Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen C1 Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

2005 yılında şehir hayatına pratiklik kazandırmak amacıyla üretilmeye başlanan C1, sunduğu benzersiz sürüş deneyimi ile kompakt otomobil tercih edenlere mükemmel bir alternatif sunar. Görsel açıdan etkileyici bir tarzı bulunan Citroen C1, minimal hatları bozulmadan 2009 ve 2013 yıllarında yapılan iki yenileme ile bugünkü görünümüne kavuştu. Özgün tasarımına 3 ve 5 kapılı iki seçenek eklenen Hatchback otomobil sahipleri için:

Vide, Ryhtim ve Code olmak üzere 3 adet standart
Cool ve Airplay olarak iki adet özel tasarım tercihi sunar.

Yakıt tüketimi, iç hacim ve sürüş konforu gibi konularda yarattığı farklılıklar, C1 modelini A segmenti araçlar içinde ayrı bir yere koyar. Minimalist tasarımı sayesinde şehir içi park etme konusunda yaşanan problemleri de ortadan kaldırır. Citroen markasının klasik çizgilerini sempatik ve eğlenceli şekilde temsil eden bu model, ortaya koyduğu yüksek performans sayesinde konforlu bir araca sahip olmanızı sağlar. A segment otomobil sınıfında verimli sonuçlar elde eden Citroen C1 fiyat açısından da küçük otomobil ihtiyacınıza en iyi şekilde cevap verir.

Citroen C1 ile Sakin, Konforlu ve Ekonomik Sürüş Deneyimi Yaşayın

Citroen C1 modelleri, kişisel sürüş stilinize ve şehirlerin yol özelliklerine uyum sağlamak adına çok farklı donanım özelliklerine sahiptir. Satın almayı düşündüğünüz bu otomobilde:

1.000 cc hacimli, 54 beygirlik benzinli, manuel ve otomatik vites seçeneği
1.400 cc hacimli, 68 beygirlik dizel ve manuel vites seçenekleri yer alır.

Sunulan motor ve vites seçenekleri şehir içi kullanımda aradığınız ekonomik ve keyifli sürüş deneyimini en iyi şekilde yaşama konusunda size yardımcı olur. Küçük tasarımına rağmen iç hacmi oldukça ferah olan C1 modelleri, yere yakın konumlandırılan kokpiti sayesinde seyahatlerin seyir açısından konforlu olmasını sağlar. Kompakt tasarımına karşın 380 kg’a ulaşan taşıma kapasitesi ve 200 kg’lık bagaj hacmi, şehir dışına yapacağınız seyahatlerde size kullanışlı alanlar sunar.

İç tasarımda kullanılan yuvarlak detaylar, C1 modelinin özgür ruhunu hissetmenizi sağlar. Oval hatlarla daha geniş bir görünüme kavuşan yan camlar, daha ferah ve aydınlık bir sürüş deneyimi yaşatır. Bu uygulama ile aracın yere yakın olmasından kaynaklanan görüş kısıtlamasının önüne geçilir. İlk seride, manuel kontrol tuşlarıyla yönetimi size bırakan araç, 2. nesil modellerde dijital ağırlıklı bir konsolun rahatlığına sahiptir. 2. el Citroen C1 modelleri, şehir içi ulaşımda pratik çözümler arayanlara etkileyici bir alternatif sunar. Küçük ve kompakt bir araç olan Citroen C1 fiyatları ile ikinci el araç piyasasında bütçenize uygun ve kullanışlı bir araca sahip olabilirsiniz.

Hep İstediğiniz Küçük ve Kullanışlı İkinci El Citroen C1 Modeline OtoSOR Farkıyla Sahip Olun!

Yüksek donanım özellikleriyle küçük bir otomobile sportif bir stil kazandıran Citroen C1 fiyat ve performans odaklı sürüş isteyenlere hitap eder. Otomatik vites seçeneğiyle yoğun trafikte kolaylık, manuel vites ile yüksek performans sunan Citroen C1 ikinci el araç piyasasında en sık tercih edilen A segment araçlar arasındadır. Bütünsel hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet veren OtoSOR; şeffaf, hızlı ve basit adımlarla tüm araç serilerinde olduğu gibi C1 modeli alırken de sizlere destek olur.

Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanı gibi pek çok esnek çözümü sizlere sunan OtoSOR, istediğiniz C1 modeline kolaylıkla sahip olma fırsatı yaratır. Güvenilir bir satın alma işlemi gerçekleştirerek size en uygun Citroen c1 2. ele taksitle ulaşma konusunda ayrıcalıklı çözümler sunar. Uzman kadrolar eşliğinde yürütülen tüm işlemler sonucunda, OtoSOR müşterilerine özel sunulan, anlaşmalı ekspertiz firmaları arasından avantajlı değerlendirme hizmeti alıp, aracınızı başvurunuzun onaylandığı gün teslim alabilirsiniz.