Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Chevrolet Captiva Modelleri

Filtreler

8 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

8 adet ilan gösteriliyor.

Kompakt Crossover SUV sınıfında yer alan Chevrolet Captiva görkemli tasarımı, güçlü motor seçenekleri ve konforlu sürüş özellikleri ile öne çıkar. 2006 ile 2018 yılları arasında üretilen Chevrolet Captiva hem şehir hem de arazi koşullarında kullanım için idealdir. Yerden yüksek karoseri, güçlü dizel motoru ve yumuşak süspansiyon yapısı ile bilinen Chevrolet Captiva modelleri, araç kullanmayı her koşulda keyifli hale getirir.

Chevrolet S3X konsept modelinden ilham alınarak tasarlanan Chevrolet Captiva, 2006 yılında ilk jenerasyonu ile yollarda yerini alır. Çift katman tampon, geniş ızgara sportif farlar ve geleneksel Chevrolet logosu aracın karakteristik ön tasarımını oluşturur. Simetrik hatlarla ilerleyen tasarım çizgisi aracın yan ve arka bölümlerinde de kendini gösterir. Arka cam ile tampon arasına konumlandırılan sportif stop lambalar, Chevrolet Captiva’nın SUV görünümü ile uyumludur. A sütununda kullanılan geniş camlar ve aracın yerden yüksek konumu da arazi koşullarında sürüşü kolaylaştırır.

Konforlu ve geniş bir kokpite sahip olan Chevrolet Captiva sürüş ergonomisini bir üst noktaya taşır. Dört kollu direksiyon simidi konforlu sürüşü destekler. Direksiyon üzerine konumlandırılan sürüş butonları da hız sabitleme ve multimedya sistemini yönetme gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilmenize olanak tanır. Ön konsolda yer alan ekranlı dijital klima, aracın dilediğiniz bölgesini kolayca ısıtıp soğutabilmenizi sağlar. Deri koltuk seçeneği konforu yükseltirken vites altında bulunan ısıtma butonları da ön koltukları dilediğiniz zaman ısıtabilmenize imkân tanır.

Şehirde ve Arazide Üst Düzey Performans Sağlayan Chevrolet Captiva Modelleri

Zamanının ötesinde bir tasarıma sahip olan ikinci el Chevrolet Captiva modelleri geleneksel SUV sürüş özelliklerini ve modern Crossover tasarımını bir arada sunar. Captiva Chevrolet 2008 veya 2010 model bir araç olsa dahi modern görünümü ile günümüzün yeni nesil araçlarını aratmaz. 2011 yılına kadar birinci jenerasyon ile üretilen Chevrolet Captiva 2012 yılında makyajlanarak daha sportif bir görünüme kavuşur. Her bütçeye uygun modeller ile gelen Captiva, farklı donanım seçenekleri içinden tercih edilebilir. LT Base, LT Medium, LT High, LT High Sport ve LTZ, en popüler donanım seçeneklerine örnek olarak gösterilebilir.

Manuel veya otomatik vites seçenekleri ile satın alınabilen Chevrolet Captiva, 4X2 ve 4X4 çekiş özelliklerine sahiptir. Arazi koşullarına uyumlu olarak tasarlanan 4X4 modeller, dizel motorun sağladığı yüksek tork ve güvenli yaklaşma açıları ile trekking maceralarına heyecan katar. Dizel 2.0 D turbo motor, 163 beygir güç ve 400 Nm tork üreterek her koşulda üst düzey performans sağlar. Captiva modellerinde yer alan iki ek koltuk, aracı 7 kişilik yapabilmeye olanak tanır ve geniş aileler için ekstra oturma alanı açar. En arka bölüme konumlandırılan ek koltuklar kullanılmadığı zamanlarda öne doğru yatırılarak bagaj hacminden ödün vermeden kaldırılabilir.

Chevrolet Captiva Modellerine OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

İkinci el piyasası canlı SUV modelleri arasında yer alan Chevrolet Captiva, geniş fiyat seçenekleri ile gelir. Kullanıcılar beklentilerine ve bütçelerine uygun Captiva modeline kolayca ulaşabilir. Genel anlamda Chevrolet Captiva fiyatları ise aracın yılına, kilometresine, modeline, donanımına, aksesuarlarına ve kondisyonuna bağlı olarak değişkenlik gösterir. İkinci el araç piyasasının güvenilir adresi OtoSOR ile siz de hayalinizdeki SUV modeline kolayca sahip olabilirsiniz. OtoSOR’un anlaşmalı olduğu ekspertiz firmalarından uygun fiyatlarla TSE onaylı ekspertiz yaptırabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vadeler ile ödeme planınızı oluşturabilir, dilediğiniz aracı kredisiz ve kefilsiz olarak satın alabilirsiniz.