Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Chevrolet Cruze Modelleri

Filtreler

12 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

12 adet ilan gösteriliyor.


Chevrolet Cruze ilk olarak J300 kodu ile 2008 yılında Sedan kasa tipi ile üretilmiştir. 100 yılı aşkın tarihiyle Chevrolet markası adını kurucusu Louis Chevrolet’den alır. 1911 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde otomobil piyasasında yerini alan Chevrolet markası 1918 yılında General Motors bünyesine geçer.

Chevrolet Cruze General Motors bünyesinde, GM Delta II platformunda bir mühendislik ekibi tarafından geliştirilir. Önden çekişli olarak Sedan kasa ile otomobil sahnesinde boy göstermeye başlayan Cruze 2010 yılında Chevrolet Cruze Hatchback kasa tipi ile Paris’te tanıtılmış bir yıl sonra da Avrupa’da satışları başlamıştır. 2012 yılında bu kez Chevrolet Cruze Station Wagon kasasıyla boy göstermiştir. 2012 yılında Cruze 113 hp yerine 124 hp gücündeki motor ile güncellenmiştir. 2012 tarihinden itibaren Chevrolet Cruze General Motors’un Opel çatısı altında üretilmeye devam eder. Cruze’da kullanılan motor Opel ile aynıdır ve yedek parça üretimi de Opel bünyesinde gerçekleşir. Geliştirilen motor hacmi, donanımsal ve tasarımsal özellikleri ile Chevrolet Cruze, satış rakamlarında markanın dünya genelinde satılan 5. Modeli olmuştur. İkinci nesli J400 olarak piyasada yer alan Chevrolet Cruze donanımsal özellikleri ve sağlam yapısıyla ikinci el pazarında yer alan bir otomobildir.

Güçlü Çekiş ve Estetik Tasarımıyla Chevrolet Cruze

Chevrolet Cobalt ve Chevrolet Lacetti modellerinin bir devamı niteliğinde üretilen Chevrolet Cruze, C segmentinde fiyat-performans açısından kullanıcılarını memnun eden bir otomobildir. Geniş iç hacmi ile konfor sağlayan otomobil 2009 yılında Euro NCAP güvenlik testinden 5 yıldız almış olup kendi segmentinin en güvenli araçlarından biridir. Chevrolet Cruze güvenlik donanımlarını bütün paketlerinde standart olarak uygular. Sedan versiyonu 4597 mm, Hatchback versiyonu 4510 mm ve Station Wagon modeli 4861 mm uzunluğa sahiptir. Heybetli görünümünü farklı motor hacimleriyle destekleyen Cruze otomobilinin motor türleri şöyledir:

1.4 turbo benzinli motor
1.6 benzinli motor
2.0 dizel motor

Chevrolet Cruze otomatik ve manuel vites seçenekleri sunar. 6 ileri otomatik ve 5 ileri düz vites şanzımana sahiptir. Makyajsız kasasıyla 2009 yılında ilk sunulan sedan modelde LS Plus, LS, LT, LT Plus, Sport, Sport Plus, Design Edition Plus, Design Edition, WTCC Edition ve WTCC Edition Plus olmak üzere 10 farklı donanım paketi bulunur. Yağmur, far ve arka park sensörleri, 16 inç jant, dijital klima, usb girişi, ABS, EDP ve ESP, 8 hava yastığı, dokunmatik multimedya ekran ve hız sabitleyici bu donanım paketlerinde yer alan özelliklerdir. Sunroof özelliği opsiyoneldir. 2012 versiyonlarında jant büyüklüğü 17 ve 18 inç olarak güncellenmiştir. Yeni versiyonda hava yastığı sayısı 8’den 10’a çıkarılmıştır. 2012 yılında üretilen WTCC Edition ve WTCC Edition Plus modelde arka tampon makyajlanarak daha gösterişli bir hale gelmiştir. Sport ve Sport Plus modelde jantlar, kanatlar, ön ve arka tamponda yapılan değişiklikler estetik detaylarla aracın tasarımında fark yaratmıştır. Chevrolet Cruze fiyat aralığı ise donanımsal özelliklerine ve modeline göre değişir.

Favori 2. El Chevrolet Cruze Modeline OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

Chevrolet Cruze ikinci el satın almak için OtoSOR’un avantajlı ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Chevrolet Cruze modelleri arasından favori arabanızı minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleriyle kolayca satın alabilirsiniz. 2. el Chevrolet Cruze modelleri arasında benzinli, dizel veya benzinli-LPG seçenekleri bulabilirsiniz. Chevrolet Cruze ikinci el fiyatları yılına, donanımsal özelliklerine, motor hacmine, karoserine ve kullanım özelliklerine göre değişiklik gösterir. Beğendiğiniz aracın ekspertiz hizmeti için OtoSOR’un web sitesi üzerinden anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından birini seçerek randevu alabilir, OtoSOR müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla beğendiğiniz aracın ekspertizini yaptırabilirsiniz. Profesyonel kadrosu ile müşterileri için satış işlemlerini kolaylaştıran OtoSOR başvurularınızın onaylandığı gün otomobilinizi teslim alma avantajı da sunar. Siz de favori 2. el Chevrolet Cruze modelini seçip, bütçenize uygun vade seçenekleriyle OtoSOR aracılığıyla hemen sahip olabilirsiniz.