Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW 4 Serisi Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

BMW 4 Serisi, BMW'nin otomotiv mühendisliğindeki ustalığını ve sportif çizgisini temsil eden özel bir seri olarak öne çıkıyor. İlk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen bu seri, 3 Serisi'nin Coupé ve Cabriolet modellerinin yerini alması hedeflenerek otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu. İkinci nesliyle evrim geçiren BMW 4 Serisi hem estetik açıdan hem de performans özellikleriyle dikkat çekiyor. BMW 4 Serisi'nin kökeni, BMW'nin efsanevi spor Sedan modeli olan BMW 2 Serisi ile BMW 3 Serisi Coupé'nin birleşiminde yatıyor. 90’lı yılların başında piyasaya sürülen BMW 3 Serisi Coupé, daha çevik ve sportif bir versiyon olarak tanımlanıyor. Bu model, yıllar içinde BMW'nin sportif ve dinamik sürüş karakterini vurgulayan önemli bir temsilcisi olması ile de biliniyor.

BMW 4 Serisi 2013 yılında piyasaya sürüldü. Bu yeni seri, daha geniş bir yapıya ve bağımsız bir tarza sahip olduğundan 3 Serisi'nden net bir şekilde ayrışarak kendine özgü bir kimlikle ortaya çıktı. İlk nesil BMW 4 Serisi keskin hatları, çarpıcı ön tasarımı ve sportif silueti ile adından söz ettirdi. Bu dönemde Coupé, Cabriolet ve Gran Coupé gövde seçenekleri sunuldu ve bu çeşitlilik BMW 4 Serisi'nin otomobil tutkunlarının gözdesi olmasını sağladı. Tüm bu özellikleriyle 2.el BMW 4 serisi modelleri sürücüler arasında oldukça popüler oldu. 

BMW 4 Serisi Donanımları ve Sürüş Deneyimi


BMW 4 Serisi Coupe ve Cabrio olmak üzere iki farklı gövde stiline sahip. Seri; Coupé, Coupé M, Gran Coupé, xDrive Gran Coupé, Cabrio, Cambrio M modellerinin yanı sıra tamamen elektrikli i4, i4 M50 olmak üzere sekiz farklı modelle karşımıza çıkıyor. BMW 4 Serisi fiyat listesi de aracın motor seçeneğine, kasa tipine ve donanım paketine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 

BMW 4 Serisi'nin ikinci nesli, geniş bir motor seçeneği sunarak sürücülerin performans beklentilerine uygun tercihler yapmasını sağlıyor. Seride yer verilen 2.0 ila 3.0 litre arasında değişen benzinli ve dizel motor seçenekleri, 184 HP'den başlayarak 374 HP'ye kadar güç üretirken yüksek performans ve verimlilik sağlayarak sürüş keyfini artırıyor. 

Hırçın Görünümüyle BMW 4


BMW 4 Serisi dış görünümü, atletik duruşuyla hareket hâlindeymiş gibi dinamizm yaratıyor. Önde yer alan düz tavan çizgisi ve ileri doğru uzanan ön kısım güçlü bir zarafet hissi verirken arka bölüm, geniş ve kendinden emin duruşuyla bakışları üzerine çekiyor. Aracın aerodinamik yapısı, havalandırma detayları ve akıcı çizgileri otomobilin ileriye yönelik dinamik karakterini güçlendiriyor. 

Arka tekerleklerin arkasındaki havalandırma detayları, otomobilin ileriye doğru hamle yapan duruşunu öne çıkarırken BMW Efficient Dynamics özellikleri sayesinde aerodinamik performansı göz dolduruyor. Adaptif Tam LED Farlar, gece sürüşlerinde mükemmel bir aydınlatma sağlarken arka stop lambaları L biçimindeki tasarımıyla otomobilin güçlü çizgilerini vurguluyor.

İnce Düşünülmüş İç Mekân


Modern, konforlu ve işlevsel… Tüm bunlar BMW 4 Serisi modellerinin iç alanı için söylenebileceklerin başında geliyor. Geniş bir iç hacme sahip olan modelleri konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor. Araçların sahip olduğu devasa dijital gösterge panelinin ve dokunmatik ekranın arkasında ise BMW Live Cockpit Professional teknolojisi yatıyor. Ön ve arkada yer alan ergonomik koltuklar ve bazı seçeneklerde yer alan adaptif M süspansiyon uzun yolculukların oldukça konforlu hâle gelmesini sağlıyor. 

Şık ve Sportif İkinci El BMW 4 Serisi OtoSOR’da Sizleri Bekliyor


Yüksek performanslı motor seçenekleri, farklı kasa modelleri ve performanslı sürüş deneyimi ile BMW 4 Serisi göz alıcı modellerden bir tanesi. Eğer böyle bir deneyim arıyorsanız ikinci el BMW 4 modelleri OtoSOR’da sizleri bekliyor. BMW 4 serisi fiyat araştırması yaparken aracın model yılının, donanım paketinin ve motor seçeneğinin fiyatları etkilediğini göz önünde bulundurmayı unutmayın. Siz de OtoSOR güvencesiyle, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleri ile BMW 4 serisi ikinci el modellerini hemen satın alın.