Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen C2 Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Citroen C2, kompakt tasarımıyla ideal bir şehir otomobilidir. Uygun büyüklükte dört koltuğa ve keskin bir duruşa sahiptir. Bununla birlikte eğlenceli ve iyi bir sürüş deneyimi sunar. Hatchback kasa tipli Citroen C2, genç bir his verir ve son derece iyi donanımlıdır. Dinamik tarzı ile sportif bir karakter sunar. Dış tasarımda başlayan bu sportif profil içeride de devam eder. Hayalinizdeki ikinci el Citroen C2 modelini satın almadan önce model hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki başlıkları inceleyebilirsiniz. 
 

Citroen C2'yi Tanıyın

 
2003 yılında tanıtılan C2, yeni nesil otomobil kültürüne hitap eder. 2008 yılında model yeni bir ön tampon ve ızgara ile güncellenirken donanım seviyeleri yükseltilir. Arka yan camlar ve temiz çizgiler onu, dönemin diğer küçük otomobillerinden ayırır. C2, lansmanından bu yana güçlü bir talep görür ve hem güçlü özelliklere sahip hem de şık bir otomobil arayan birçok alıcıyı cezbeder. C2 ile Citroen alıcıların beklediği pratikliği sağlar. C2, İkinci el Citroen modelleri arasında oldukça popüler bir konumdadır.
 

Sportif Tasarım ve Çok Yönlü Performans Citroen C2 Modellerinde


Citroen C2, şehir içi sürüşü kolaylaştıran hafif, hassas direksiyon ve dar alanlarda manevralara olanak veren sürmesi kolay bir otomobildir. Tasarımındaki düzgün görünüm son derece iyi hissetmeyi sağlayarak iyi bir sürüş deneyimi yaratır. Rüzgar ve motor gürültüsü makul derecede düşüktür. Koltuklar ekstra diz mesafesi için birbirinden bağımsız olarak kayar ve oldukça rahattır. Giriş seviyesi hariç tüm modeller, yolcular veya bagajlar için daha fazla alan yaratmak için kayan iki ayrı arka koltukla birlikte gelir. Dar alanlarda yüklenmesi gereken ağır eşyalar için kullanışlı ve bölünmüş bir bagaj kapağına sahiptir.
 
SensoDrive şanzıman, sürücüye; vites değiştirme kararlarını verebilme seçeneği sunar. Modelde Citroen C2 otomatik vites veya sürücünün geleneksel monteli kanatlarla vitesin belirlendiği manuel vites olmak üzere iki alternatif bulunur. Citroen C2 otomatik modda rahat bir pazar sürüşünde veya manuel modda virajlı, zorlu bir yolda şasiyi keşfetmenin keyfini çıkarırken son derece iyi çalışır. Büyük dijital hız göstergesi, hızı her zaman net bir şekilde takip edebilmeye imkân tanır. Gösterge kontrolleri sade ve kullanımı kolaydır.
 
C2 Citroen, 60bhp 1.1 litre ile başlayan iyi bir motor serisi ile gelir. Bu giriş seviyesi model, şehir içi kullanım için gayet iyidir. 1.4 litrelik model, zamanının çoğunu yolda geçiren sürücüler için daha iyi bir seçimdir ve ayrıca Citroen'in yakıt tasarrufu sağlayan start-stop teknolojisine sahip tek motorudur. 1.6 litrelik 16v motor, 110 hp'den 125 hp'ye yükseltilen C2 serisindeki en güçlü motordur. 70 beygir gücündeki Citroen C2 1.4 hdi, dizeldir. Yakıt tüketimi tüm modelleri için etkileyicidir. C2, ekonomik olarak oldukça iyi bir performans sergiler. Dizel 1.4 HDi, 113 g/km CO2 yayan ve 66 mpg kapasiteli en çevreci modeldir.
 
ABS, dört hava yastığı ve NCAP ödüllerinde dört yıldız derecesi, hidrolik direksiyonlu konfor, elektrikli camlar, elektrikli aynalar, klima kontrolü AirCon ile donanım seviyeleri yüksektir. Yükseklik ve erişim ayarlı direksiyon, otomatik yağmur sensörlü silecekler, otomatik farlar ve entegre dijital ses sistemi de yolculuk için ekstra rahatlık içerir.
 
Resmi Euro NCAP çarpışma testlerinde dört yıldız alan C2, dört adet üç noktalı emniyet kemerleri dâhil olmak üzere oldukça iyi bir güvenlik kiti ile birlikte gelir. Güvenlik kiti, standart olarak hava yastıkları ve ABS ile cömerttir. Uzaktan merkezi kilitleme ve immobilizer ile güvenlik sağlanır.
 
Çok yönlü iç mekanı bir stil göstergesidir. Dış tasarımında ise, yan camlar ve tavan hattının kare keskin hatları yuvarlak motor kaputu ile uyumlu bir kontrast oluşturur.
Model bu denli avantajlara sahip olduğundan, ikinci el piyasasında sıklıkla tercih edilir. OtoSOR’da yukarıdaki özellikleri taşıyan pek çok ikinci el Citroen C2 modeli bulunur. 
 

Hayalini Kurduğunuz Citroen C2 İkinci El Modeline OtoSOR Avantajları ile Sahip Olun!

 
Citroen C2 ikinci el fiyat seçenekleri, model ve özelliklere göre farklılık gösterir. Stili ve fonksiyonel kabini ile Citroen C2, genç sürücülerin istediği her şeye sahiptir.  Sürücülerin favorisi şık, değerli ve eğlenceli C2, ikinci el araba piyasasında önemli bir yer bulur. Siz de, 2. el Citroen C2 modellerini OtoSOR'da bulabilir, %30 peşinat, 48 aya varan vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.
 
Çevik yol hareketlerini keskin tasarımla birleştiren sportif ikinci el Citroen C2 ile konforlu seyahatlere çıkmak için OtoSOR web sitesinde bulunan ilanları şimdi inceleyebilir ve hayalinizdeki ikinci el Citroen C2 modelini OtoSOR’da bulabilirsiniz.