Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen C4 Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Citroen C4 Fransız menşeli bir firma olan Citroen tarafından ilk kez 2004 yılında üretilen bir modeldir. Citroen markasının eski bir modeli olan Xsara’dan yola çıkılarak Citroen C4 modeli oluşturulur. Çıktığı ilk günden itibaren tercih edilen araç, 2005 yılında European Car of the Year ödülünün sahibi olarak kalitesini tasdikletir. Orta sınıf ailelere özel olarak tasarlanan model; Hatchback, Coupe ve beş kapılı modellerle görüntüsünü biraz daha değiştirerek ikinci nesil olarak piyasaya sürülmüştür. İkonik araç tasarımları arasında olan Citroen C4 kaktüs modeliyle ve günümüzde yeni nesil araç tasarımlarıyla üretilmeye devam eder.

Citroen C4 ile Seyahatleriniz Daha Konforlu


Ailelerin şehir içi ve şehir dışı yolculuklarında güvenle tercih edebilecekleri bir model olarak ön plana çıkar. Birinci nesil araba modelinin süspansiyon geometrisi değiştirilmiş ve gösterge paneline daha konforlu olması için eklemeler yapılmıştır. Yeni lastik mil yataklarıyla daha kullanışlı bir hale getirilir. C4 modellerinin hepsinde ABS ve ESP özellikleri bulunur. Direksiyon yapısı aynen korunur ve motor serisi dizel motor ve benzinli motor seçenekleriyle piyasaya sürülür. Yeni nesil araçlarla kendini güncelleyen yeni kasa Citroen C4 son teknolojiyle uyumlu donanımlarıyla üretilir. Tablet kullanımını araç içinde daha kolay bir hale getirmek için özel tasarlanmış sürgülü çekmecesi ile kullanışlıdır. Dokunmatik ekranı sayesinde tüm multimedya özelliklerine, klima ve navigasyona kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sesli komut sistemiyle istediğiniz komutu verebilirsiniz. Aktif güvenlik freni, hız önerme sistemi, trafik işaretleri tanıma ve kör nokta uyarı sistemi gibi faydalı özellikleri de barındırır. 2. el Citroen C4 seyahat etmenin en rahat halini yaşamanızı sağlar.

Citroen C4 Modelleri Arasından Birini Seçin!


Yeni Citroen C4 estetik ve zarif çizgileriyle dikkatleri üzerinde toplayan bir modeldir. Citroen C4 SUV yerden yüksek olarak tasarlanan modeli; V şeklinde yer alan ışık imzası, sis, gündüz farları ve son teknoloji özellikleriyle dikkatleri üzerinde toplar. Citroen C4 otomatik ve manuel seçenekleriyle sürücülere alternatif sunar. Birçok farklı modeli barındıran C4 modelleri arasında sizin zevkinize uyan birini mutlaka bulabilirsiniz. Bir klasik haline gelen Citroen C4 Cactus, yumuşak vites geçişleri sağlayan yapısı ve özel tasarım çizgileriyle beğenilir. Citroen C4 Grand Picasso tasarruflu yakıt tüketimi, motor performansı ve tam otomatik şanzımanlı kullanışlı bir otomobildir. Citroen C4 Aircross tasarımı ise, aksesuarları ve konforuyla geniş bir iç hacim imkanı sunar. Citroen C4 sedan dizel, beş koltuklu ve düz vites olarak geniş ailelerin tercih edebileceği bir modeldir. Farklı motor seçenekleriyle üretilen Citroen C4 fiyat ve modellerini kendi bütçenize göre belirleyebilirsiniz.

Hayal Ettiğiniz İkinci El Citroen C4 Modelini OtoSOR’dan Almanın Avantajlarını Yaşayın!


Citroen C4 ikinci el modelleri birbirinden farklı ve kullanışlı özellikleriyle araba almak isteyenlerin ilgisini çeker. Performans ve estetik görüntüsüyle sürücülere hem konfor hem de rahatlık sunan alternatifleri bütçenize uygun olanlar arasından tercih edebilirsiniz. Ailenizle birlikte yapacağınız yolculuklarda güvenli bir kullanım sağlayan ikinci el Citroen C4 modellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

2. el araba satış süreçlerinde üst düzeyde hizmet vermeyi amaç edinen OtoSOR ile hayal ettiğiniz otomobile daha kolay ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. İkinci el Citroen C4 modellerini tek tek inceleyerek cazip satın alma seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Otomobilinizi satın alırken %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanı sunarak ödemelerde kolaylık sunan OtoSOR’u tercih edebilirsiniz. İkinci el araç piyasasında önemli bir yer sahibi olan Citroen C4 serisinin modellerini avantajlı fiyatlarla ve bütçenize uygun koşullarda alarak rahat edersiniz. Geniş hizmet ağı sayesinde aracınızı kısa sürede satın alabilmenin kolaylığını yaşarsınız.