Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi TT Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Şık görünümü, eğlenceli ve kolay sürüş keyfi ile Audi TT, beğenileri üzerinde toplayan spor arabalardan biridir. 1899 yılında Almanya’da kurulan Audi, Volkswagen grubuna bağlı bir markadır. İlk soldan üretim direksiyon gibi inovatif birçok gelişmeyle bilinen Audi firması, dünya genelinde popüler olan araçlar üretir. Güvenilir, üst düzey teknolojilere sahip ve hızlı bir araç sahibi olmak istiyorsanız Audi TT’yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Heyecan Verici Bir Sürüş Keyfi İçin Audi TT’yi Yakından Tanıyın!

Ergonomik tasarımı ve hafif olması nedeniyle Audi TT  yollarda yüksek performans gösterir. Audi TT ile sessiz ve keyif verici bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.  Birçok araba tutkunu tarafından beğenilen Audi TT RS modeli, farklı sürüş modları sayesinde benzersiz bir performansa sahiptir. Audi TT RS serisi, 0-100 km/s hıza 5.5 saniye gibi kısa bir sürede ulaşır. Azami olarak 250 km/sa hıza sahip olan araç, iç mekan tasarımıyla da göz doldurur. Kalitesinden ödün vermeyen malzemeler kullanılarak tasarlanan koltuklar, sportif görünüme yeni bir soluk getirir.
Soluksuz ve heyecan verici yolculuklarınıza eşlik eden Audi TT 2023,  5400-6500 d/dak kapasiteli 2.0 litreye sahip 4 silindirli güçlendirilmiş motorlara sahiptir. Yol tutuş kabiliyeti, keskin viraj ve manevralarda hızlı tepki verme süresi, geliştirilmiş fren sistemi daha güvenli bir yolculuk keyfi yaşamanız için tasarlanır. Çevre dostu bir politika benimseyen Audi TT, doğaya düşük gaz salınımını hedefler. Ayrıca yakıttan maksimum verim alınması için çözümler üretir. Ayrıca geliştirilen elektrikli ve hibrit modeller de ekolojik ortamda sürdürülebilirlik prensibini benimser. Her bir detayında ince işçilik kullanılan ve benzersiz bir deneyimin kapılarını aralamanıza yardımcı olan Audi TT araçlara sahip olarak hayatı doruklarda yaşayabilirsiniz.

Teknoloji ve Konforu Bir Araya Getiren Audi TT

Çağdaş ve sportif bir tasarıma sahip olan Audi TT, hem iç mekanı hem de dış görünüşüyle oldukça dikkat çekicidir. Dışarıdan bakıldığında keskin ve net hatlara sahip olan aracın iç mekan tasarımında ekstra konfor sağlayan detaylar kullanılır. Dokunmatik akıllı ekran, eğlence sistemleri, bluetooth bağlantı noktaları, navigasyon gibi son teknoloji ekipmanlar güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanız konusunda yardımcı olur.
Tüm TT'lerde alüminyum iç kaplamalar ve standart olarak deri koltuklar bulunur. Koltuklardaki dikiş detayları Audi TT modeline sportif bir görünüm kazandırır. Hem koltuk hem de direksiyon simidi geniş bir ayar aralığına sahiptir. Direksiyonu tam ortadan ikiye bölen ve saat 12 yönünü gösteren kırmızı bir çizgi yer alır. TT'nin hafif ve hassas direksiyonu, aracı yola tam bir hassasiyetle yerleştirmenize olanak tanır. LED farları ve 19 inç alaşım jantlara sahip olan Audi TT dikkat çekici bir görünüme sahiptir.
Dört yönlü bel desteği sayesinde uzun yolculuklarda sırt ağrısı çekmezsiniz. 305 litrelik bagaj kapasitesine sahip olan araç, bagajlarınız ve taşımanız gereken eşyalarınız için yeterli alan sunar. Arka koltuklar yüzde 50 oranında bölünebilir veya birlikte katlanabilir. Böylece bagaj kapasitesi iki katına yani 710 litreye çıkar. Audi TT modelinin sürüş deneyiminin sunmuş olduğu güven ve konfor sayesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Tarzınızı Yansıtan Audi TT Modeline OtoSOR Avantajlarıyla Sahip Olun!

Sürüş keyfinin, performansın ve estetiğin mükemmel bir buluşma noktası olan Audi TT modeli, şıklığı ve güçlü motoruyla otomobil tutkunlarının kalbini kazanmaya devam eder. Tarzınızı yansıtan Audi TT almaya karar verdiyseniz, kaliteli ve güvenilir araçların bulunduğu geniş bir envanter olan Audi TT ikinci el ayrıcalıklarını değerlendirebilirsiniz. 
Audi TT fiyat aralıkları tercih ettiğiniz modelin özelliklerine göre değişiklik gösterir. İhtiyaçlarınıza uygun modelde bir araç bulmak için Audi TT fiyat listesi üzerinden detaylı incelemeler yapabilirsiniz. İsteklerinize yanıt veren araç modeli hakkında bilgi sahibi olmak için web sitesinde yer alan ilanları inceleyebilirsiniz. Araçları minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit seçenekleri  ile değerlendirebilirsiniz. Kredisiz ve kefilsiz satın alma kolaylığı sunan OtoSOR güvencesiyle dilediğiniz araca vade ve senetle sahip olabilir, dilerseniz OtoSOR’un kademeli taksit hizmetinden faydalanıp ilk sene tüm taksitlerinizin en düşük miktarını ödeyebilirsiniz. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra OtoSOR anlaşmalı TSE onaylı ekspertiz firmaları aracılığıyla da aracınızın ekspertiz işlemlerini kısa sürede ve güvenle halledebilirsiniz.