Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen Berlingo Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

Citroen Berlingo, 1996 yılında satışa sunulduğundan bu yana kombi araç sektörünün öncülerindendir. Her yeni modelde yenilenen Citroen Berlingo, önceki modellerin temel özelliklerini daima korur. Bu özellikler her modelde daha da geliştirilir ve yenilenir. Citroen Berlingo tasarımıyla, pratikliğiyle, sürüş kolaylığıyla ve konforuyla dikkatleri üzerine toplar. Citroen Berlingo, modüler yapısı sayesinde bir araçtan daha fazlasını sunar.

Değişen, büyüyen ve her geçen modelde daha da kullanışlı hâle gelen Citroen Berlingo otomatik ve manuel vites seçenekleriyle öne çıkar. Hafif ticari araç bünyesindeki Berlingo, benzinli, LPG’li ve dizel seçenekleriyle; her bir yakıt türünde farklı motorlarıyla sürücülere birçok avantaj sağlar.

Kişiselleştirilebilir Citroen Berlingo

Ulaşımda otomobillerin yeri büyük öneme sahiptir. Bu kadar önemli olan otomobillerde konforun, modernliğin ve kullanışlılığın dikkate alınması gereklidir. Citroen Berlingo Panelvan sürücülerin ve yolcuların konforu için tüm bu detaylar dikkate alınarak tasarlanır. İç mekân genişliğiyle hem sürücüyü hem de yolcuları rahatlatan Berlingo, sınıfının en iddialı araçları arasında yer alır.

Citroen Berlingo özellikleri ile sürüş deneyiminizi zirveye taşır. Citroen Berlingo 1.6 ve Citroen Berlingo 1.9 motor gücü seçenekleri, ihtiyaçlarınız için en ideal modeli seçebilmenizi sağlar. 5 yolcuya kadar taşıyabilen Citroen Berlingo, tüm aileniz ve dostlarınız için yeterlidir. Böylece sevdiklerinizle sorunsuz bir yolculuk yapabilirsiniz. Her yeni modelde tasarımını güçlendiren Citroen Berlingo Multispace model seçeneğiyle de öne çıkar.

Yeni Citroen Berlingo, ön bölümündeki tasarım değişiklikleriyle ve marka kimliğini vurgulayan detaylarıyla beğeni kazanır. Daha yüksek konumlu ve daha kısa kaput, görünümde farklılık yaratır. İki bölümlü farlar markanın imzası niteliğinde bir görünüme sahiptir. Daha fazla alan ve daha fazla aydınlık sağlayan geniş ön camıyla Citroen Berlingo, sürüş deneyimini de iyileştirir. Bu sayede yol boyunca daha fazlasına hakim olabilirsiniz.

Yeni Citroen Berlingo, birçok farklı renk seçeneğine sahiptir. Böylece sürücüler en sevdikleri rengi ve en beğendikleri modeli rahatlıkla seçebilirler. Günlük yaşamı daha kolay ve konforlu hâle getiren Berlingo, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, aktif şerit takip sistemi, yokuş kalkış desteği gibi özelliklere sahip modelleriyle güvenliği ve rahatlığı artırır. Bazı Citroen Berlingo modellerinde yer alan geniş dokunmatik ekran, aracın günlük yaşama uyum sağlamasını kolaylaştırır. Dokunmatik ekranla aracın tüm özellikleri, sürüş destek sistemleri, klima, radyo ve daha fazlası kontrol edilebilir. Dokunmatik ekranın akıllı sistemiyle telefonunuzu aracınıza bağlayabilir ve uygulamaları sürüşe uygun bir biçimde kullanabilirsiniz.

Hayalinizdeki İkinci El Citroen Berlingo Modellerine OtoSOR Avantajlarıyla Sahip Olabilirsiniz!

Düşük yakıt tüketimli Citroen Berlingo, tam otomatik ve manuel vites seçenekleriyle, motor gücü ve hacmiyle, sürüş kolaylığı özellikleriyle, sensörleriyle ve daha fazlasıyla yolculuğunuzda size en iyi şekilde eşlik eder. Hem yolcuların hem de sürücülerin konforunu sağlayan Citroen Berlingo ikinci el araçlar arasında en çok tercih edilen modellerdendir.

İkinci el araç dünyasında sık sık tercih edilen Citroen Berlingo’ya OtoSOR üzerinden ulaşabilirsiniz. OtoSOR ile Berlingo serisinin birçok modeline avantajlarla sahip olabilir; minimum %30 peşinat ve maksimum 48 aya kadar vade fırsatlarıyla Citroen Berlingo’nuza kavuşabilirsiniz. Aracın başvurunun onaylandığı gün içerisinde teslim edilebilmesi, geniş bayi ağı gibi avantajlar ve daha fazlası OtoSOR’da sizleri bekliyor. İkinci el Citroen Berlingo modellerine, Citroen Berlingo fiyatları ve daha fazlasına siz de ulaşabilirsiniz.

Hayalinizdeki Citroen Berlingo’ya sahip olmak için ilanları inceleyebilir; 2. el Citroen Berlingo aracınız için OtoSOR’un vadeyle otomobil alım satım sistemiyle tanışabilirsiniz.