Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi Q7 Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Geçmişten günümüze stil, işlevsellik ve performansı kusursuz bir şekilde harmanlayan Audi Q7 güçlü, geniş ve lüks bir SUV araç arayanlar için en ideal seçimlerden biridir. Markanın çok yönlü SUV modellerinden biri olan Q7; lüks iç mekânı, son teknoloji bilgi-eğlence sistemi ve sürüş destek donanımları ile öne çıkar. Audi modellerinin imzası haline gelen Quattro sistemi, dört tekerden akıllı çekiş sağlayarak hem çetin arazi koşullarında hem de şehir yollarında üst düzey performans sağlar.

Amiral gemisi lüks SUV modelleri arasında yer alan Audi Q7, birkaç nesle yayılan yakın tarihinde önemli gelişmelere imza atar. 2005 yılında lanse edilen birinci nesil Audi Q7 modelleri geniş iç mekânı, cesur tasarımı ve güçlü hatları ile öne çıkar. Audi Q7 2008 yılında ise makyajlı kasasıyla daha modern bir görünüme kavuşmuştur. 2008 Audi Q7 ve sonraki modellerde yer alan panoramik cam tavan, çok bölgeli klima ve iç mekân aydınlatması gibi gelişmiş özellikler, lüks ve konfor hissini artırır. Audi'nin programında yeni bir bölüm açan Q7 zamanının ileri teknolojilerini başarıyla uyarlayarak otomotiv sektöründe birçok yeniliğe de öncülük eder. Farklı motor seçeneklerini Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ile entegre eden Q7’ler hem güç ve performansı hem de kullanışlılık ve çok yönlülüğü bir arada sunar.

Premium ve Çok Yönlü Audi Q7 Modelleri

2015 yılında ikinci nesle geçiş yapan Audi Q7 tasarım, teknoloji ve performans anlamında önemli gelişmeler kaydetmiştir. Aracın hafifletilmiş yeni nesil şasisi aerodinamik bir dış görünüm sağladığı gibi yakıt verimliliğini de iyileştirmiştir. Keskin hatlara ve yenilenmiş kabine sahip olan ikinci nesil Q7’ler markanın geleneksel çizgilerini başarıyla üzerinde taşır. Quattro mirasını sürdüren Audi Q7'nin üçüncü jenerasyonu 2019 yılında lanse edilmiştir. İç ve dış mekânda önemli değişimler geçiren Q7, ultra lüks SUV modelleri arasındaki yerini korur. İç mekânda yaşanan değişimler aracı teknoloji harikası bir konuma yükseltir. Dijital gösterge panelleri, sezgisel MMI dokunmatik yanıt sistemi, otonom sürüş modları ve yeni nesil konfor donanımları, kullanımı daha keyifli hale getirir.

Benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle sunulan Audi Q7 modelleri verimli ve performanslı bir kullanım sağlar. En popüler SUV modellerinden biri olan Audi Q7 3.0 TDI, 272 beygir güç ve 600 Nm tork değerleri sayesinde 0’dan 100’e 6,3 saniye içinde ulaşabilir. Tiptronik 8 vites otomatik şanzıman ve Quattro 4x4 çekiş sistemi ile donatılan Q7 modelleri yüksek hızlarda dahi yol tutuşundan taviz vermez. Yerden yüksek karoser ve akıllı dört çeker sistemiyle gelen Q7, zorlu arazi koşullarında başarıyla ilerler. Audi Q7 2022 ile bilinirliği artan 55 TFSI benzinli motor seçeneği de 340 beygir güç ve 500 Nm tork değerleri ile 0’dan 100’e 5,8 saniyede ulaşarak sportif bir sürüş sağlar.

Hayallerinizi Süsleyen Audi Q7 Modeline OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun!

Üç farklı jenerasyonla satışta olan Audi Q7 modelleri farklı bütçelere ve ihtiyaçlara hitap edebilir. Audi Q7 fiyat listesi ise aracın donanım seviyesine göre farklılık arz edebilir. İkinci el Audi Q7 modelinin fiyatı aracın üretim yılı, jenerasyonu, kilometresi, donanımları ve kondisyonu gibi detaylara göre değişebilir. Audi Q7 2023 fiyat listesi de ikinci el Q7 modellerinin fiyatını belirleme konusunda büyük bir öneme sahiptir.

Siz de hayalinizdeki SUV’a sahip olmak için ilanlara göz atabilir, %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanlarından yararlanarak bütçenize en uygun araca OtoSOR güvencesiyle sahip olabilirsiniz.