Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

Alman otomotiv devi BMW'nin SUV-Crossover sınıfı için ürettiği BMW X1, piyasaya çıktığı 2009 yılından bu yana görünüm ve özellik güncellemeleri ile köklü değişimlerden geçti. 2009 yılında ilk nesil BMW X1 araçlar, o dönemde BMW 3 serisinin altyapısı üzerine tasarlanmıştı. 2009 ile 2015 yılları arasında ilk nesil BMW X1'ler; 2015 - 2022 yılları arasında ise modelin ikinci nesil araçları olarak karşımıza çıkıyor. 2022 yılının son çeyreğinde 3. nesli tanıtılan yeni BMW X1, otomotiv sektörünün küresel trendlerine uygun olarak benzinli, dizel ve hibrit modelleri arasına elektrikli motor seçeneğini de ekliyor.

BMW X1 Serisinde "sDrive" ve "xDrive" Ne Anlama Geliyor?

BMW X1 araçlarının yıllardır süregelen tüm versiyonlarında model seçenekleri olarak sDrive (önden çeker) ile xDrive (dört çeker) konfigürasyonları dikkat çekiyor. BMW X1 modelleri, aracın çekiş türünün yanı sıra motor kapasiteleri ve yakıt türü özelliklerine göre de farklılaşıyor. Örneğin BMW X1 sDrive18i modeli önden çeker ve benzinli 1.995 CC'lik motor hacimli model iken aynı aracın dizel seçenekleri ise BMW sDrive18d şeklinde satışa sunuluyor. Benzer özelliklerle dört çeker BMW X1 araçlarda ise xDrive isimlendirmesini görüyoruz.

BMW X1'e ikinci el olarak sahip olmak isteyenler birçok farklı motor ve konfigürasyon seçenekleri ile karşılaşabiliyor. İkinci el piyasasında BMW X1 fiyat olarak ele alındığında önden çekerin benzinli sDrive18i versiyonu ve yine önden çekerin dizel versiyonu olan sDrive18d, üretim yılına, kilometresi ve aracın kaza, değişen parça durumuna göre taliplerine daha ekonomik fırsatlar sunabiliyor. BMW X1 serisinde birinci ve ikinci nesil motor hacim seçenekleri dört çekerli modeller olan xDrive25i, xDrive28i ve xDrive35i paketlerinde 2.996 CC’ye kadar çıkıyor.

BMW X1 Elektrikli ve Hibrit Modelleriyle Yollarda

BMW X1 üçüncü nesil ile birlikte tamamen elektrikli motor seçeneğini kullanıcılara sunarken aynı zamanda içten yanmalı motor alternatiflerini de araç yelpazesinde tutmaya devam ediyor. BMW X1 2022 yılında tanıttığı 3. nesil araçların boyutlarındaki küçük değişiklikler göze çarpıyor. BMW X1 yeni kasa tasarımında bir önceki seriye göre uzunluk eskiye göre +53 mm; genişlik +24 mm, yükseklik +44 mm artış gösteriyor. Böylece üçüncü nesilde BMW X1 boyutları şöyle:

● Uzunluk: 4,50 metre

● Genişliği 1,85 metre

● Yükseklik 1,64 metre

BMW Türkiye'nin internet sitesindeki bilgilere göre; BMW X1 2023 modeli benzinli ve elektrikli olarak satışa sunuluyor ve dizel seçeneği bulunmuyor. Alman devi, BMW X1’e hibrit model seçeneğini de 2020 yılında eklemişti.

BMW X1 2023 fiyat listesine bakıldığında, satışa sunulan 4 model ve 7 tasarım paketi bulunuyor. Bunlardan iki tanesi benzinli, bir tanesi hibrit ve bir tanesi de tamamen elektrikli modellerden oluşuyor. BMW X1 sDrive18i, sDrive20i ve xDrive30e modellerinde sadece 1.500 cc'lik motor hacimleri sunuluyor. 

BMW X1 2023 modeline elektrikli motor seçeneğiyle sahip olmak isteyenler için BMW iX1 xDrive30 ve BMW iX1 xDrive 30e olmak üzere iki seri bulunuyor. Bunlardan xDrive30 440 kilometrelik menzile sahipken BMW xDrive30e ise serinin 880 km ile daha yüksek menzilli modeli olarak sunuluyor. BMW X1 elektrikli fiyat olarak 2,7 milyon liralık başlangıç fiyatı ile dikkat çekiyor.

Hayalinizdeki BMW X1 OtoSOR Güvencesiyle Sizleri Bekliyor!

Türkiye'nin önde gelen araç alım platformu OtoSOR, hayalinizdeki BMW X1'e sahip olabilmeniz için birçok seçenek ve uygun ödeme yöntemlerini bir arada sunuyor. İhtiyaçlarınıza en uygun BMW X1 modeline OtoSOR güvencesi ile minimum yüzde 30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanıyla sahip olabilirsiniz. Türkiye'nin birçok noktasındaki yaygın bayi ağı sayesinde OtoSOR farkıyla segmentinin en çok aranan modellerinden olan BMW X1'e başvurunuzun onaylandığı gün sahip olabilirsiniz.