Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi Q5 Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Alman lüks otomobil üreticisi Audi tarafından geliştirilen Audi Q5 yüksek karosere, çok yönlü sürüş özelliklerine ve yeni nesil teknolojilerle desteklenen sürüş donanımlarına sahiptir. Sportif tasarımı yüksek performans ile buluşturan Audi Q5 modelleri, üst segment premium araç arayışında olanlar için ideal bir seçimdir. 2008 yılından günümüze kadar iki farklı jenerasyonu ile yollarda olan Audi Q5 modelleri her koşulda yüksek performans ve konfor sunar. Dinamik çizgileri ile bakışları üzerine çeken Audi Q5 ferah kokpiti, yeni nesil sürüş özellikleri ve güçlü motor seçenekleri ile öne çıkar.

Göz Alıcı Audi Q5'i Yakından Tanıyın! 

Kompakt SUV sınıfının önemli temsilcileri arasında yer alan Audi Q5 Quattro modelleri dört tekerden akıllı çekiş sistemi sayesinde farklı yol koşullarına kolayca adapte olur ve yüksek hızlarda bile yol tutuşundan ödün vermez. Audi Q5 2022, Audi Q5 2023 ve en güncel Audi Q5 2024 modelleri şerit takip, çarpışma önleme, adaptif hız sabitleme, yorgunluk uyarısı ve kör nokta ışığı gibi otomasyon öncelikli sürüş sistemlerinin tamamını bünyesinde barındırır. S-Line spor paketlerde geniş inç çelik jantlar, deri döşemeler, F1 vites değiştirme kulakçıkları, spor direksiyon, spor koltuklar ve karbon detaylar bulunur. Off road paket seçeneklerinde ise gövde altı koruma panellerine ek olarak daha kalın çamurluk ve kapı eşiği korumalarına da yer verilir.
Design, Dynamic, S-Line ve SQ5 gibi donanımlarla gelen Audi Q5 modelleri yüksek performanslı motor alternatifleri ile sportif bir sürüş vadeder. Güncel 40 TDI Quattro, 2.0 TDI Quattro ve 3.0 TDI Quattro dizel motorlara ek olarak 45 TFSI Quattro ve 2.0 TFSI Quattro benzinli motor seçenekleri de mevcuttur. Popüler SUV modelleri içinde bulunan Q5 40 TDI Quattro S-Line turbo dizel motor, 204 beygir güç ve 400 Nm tork değerlerine sahiptir. Yeni nesil turbo benzinli 45 TFSI Quattro S-LINE Q5 modelleri de 265 beygir güç ve 375 Nm tork değerleri sayesinde 0’dan 100 km/s hıza 6,1 saniye içinde ulaşabilir. Sportif kullanım özelliği ile bilinen S-Tronic 7 ileri F1 otomatik şanzıman da seri vites geçişleri ile performansı bir üst noktaya taşır.

Premium Audi Q5 Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri

Harman/Becker gibi premium multimedya sistemleri ile donatılan Audi Q5 modelleri ses sistemi, yol bilgisayarı, güncel navigasyon ve iletişim ekranlarını bir arada sunar. Geniş multimedya ekranı sayesinde navigasyon bilgileri detaylı olarak izlenebilir. Fotogerçekçi tasvirler ile gösterilen üç boyutlu arazi ölçeği, yol şeması ve trafik levha göstergeleri sürüş koşullarının anlık olarak takip edilmesine yardımcı olur. Bluetooth ve USB desteği ile gelen özellikle ses sistemine cep telefonunuz entegre edebilir, favori şarkılarınızı üç boyutlu ses deneyimi ile dinleyebilirsiniz. Aramaları sesli komut özelliği veya direksiyon üzerindeki düğmeler üzerinden kontrol edebilir, telefon görüşmelerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Hayallerinizi Süsleyen Audi Q5’e OtoSOR Güvencesi ile Sahip Olun!

Yüksek konfora sahip bir SUV olan Audi Q5’i hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda keyifle ve güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Audi Q5 ikinci el değerini koruyan araç modellerinden de biridir. Audi Q5 fiyat listesi ise aracın donanım seviyesine bağlı olarak farklılık gösterir. İkinci el Audi Q5 fiyat durumu da modelin üretim yılına, kilometresine, motoruna ve kondisyonuna göre değişebilir. Siz de hayallerinizi süsleyen Audi Q5’e OtoSOR ayrıcalıkları ile ulaşabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit seçeneğiyle araca sahip olabilirsiniz.