Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW X6 Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Yerden yüksek ve geniş tasarımları ile dikkat çeken SUV segmenti, konforlu bir sürüş deneyimi arayanların öncelikli tercihleri arasında başı çekiyor. Tüm dünyada SUV segmentinin yaratıcılarından biri olan Alman otomotiv devi BMW, 2000'li yılların başından bu yana piyasaya sürdüğü SUV modelleri ile beğeni topluyor. Siz de BMW'nin geniş araç yelpazesinde inci gibi parlayan SUV modellerinden BMW X6 2023 hakkında tüm merak ettiğiniz soruların yanıtları için içeriğimize göz atabilirsiniz.

BMW X6: Coupe SUV Devriminin Yaratıcısı

Otomotiv endüstrisinde her zaman ses getiren işleriyle bilinen BMW'nin imza modellerinin başında BMW X6 geliyor. Orta boy lüks Crossover SUV segmentinde değerlendirebileceğimiz BMW X6'yı diğer SUV'lardan ayıran en önemli özelliği aracın tasarımında gizli. BMW X6, dört çeker motoru, yerden yüksekliği, daha büyük tekerlekler ve lastikler ile SUV'ların özelliklerini 'Coupe' tarzı araçların sportif tarzını bir arada sunuyor. Öyle ki; sahip olduğu eğimli arka tavan tasarımı ile BMW X6, otomotiv endüstrisine 'SAC' kavramını (Coupe SUV) kazandıran model olarak biliniyor.

BMW X6 ile başlayan Coupe SUV akımı daha sonra birçok marka ve model ile günümüzde de devam ediyor. BMW X6'nin SUV segmentinde yarattığı devrim sonrasında gelen Coupe SUV modellere örnek olarak Honda Accord, Volkswagen Tiguan, Mercedes GLC Coupe ve Renault Arkana gibi modeller sayılabiliyor.

BMW X6 Model Seçenekleri Neler?

BMW X6, konsept tasarım olarak 2007 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda büyük ilgi görünce Alman devi, hemen ertesi yıl aracı piyasaya sürmeye karar verdi. Böylece BMW X6, E71 modeli olarak 2008 yılında ilk nesil olarak otomotiv endüstrisine katıldı. Hemen ardından 2009 yılında ise BMW X6 M adıyla 547 beygirlik güç üretebilen turbo V8 motorlu yeni versiyonu satışa sunuldu. BMW X6’nın ikinci nesil versiyonları 2015 yılında; üçüncü nesli ise 2020 yılında tanıtıldı.

BMW X6'yı değerli kılan birçok özellik bulunuyor. Bunlara BMW'nin xDrive adını verdiği dört tekerlekten çekiş sistemi olan Dinamik Performans Kontrol (DPC) sisteminin ilk kullanıldığı BMW modeli olması örnek veriliyor.

BMW X6, motor hacmi ve yakıt seçeneklerinin yanı sıra farklı modellere de sahip. Benzinli seçenek olarak BMW X6 xDrive35 serisi 3 litrelik turbo motorlu model olarak karşımıza çıkarken BMW X6 xDrive 50 serisi ise 4,4 litrelik turbo motoru ile üretiliyor. X6 M modeli ise 547 beygire kadar çıkan 4,4 litrelik motoruyla dikkat çekiyor. Aracın dizel modelleri ise xDrive30d, xDrive35d, xDrive 40d ve xDrive50d isimleriyle anılıyor. BMW x6 M50d ise dizel motorlu seçenekler arasında en çok ilgi gören modeller arasında yer alıyor.

2020 yılında tanıtılan üçüncü nesil BMW X6 M ve BMW X6 M Competition modellerinde motor özelliklerinin yanı sıra dış tasarımında küçük dokunuşlarla dikkat çekiyor. BMW X6 yeni kasa boyutları bir önceki kasa tipine göre değişiklikler gösteriyor. Üçüncü nesilde boyu bir önceki nesildeki kasaya göre 2,6 cm daha uzarken 5 metreye (4.935 mm) biraz daha yaklaşıyor. Aracın genişliği ise 1,5 cm artarak 2 metreye (2.004 mm) ulaşırken yerden yüksekliği ise 0,6 cm kısalıyor 1.696 mm’ye düşüyor.

Aradığınız İkinci El BMW X6 Modelleri OtoSOR’da!

BMW X6 modeli, ilk piyasaya sürüldüğü 2008 yılından itibaren Türkiye pazarında sevilen SUV araçlar arasında yer alıyor. Ancak BMW X6 2019 yılından bu yana Türkiye’de satışa sunulmuyor. Bir başka deyişle BMW X6 2023 modeli Türkiye’de satın alınamıyor. Türkiye’de BMW X6 fiyat listesi seçeneği bulunmuyor.

Türkiye’nin ikinci el araç alım satım platformu OtoSOR, ikinci el BMW X6 sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatları bir arada sunuyor. OtoSOR, müşterilerine yüzde 30 peşinat ile 48 aya varan taksitler sunar. Siz de başvurunuzun onaylandığı gün teslimat, anlaşmalı ekspertiz firmalarından avantajlı ekspertiz hizmetleri ve çeşitli ödeme imkanlarından faydalanarak aradığınız BMW X6’ya hemen sahip olabilirsiniz.