Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Chevrolet Camaro Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.


Chevrolet Camaro, Amerikan menşeli Chevrolet otomobil firmasının üretimi olan bir modeldir. 1966 yılında ilk kez üretilen modelin sınıfı Pony car ve Muscle car olarak ikiye ayrılır. Arabanın gövde tipi iki kapılı coupe ve convertible olarak üretilir. Chevrolet Camaro 4 farklı nesilde tasarlanan ve günümüzde halen üretilmeye devam eden popüler bir modeldir. Klasik Chevrolet görünümü ve özellikleri her yeni nesilde biraz daha geliştirilerek en son şeklini alır. 

Bu ikonik aracın seveni çok olduğundan, ikinci el Chevrolet Camaro modellerine rastlamak her zaman mümkündür. Chevrolet Camaro hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz aşağıdaki başlıkları inceleyebilir; 2. el Chevrolet Camaro modeli satın almak isterseniz ise ilanlarımızı görüntüleyebilirsiniz.

Son Teknolojiyle Birleşen Efsane Camaro Dizaynı


Chevrolet Camaro sürücü ve yolcularına her zaman konfor ve rahatlık sunan avantajlı bir otomobildir. Chevrolet Camaro SS modeli, 6.2 V8 LS3 versiyonlarına verilen bir isim olarak bilinir. Bu modelin performans ve pist opsiyonları da bulunur. Chevrolet Camaro Cabrio, otomatik ve benzinli olan bir modeldir. Motor gücü 376/400 HP ve arkadan çekiş özelliğine sahip bir arabadır. Özel egzoz sistemi, orijinal yeni nesil ekran, multimedya fonksiyonları ve ısıtmalı koltuklarıyla öne çıkar. Karbon spor direksiyon, geri vites kamerası ve otomatik kararan dikiz aynasıyla kullanışlıdır.

Chevrolet Camaro Coupe, yarı otomatik ve benzinlidir. SS logolu kırmızı koltuklar, cruise kontrol, hafif alaşım jantlar ve uzaktan çalışma özelliğiyle dikkat çeker. Camaro dizaynı estetik ve modern çizgilerle kendini gösterir. Chevrolet Camaro Cabrio, iki kapılı ve 4 silindir motor tipiyle üretilir. Otomatik 8 vitesli arabanın 0/100 km arası hızlanma süresi 6,1 saniyedir. Chevrolet Camaro saatte 240 km hız kapasitesiyle seri bir araçtır. Chevrolet Camaro Z28 ise, iki kapılı ve özel tasarımıyla spor araba tutkunlarının ilgisini çeken bir modeldir. ASR, Cruise kontrol, flowmaster son susturuculu, yıkanabilir hava filtreli ve T-top açılır tavana sahip olan bir model olarak öne çıkar.

Chevrolet Camaro son modelinde özel tasarım alt ızgara, alt far takımına kadar uzanır. Dış tasarım detaylarını tamamlayan deri koltuklar, özel ışıklandırma, alüminyum pedallar, kırmızı emniyet kemeri gibi ek detaylarla farklı paketleri de üretilir. Head up ekranı, sürüş modu ayarlayıcı ve launch kontrol ile sürücülere destek olur. Klasikleşmiş görüntüsü ve son teknolojiyle birleşen tasarımlarıyla Chevrolet Camaro modeli her zaman ilgi gören bir araba olmaya devam eder. İkinci el Chevrolet Camaro alternatiflerini tek tek inceleyerek aradığınız modeli size uygun koşullarla alma şansına sahip olabilirsiniz.

Düşlerinizi Süsleyen İkinci El Chevrolet Camaro’yu OtoSOR’dan Satın Alın!


Chevrolet Camaro çıktığı ilk günden bu yana her zaman tasarımı ve kendine has çizgileriyle ön plana çıkmış bir modeldir. Otomobil hem performansı hem de estetiği bir arada sunan avantajlı özelliklere sahiptir. Sportif görünümü ve iç donanımlarıyla kalite ve modern bir duruş sergiler. Chevrolet Camaro bu avantajlarıyla sürücü ve yolcularına en uygun seyahat koşullarını sağlar. 2.el Chevrolet Camaro modellerini inceleyerek kendi zevkinize göre birini seçebilirsiniz. Chevrolet Camaro ikinci el fiyatlarını OtoSOR’da bir arada bulabilirsiniz.

Chevrolet Camaro fiyatları aracın modeli ve teknik özelliklerine göre değişir. OtoSOR kalitesiyle ikinci el araba alırken üst düzey bir hizmet alma şansınız bulunur. Düşlerinizi süsleyen 2.el Camaro modellerini OtoSOR’dan satın alabilirsiniz.
Geniş hizmet ağı sunan OtoSOR ile ikinci el Chevrolet Camaro modelini alabilmenin konforunu yaşarsınız.