Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW 1 Serisi Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Şehrin yeni silüeti BMW 1 serisi dinamik tasarımı ve kompakt boyutlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Çarpıcı görünümü ile öne çıkan 1 serisi, üst düzey güç ve sürüş konforu vadediyor. Akıcı tavan çizgisi ile son derece havalı bir dış görünüm sunan modelin her türlü ayrıntıya azami özenin gösterildiği iç mekân tasarımıyla da tüm yolcular için ekstra konfor sağlıyor. Klasikleşmiş BMW çizgisini modern bir bakışla harmanlayan yenilikçi model, muadilleri arasında öne çıkmayı başarıyor.

BMW 1 Serisi’nin Özelliklerine Yakından Bakın

İlk bakışta güç ve konfor vadeden BMW 1 serisi modelleri yüksek standartlara hitap etmeyi başarıyor. Sportif tasarımını hemen belli eden modelde, geniş çift böbrek ızgaralar ve ön rüzgarlık iddialı duruşu destekleyen unsurlar arasında yer alıyor. Keskin çizgileri önden arkaya kadar uzanan 1 serisi, premium karakterini ortaya koyuyor. Son derece geniş bir iç mekân sunan modelde, ergonomik özellikler sunan kokpit yapısıyla da beklentileri karşılayabilen özellikler sunuyor. BMW 116i, 116d, 118i ve 128ti modelleri arasından tercihinizi yaparak yepyeni bir sürüş deneyimine ilk adımınızı atabilirsiniz. Avantajlı BMW 116i 2. el fiyatları ve vadeli otomobil sahip olma fırsatları için OtoSOR’un tekliflerini inceleyebilirsiniz.

Hem Güçlü Hem Ekonomik

Hem dizel hem de benzinli motorlarda üstün verimlilik değerleri yakalayan BMW 1 serisi, yepyeni bir önden çekiş teknolojisiyle donatılıyor. Yürüyen akşamlarda da günümüz teknolojisine uygun yeniliklerin gözlendiği BMW 1 serisi araçlar hem dinamik hem de ekonomik bir sürüş deneyimi vadediyor. Sürüş asistanı gibi yepyeni teknolojilerle tasarlanan modeller, konforla birlikte güvenliği de yepyeni bir boyuta ulaştırıyor. Sportif iç ve dış tasarımını üst düzey güvenlik tedbirleriyle destekleyen BMW 1’ler her açıdan avantajlı bir seçenek oluyor. Modeller arasında yer alan Sport Line, sportif ruhu temsil etmesiyle öne çıkıyor. Kişiselleştirilmiş tasarımlara da olanak sunan Sport Line ile dinamik bir sürüş deneyimi vadediyor.  M Sport modeli ise sportif tarzı elegan bir görünümle birleştirerek göz alıcı bir sonuç yaratıyor. LED farlar ve egzoz çıkış kaplaması gibi birçok detayda ustalığı hissettiren modeller, sürücünün ve yolcuların kendilerini her an özel hissetmesini sağlıyor. Üstün özellikleri ile öne çıkan BMW 1 serisi fiyat seçenekleriyle de birçok kişiye hitap etmeyi başarıyor.

Hayalinizdeki BMW 1 Serisi Modeline OTOSOR’la Sahip Olun

Uzun yıllara dayanan üretim tecrübesi ile kendisini ispat etmiş olan BMW markası, ikinci el piyasasında da en çok tercih edilen otomobiller arasında yerini alıyor. Şehir yaşamı için son derece ergonomik bir yapı sunan BMW 1 serisi 2. el piyasasında da en çok aranan modeller arasına giriyor. Hassas zevklere hitap eden modeller, satış durumunda da kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor. Geniş bir yelpazeye sahip olan ikinci el BMW 1 serisi fiyatları tercih edebileceğiniz birçok seçenek sunuyor. Uygun peşinat oranlarının yanı sıra vade ve taksit seçenekleri ile araç sahibi olma fırsatı tanıyan OtoSOR, geniş bayi ağı ve gün içerisinde teslimat gibi özelliklerle 2. el araç piyasasında özel seçenekler yaratıyor. Uzman kadrosu ile kaliteli bir hizmet sunan OtoSOR ile minimum %30 peşinat ve 48 ay vade seçeneğinden faydalanabilir, otomobilinizi başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Hayatınıza heyecan katacak ikinci el BMW 1 serisi modeline hemen sahip olmak ve hayal ettiğiniz tüm özelliklere kavuşmak için ilanlara göz atabilir ve OtoSOR’un vadeyle otomobil satın alma sistemiyle tanışabilirsiniz.