Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW 2 Serisi Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

100 yılı aşkın mazisiyle otomotiv dünyasının dev markası BMW 2 serisi ile gönülleri fethediyor. Güç ve asaletin muhteşem uyumunu sunan BMW 2 serisi ile yolculuklar çok daha keyifli bir hale bürünüyor. Almanya menşeli otomotiv devinin alışılmış standartlarını daha da yukarılara çeken 2 serisi dünya çapında en çok tercih edilen modeller arasında özel bir yer ediniyor.

BMW 2 Serisi ile Yepyeni Bir Sürüş Deneyimi

Kompakt segmentteki BMW 2 seri ve modelleri, markanın uzun yıllardır en çok tercih edilen alternatiflerini bir araya getiriyor. Sınıfına yepyeni bir yorum getiren 2 serisi, ulaşılabilir fiyat aralıklarıyla da geniş bir kitleye sesleniyor. Yüksek performans değerlerini estetikle buluşturan modeller, her yaştan ve beklentiden sürücüye hitap eden modellerle ön plana çıkıyor.

Rafine Zevkler Yüksek Standartlar

Kusursuz bir sürüş deneyimi vadeden BMW 2 serisi her yolculuk için güvenilir bir partner olmak üzere geliyor. Dünya çapında en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan BMW 2.18 serisi rakipleri arasında özel bir yere konumlanıyor. Şehir içi kullanımda büyük rahatlık ve pratiklik sunan bu modeller, düşük yakıt tüketimiyle de tercih sebebi oluyor. Göz alıcı dış ve iç tasarımıyla bakışları üstüne toplayan 2 serisi, çerçevesiz kapı tasarımıyla gösterişi seviyor. BMW’nin alışıldık kalitesini her detayda hissettiren modeller, dijital kokpit yapısıyla da geleceği yakalıyor. Sürücü ve yolcular için her türlü konforu sunan BMW 2 serisi ile her yolculuk unutulmaz bir maceraya dönüşmeye aday oluyor.

Kullandığı otomobilde teknolojinin yanı sıra güce de önem verenlerin tercihi ise BMW 2 serisi Coupe modelleri oluyor. Kaslı çizgileri ile son derece atletik bir duruş sunan Coupe’lar, gücün ve asaletin simgesi olarak büyük beğeni topluyor. Yüksek güç değerleri sunan motor donanımlarıyla fark yaratan modeller segmentine yepyeni bir bakış sunuyor. Kafes tasarımlı ön panel tasarımıyla ikonik bir duruşa sahip olan BMW Coupe modelleri, maceraya atılmak üzere her daim hazır bir izlenim sunuyor. Özel tasarım koltuklar gibi tatmin edici detayları da barındıran bu özel modeller, hayattan zevk almasını bilen sürücüleri ziyadesiyle tatmin etmeyi başarıyor.

OtoSOR’un Kişiye Özel Teklifleriyle Hayalinizdeki BMW 2 Serisi Modeline Şimdi Sahip Olun

Teknolojiyi güç ve asaletle birleştiren BMW 2 serisi fiyatları itibarıyla da tercih sebebi olmayı başarıyor. Uzun yıllardır pek çok ikonik modelin altında imzası bulunan BMW mühendislerinin elinden çıkan 2 serisi, ikinci el piyasasında da büyük ilgi görüyor. Geniş bir yelpaze sunan 2. el BMW 2 serisi modelleri, OtoSOR’da bir araya geliyor. Hem alım hem de satış süreçlerinde büyük bir kolaylık sunan 2 serisi BMW’lere OtoSOR’la sahip olmak birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Uygun peşinat ödemeleri ve vadeli satın alım seçenekleri sunan OtoSOR, en uygun BMW 2 serisi fiyat alternatifleriyle de kullanıcıları memnun ediyor. Geniş bayi ağı ve başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde teslimat gibi özelliklerle 2. el araç piyasasında özel seçenekler sunan OtoSOR ile hayalinizdeki BMW’ye ulaşmak son derece kolay bir hal alıyor. Güçlü motor seçenekleri ve özelleştirilmiş renk alternatifleri sunan 2 serisi BMW modelleri ile yepyeni yolculuklar planlamak büyük bir keyfe dönüşüyor. Hem sizin hem de ailenizdeki tüm bireylerin vazgeçilmezi olacak 2. el BMW 2 serisi modellerinden birine sahip olmak için ilanları inceleyebilir, OtoSOR'un vade seçeneğiyle otomobil satın alım sistemiyle tanışabilirsiniz.