Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

Araç tercihinde konfor ve performans arayanların tercih ettikleri modellerin başında SUV segmenti otomobiller geliyor. Almanların en güçlü markalarından BMW’nin X5 serisi; SUV segmentinin öncü modellerinden biri olarak kabul ediliyor. İçeriğimizde BMW X5 hakkında bilmeniz gerekenlere ve ikinci el BMW X5 piyasası hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.

Çeyrek Asırlık Efsane SUV Modeli BMW X5

Dünyanın en güçlü otomotiv markalarından Almanya menşeili BMW'nin ilk SUV segment serisi aracı olan X5, 1999 yılında BMW E53 adıyla piyasaya çıktı. Çeyrek asırdır BMW'nin dünya çapında en çok ilgi gören araçlarının başında gelen BMW X5, ikinci neslini 2006 yılında E70 olarak piyasaya sürdü. BMW X5'in F15 olarak anılan üçüncü nesil modeli ise 2013 yılında sürücülerle buluşurken aracın güncel versiyonu olan dördüncü nesil, 2018 yılının yaz aylarında görücüye çıktı. BMW’nin dördüncü nesli olan BMW X5 araçlar G05 modeli olarak biliniyor.

Döneminin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanım ve teknik özellikleriyle dikkat çeken BMW X5 dış görünümü ve tasarımı açısından radikal denebilecek değişikliklere gitmiyor. BMW X5, 1999 yılında görücüye ilk çıktığı günlerden bu yana tasarımındaki çizgilerde modern izler göze çarparken dördüncü nesilde en dikkat çeken özellik ise ön taraftaki hava ızgaralarının daha da büyümesi oldu. Tüm dünyada BMW'nin böbrek ızgara olarak bilinen havalandırma panelleri serinin diğer jenerasyonuna göre daha da büyük tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Dünyada SUV Segmentinin Öncüsü: BMW X5

Dünyada bir akım haline gelen SUV segmentinin öncülerinden biri olan BMW X5, standart olarak 5 koltuklu düzende sunuluyor. Ancak müşterilerin tercih etmeleri durumunda opsiyonel olarak 7 koltuklu iç tasarımlı paketleri de bulunuyor. 7 koltuklu BMW X5 serisinde elektronik sistemlerle kontrol edilebilen arka koltuklar kolayca katlanabiliyor. 5 koltuklu BMW X5 modelinde arka bagaj hacmi 1.860 litre iken 7 koltuklu versiyonlarda arka bagaj hacmi yaklaşık 3’te 1’ine (645 litre)  düşüyor. BMW’nin takdir toplayan iDrive kontrol sistemi, araca ikinci nesilde dahil olmuştu. Günümüzde BMW X5 2022 yılından itibaren iDrive sisteminin 7. sürümüyle birlikte geliyor.
Dördüncü nesil modelleriyle birlikte BMW X5 boyutlarında küçük değişimler dikkat çekiyor. BMW X5'in genişliği 2 metre (2.004 mm), boyu yaklaşık 5 metre (4.935 mm) ve yüksekliği ise yaklaşık 1,8 metre (1.765 mm).

OtoSOR Güvencesiyle İkinci El BMW X5 Sahibi Olun!

BMW X5, 2019 yılında itibaren Türkiye pazarında satışa sunulmuyor. Bir başka deyişle BMW X5 2023, BMW X5 2022, BMW X5 2021, BMW X5 2020 ve BMW X5 2019 modelleri Türkiye pazarına giriş yapmadı. Alman otomotiv devi BMW tutkunları, BMW X5 serisinin 2018 yılı ve öncesindeki geçmiş modellerine ikinci el olarak sahip olabiliyor. Alman otomotiv devinin X5 modelinin Türkiye’de en büyük ilgi gördüğü yıllara ait modeller olan BMW X5 2005 ve BMW X5 2003 modeller ikinci el piyasasının en değerli SUV modelleri olarak karşımıza çıkıyor. İkinci el piyasasında BMW X5 fiyat bakımından birçok farklı alternatifler sunuyor. Bütçenize uygun BMW X5 modellerinden biri ile SUV segmentin getirdiği güvenlik ve konfor duygusunu yaşamanız mümkün.

Türkiye’nin ikinci el araba piyasasının en güvenilir markalarından OtoSOR ayrıcalığını yaşayarak BMW X5 serisinin herhangi bir modeline kolayca sahip olabilirsiniz. İkinci el BMW X5 veya diğer marka ve modellerdeki araç alımlarınızda çeşitli ödeme koşulları da sizleri bekliyor. OtoSOR müşterilerinin faydalanabileceği yüzde 30 peşinat ve 48 aya varan vade seçeneği, taksitle ikinci el araba sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Dilerseniz OtoSOR’un kademeli taksit veya ileri vadeli satış imkanından da faydalanabilirsiniz. Üstelik OtoSOR ile hızlıca başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde araç sahibi olabilirsiniz.