Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW X3 Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça popüler olan BMW’nin SUV modeli X3, üretildiği ilk yıldan beri otomotiv dünyasının en çok ilgi gören araçları arasında. Şık tasarımı, güçlü performansı, uygun düzeyde yakıt tüketimi ve işlevsel sürüş dinamikleri ile ön plana çıkan BMV X3 2024 yılı için de iddiasını sürdürüyor. Durum böyle olunca gerek sıfır gerek ikinci el BMW X3 sahibi olmak isteyen araç kullanıcıları, model hakkındaki teknik ve işlevsel detayları daha yakından tanımaya ihtiyaç duyuyor.

Her Koşulda Güçlü Performans

Güçlü teknik yapısı ve donanımı ile otomotiv piyasasındaki işlevsel araçlar arasında yer alan BMW X3, her koşulda kolay ve güvenli sürüş olanaklarına sahip olmak için çok sayıda özellik taşır. 2021 yılı itibariyle farklı özellikler ve performans detaylarıyla tasarlanan ve sDrive 20i olarak tanımlanan BMW X3 2023 modelinin teknik özellikleri şu şekilde:

Silindir Hacmi: 1597 cc
Motor Gücü: 170 HP
Yakıt Tüketimi: 9,5 litre/100 km
Şanzıman Tipi: Otomatik
Yakıt Tipi: Benzin
0-100 km/h hızlanma: 7.9 - 9 saniye
Ortalama CO2 emisyonu: 171-151 g/km

Prestijli Bir Görünüm

BMW X3, kendi segmentinin en şık ve güçlü tasarımlarından birine sahiptir. Geniş ve konforlu tasarımı sayesinde şıklık ve işlevsel kaliteyi bir arada taşıyan BMW X3, üç boyutlu modern LED farları ve iç tasarımındaki perfore sensatec deri koltukları ile ön plana çıkıyor. Ayrıca iç tasarımdaki merkez konsol, klima sistemi ve gösterge ekranı da aracın prestijini ve güçlü duruşunu ön plana çıkaran niteliklere sahip.

Rahat ve Sessiz Sürüş Deneyimi

Rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi için gerekli olan pek çok özellik BMW X3’te mevcut. Çok sayıda destek sistemi ve konforlu fonksiyonu ile sürücülerin hayatını kolaylaştıran BMW X3’ün işlevsel sürüş dinamikleri arasında ön plana çıkanlar şunlar:

Park Asistanı: Aracın arka kısmını net bir şekilde görüntüleyen kamera desteği ile çalışan park asistanı, şehir içinde ya da otoparklarda hızlı, kolay ve güvenli biçimde park etmeyi kolaylaştırır.
Sürüş Asistanı: Güvenli bir sürüş için gerekli komutları ve uyarıları devamlı olarak sürücüyle paylaşan sürüş asistanı, ön çarpışma uyarısı ve şerit terk uyarısı gibi işlevleri sayesinde trafik güvenliğini sağlamayı kolaylaştırır.
Akustik Koruma: BMW X3’teki akustik camlar, yalnızca aracın ön bölgesiyle sınırlı kalmayıp yan ve arka bölgeleri de kapsar. Akustik cam koruması sayesinde araç içindeki sürücü ve yolcular, gerek aracın donanımından gerekse dış mekândan gelen seslerin izolasyonu sayesinde rahat bir yolculuk sürdürürler.

BMW X3 Fiyatları

BMW X3 fiyatları da teknik detaylar ve tasarım kadar merak edilen konular arasındadır. İkinci el BMW X3 fiyatları, aracın yaşına ve kilometresine göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca aracın sahip olduğu ek özellikler de fiyat değişikliğinde etkili olmaktadır. Bu nedenle satın alım öncesinde fiyatların gözden geçirilmesi ve buna göre satın alım yapılması daha doğru olacaktır. BMW X3 fiyatları, zaman içinde değişiklik gösterebilir ve güncellenebilir.

Güvenle Araç Sahibi Olun

Siz de hayalinizdeki araca sahip olmak istiyorsanız OtoSOR web sitesinde yer alan ilanları inceleyebilirsiniz. OtoSOR, deneyimli ekibi ve müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımı ile ikinci el araç alım ve satımında güvenilir bir çözüm ortağıdır. Siz de aracınızı gönül rahatlığıyla satın almak isterseniz hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmalarından yaptıracağınız ekspertiz doğrultusunda beğendiğiniz araca güvenle sahip olabilirsiniz.