Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Chevrolet Aveo Modelleri

Filtreler

12 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

12 adet ilan gösteriliyor.

Chevrolet Aveo, çok sayıda donanıma ve geniş alana sahip bir otomobildir. Chevrolet'in imzası niteliğindeki çift ızgarası, usta metal işçiliği Chevrolet Aveo'yu çok şık kılar. Sportif görünümü, akıcı sürüş, geniş iç mekân ile birleşir. Çok sayıda standart kit, içte ve dışta göz alıcı görünüm, kapsamlı garanti ve geniş kabin ile gelen model ikinci el otomobiller arasında öne çıkan seçenekler arasında yer alır.

Chevrolet Aveo'ya Yakından Bakın

2003 yılında Chicago Otomobil Fuarı'nda Chevrolet Aveo olarak tanıtılır. General Motors'un Güney Koreli kuruluşu tarafından üretilen Aveo, 120 ülkede pazarlanır. İtalyan otomobil stüdyosu ItalDesign tarafından tasarlanan Chevrolet Aveo, parlak ve pratik yapısı, ayırt edici özelliklere sahiptir. Son güncellemeler Amerikan kökenli modele uluslararası bir görünüm kazandırır. Modern güvenlik gereksinimleri sürücü konforu ve rahatlığına katkıda bulunan çok sayıda özellik sunar.

Güçlü Motorlar, Yüksek Performans Chevrolet Aveo Modellerinde

Chevrolet Aveo’nun, pürüzsüz kıvrımlara ve kusursuz kontur çizgilerine sahip aerodinamik gövdesi, çevresiyle mükemmel bir uyum sağlar. Sportif farları, krom kaplı ön ızgarası ve gövde ile aynı renkteki tamponları otomobile şık bir görünüm kazandırır.

Aveo'nun içi de dışı kadar zariftir. Koltuklar geniştir ve hem ön hem de arka yolcular için bolca diz mesafesi vardır. Direksiyon başında rahat etmek kolaydır ve ileri görüş sunar. eğimli direksiyon, klima, motor kontrol lambası, düşük yakıt uyarı lambası, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu ve arka kol dayama gibi gelişmiş özelliklerle donatılır. Geniş bagaj hacmi 290 litreye çıkarılır. Pratik kontrolleri ve vites özellikleri, şehirde manevra yapmayı kolaylaştırır. Yolun kusurlarını emer aynı zamanda iyi bir görüş sunar. Keskin tepkileri ve hafifliği, yumuşak vites değiştirme hareketiyle iyi bir uyum sağlar. Fren ve süspansiyon özellikleri, sürüş konforu ve çeviklik arasında iyi bir birleşim verir.

Chevrolet Aveo motor yelpazesini benzinli ve dizel motor tamamlar. 1.2 ve 1.4 benzinli motorlar ve eco donanımda büyük bir tutumluluk vaat eden 1.3 turbo dizel ile sunulur. Çok noktalı yakıt enjeksiyonlu Chevrolet Aveo 1.4, maksimum 127 Nm tork sunar. Bu yüksek performanslı motorlar, Aveo'yu her türlü yol yüzeyinin kolaylıkla üstesinden gelebilecek güçlü bir otomobil haline getirir. Çok noktalı yakıt enjeksiyonu sistemine sahip motoru, yakıt verimliliğinden ödün vermeden çok fazla güç sağlar. Ayrıca Chevrolet Aveo otomatik ve manuel seçeneklerde bulunur. Ayrıca Chevrolet Aveo Hatchback, beş kapıya sahiptir.
Şık gösterge paneli, bir Chevrolet'ten beklenen tüm gelişmiş sistemlerle tamamlanır. Elektronik denge kontrolü, emniyet kemeri hatırlatıcıları ve altı hava yastığı standart güvenlik kiti ile birlikte gelir. Kaput ayrıca yayaların yaralanma olasılığını minimuma indirecek şekilde tasarlanır. Frenler tepki ve his arasında doğru dengeyi sağlar. Sürücüler iyi bir görüş açısıyla oldukça yüksekte oturabilirler. Ön tekerlekler, büyük havalandırma, disk frenler ve arka tekerlekler ise kendinden ayarlanabilen frenlerle hazırlanır. Bu da kaymanın önüne geçer. Frenler, kilitlenme önleyici fren sistemi ve elektronik fren kuvveti dağıtımı tarafından desteklenir. Tüm bu gelişmiş özellikler, Aveo'yu iyi frenleme özelliğine sahip, kullanımı kolay bir otomobil haline getirir.

Etkileyici Yol Tutuşuyla Chevrolet Aveo OtoSOR’da

İkinci el Chevrolet Aveo fiyatları, seçilen model ve donanım özelliklerine bağlı olarak şekillenir. Güçlü motor Chevrolet Aveo'nun etkileyici bir performans sunmasını kolaylaştırır. Yüksek yakıt verimliliğine sahip model ikinci el araba piyasasında kendine önemli bir yer bulur. Siz de OtoSOR ayrıcalıklarından yararlanarak, başvurunuzun onay aldığı gün aracınızı teslim alabilirsiniz. 2. el Chevrolet Aveo modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinat, 48 aya varan vade ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Zarafeti konforla birleştiren ikinci el Chevrolet Aveo ile ailenizle uzun yolculuklara çıkmak için ilanları şimdi inceleyebilir ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sisteminden yararlanmaya başlayabilirsiniz.