levhası tanıma gibi birçok gelişmiş otoyol sürüş destek sistemi sunar. Çok yönlü C5, kapsamlı ve sürdürülebilir bir iletişim için en yeni teknolojileri bünyesine dâhil eder. 8'' ekrana sahip kişiselleştirilebilir dijital gösterge ekranı, sürüşü daha keyifli hale getiren benzersiz konfor ve işlevsellik sağlar. Geniş ekranı üzerinden araç ayarları, telefon, klima ve multimedya sistemine zahmetsizce ulaşmaya imkân tanır. Aynı zamanda Mirror Screen özelliği akıllı telefon uygulamalarınızı güvenli modda kullanmanızı sağlar.

Size Hitap Eden İkinci El Citroen C5 Aircross Modelleri OtoSOR’da!

Citroen C5 Aircross fiyatları; aracın modeli, motoru ve donanım özelliklerine bağlı olarak değişir. Herkese uygun özelliklere sahip C5'in, ikinci el araç piyasasında da önemli bir yeri vardır. Sessiz, kolay sürüşe sahip, ferah, çok yönlü ve ailenin bir parçası olan model, tüm bu özellikleri ve daha fazlası ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verir. 2. el araç serisinde fazlasıyla tercih edilen Citroen C5 Aircross'un ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, taksit avantajları ile bu ayrıcalıklı sürüş konforunu sizde keşfedebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve ihtiyacınız olan ikinci el C5 Aircross'a sahip olmak için sistemimizde bulunan ilanları inceleyebilir ve minimum %30 peşinat ve 48 ay vade seçeneği ile ihtiyacınıza uygun modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz.